Εν Δελφοίς Έψιλον! ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΕΛ!

ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 5 Δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιαν 07, 2009 11:36 pm 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Ιούλ 23, 2008 11:25 pm
Δημοσιεύσεις: 1364
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
ΑΡΘΡΑ
Οκτώβριος 2008 | Δύναμη στους ανθρώπους | επανα-καλωδίωση της παγκόσμιας οικονομίας


Από τον Στιβ:

Γνώριζα εδώ και μια βδομάδα ότι αυτό το μήνυμα ερχόταν. Πραγματικά αντιστάθηκα καθώς νιώθω αποστροφή να μεταφέρω ένα αρνητικό μήνυμα σαν αυτό που πρόκειται να διαβάσετε. Έχω μια προδιάθεση να διώχνω τον φόβο σε οποιαδήποτε κατάσταση της ζωής μου. Προσωπικά πιστεύω ότι εμείς ως άνθρωποι έχουμε παίξει την «κάρτα του Φόβου» πάρα πολλές φορές. Ο Φόβος είναι καλός συνεργάτης. Κάνε τους ανθρώπους να φοβηθούν και θα κάνουν τα πάντα. Αυτό γίνεται εμφανές όταν δεν μπορείς να θυμηθείς έναν κωδικό πρόσβασης στο δικό σου πρόγραμμα του κωδικού πρόσβασης. Προτιμώ να σκέφτομαι ότι μας έπιασαν σ’ αυτό το σημείο, αλλά η ανθρωπότητα με εξέπληξε και πριν, όταν η πλειονότητα στα Ηνωμένα Έθνη αγοράζουν μέσα στον φόβο και εκλέξανε ξανά έναν πρόεδρο που προάγει αυτόν τον φόβο.

Συγνώμη, αλλά δεν αναφέρομαι σε πολιτικό επίπεδο εδώ και το Γκρουπ δεν μας λέει ποιους πρέπει να ψηφίσουμε. Μου έδωσαν όμως μερικά μεγάλα παραδείγματα πώς να ψηφίζουμε και τί να ψάξουμε μέσα στη καρδιά μας. Μας έδωσαν μια θλιβερή πληροφορία ότι σχεδόν το 97% των ηγετών μας σε αυτόν τον πλανήτη έχουν εκλεχτεί από φόβο. Επίσης μας έδωσαν μια πρόβλεψη ότι η οικονομία στα Ηνωμένα Έθνη θα πέσει. (Αυτό το μήνυμα μας παρουσιάστηκε ζωντανά στο Virtual Light Broadcast στις 27 Σεπτεμβρίου 2008 πριν την απότομη πτώση της παγκόσμιας αγοράς). Είναι μια πτώση που θα τη νιώσει ολόκληρος ο κόσμος. Έκαναν λόγο 6 με 8 χρόνια και την παρομοίωσαν ακόμη με τη Πτώση της Ρώμης. Είπαν ότι χρειάζεται ο αέρας να βγει εντελώς έξω από το μπαλόνι και μετά να μπορεί να χτιστεί ένα σταθερό έδαφος.

Σκέφτηκαν με χιούμορ ότι ο πρόεδρος θα γράψει απλά μια επιταγή και θα λύσει το πρόβλημα. Ακόμη και κατά τη διάρκεια της ομιλίας τους σχετικά με αυτό το μήνυμα βασισμένο στον φόβο, μας υπενθύμισαν άμεσα ότι μπορούμε ν’ αλλάξουμε αυτή τη πορεία οποιαδήποτε στιγμή και μας έδωσαν κάποιους τρόπους για να το πετύχουμε αυτό.

Το Γκρουπ ανέφερε έναν από τους κεντρικούς σκοπούς τους. Η Συμπαντική Ενέργεια έχει τη προδιάθεση να τραβάει και να ενώνει πράγματα. Είπαν ότι οι πράξεις που πάνε αντίθετα προς αυτή την ενέργεια και διαχωρίζονται θα βρουν περισσότερη αντίσταση όταν οι εναρμονισμένες πράξεις με αρχές ενότητας θα υποστηρίζονται. Η ώρα του διαχωρισμού έφτασε. Μιλήσανε σχετικά με δράσεις οργανώσεων, επιχειρήσεων και κυβερνήσεων. Δράσεις που αντανακλάνε την ενοποιημένη αρχή σε επιχειρήσεις, κυβερνήσεις που θα προσδιορίσουν όλες αυτές τις επιχειρηματικές δραστηριότητες και κυβερνήσεις που θα υιοθετήσουν μια υψηλότερη δόνηση στον νέο πλανήτη γη. Με απλά λόγια μας προτείνουνε να εκλέγουμε ανθρώπους που θα σταματήσουν να διαχωρίζουν και να αντιστέκονται στην ροή της ενέργειας.

Το Γκρουπ επίσης μας έδωσε ένα νέο τρόπο για να εκλέγουμε τους επίσημους. Είπαν ότι θα μπορούσε να είναι όπως οι ημέρες της Λεμούριας όπου δεν είχαμε νόμους αλλά έθιμα. Αυτοί οι αρχηγοί εκλέγονταν για να υπηρετούν τους ανθρώπους και να φροντίζουν τις κατασκευές, ν’ απομακρύνουν τα σκουπίδια, να διορθώνουν τους δρόμους κτλ. Η αλήθεια είναι για ν’ αλλάξουμε την κατεύθυνση της οικονομίας που ηγείται αυτή τη στιγμή, είναι απαραίτητο για εμάς να πάρουμε πίσω την δική μας δύναμη παρά να τη δίνουμε σε ηγέτη που θέλει να μας προστατέψει από τους δικούς μας φόβους. Με αυτή τη δύναμη, έρχεται ένα επιπλέον επίπεδο ευθύνης που λίγοι έχουν επιλέξει ν’ αναλάβουν. Ούτως ή άλλως, είναι ευκολότερο να δίνεις τη δύναμή σου σε ηγέτες που παίρνουν την ευθύνη και για τους εαυτούς τους επίσης. Ακόμη, αυτοί που θα πάρουν τη δική τους δύναμη θ’ ανοίξουν πολλές πόρτες για τους άλλους καθώς αυτός είναι ο τρόπος της ενδυνάμωσης του ανθρώπου που θα μας οδηγήσει στην Ε εποχή. (σημ: μτφ: Εποχή της Ενδυνάμωσης).

Βαθιά μέσα στη καρδιά μου γνωρίζω ότι αυτό το μήνυμα της ελπίδας θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά μηνύματα από το Γκρουπ μέσα στον 21ο αιώνα.

Να έχετε έναν υπέροχο μήνα
Μεγάλες αγκαλιές κι απαλά σκουντήματα

Στιβ Ρόθερ

Χαιρετισμούς από την Εστία

Η Νέα Γη

Έχετε ταξιδέψει τόσο μεγάλη απόσταση μέσα από τόσες ενσαρκώσεις ως ψυχές και παίξατε αναρίθμητα παιχνίδια σε όλο το σύμπαν. Μερικοί από εσάς νομίζετε ότι είσαστε παλιές ψυχές αλλά στη πραγματικότητα έχετε όλοι σας την ίδια ακριβώς ηλικία. Η πραγματικότητα είναι ότι πολλοί από εσάς είσαστε νέοι στην Γη. Μερικοί από εσάς έχετε έρθει πολλές φορές πριν αλλά οι υπόλοιποι έχετε ξεκινήσει τον Ανθρώπινο κύκλο πρόσφατα για να βρισκόσαστε εδώ στη στιγμή της μεγάλης ανύψωσης. Θα θέλαμε να μιλήσουμε γι’ αυτή την ανύψωση σήμερα. Υπάρχει μιαν εξέλιξη σε διαδικασία όπου όλοι σας αφυπνίζεστε. Όλη η ανθρωπότητα ανυψώνει τη δόνηση σε τέτοια καταπληκτική κλίμακα που ποτέ δεν την είχαμε ονειρευτεί κατά της δημιουργίας του ανθρώπινου είδους. Αλλάζετε το παιχνίδι κάθε δευτερόλεπτο κάθε μέρα. Δεν υπάρχει κανένα μεγάλο πλάνο όταν δημιουργείτε το μονοπάτι σας κάθε φορά που το πόδι σας χτυπάει στο έδαφος. Αυτό το κάνει συναρπαστικό και φοβερό για όλους εσάς. Έχετε επίσης επιλέξει να προχωρήσετε σε άλλο επίπεδο και να ξεκινήσετε ξανά.

Οδεύετε προς την επανεκκίνηση της ενέργειας και να δημιουργήσετε την νέα Γη εδώ στο διάστημα. Αυτό είναι που αποκαλούμε δημιουργείτε τον Ουρανό στη Γη. Καθώς δημιουργείτε τον Ουρανό στη Γη πρέπει να καταλάβετε ότι κάποιες συμπεριφορές στον Ουρανό είναι λίγο καλύτερες καθώς οι άνθρωποι δε μπορούν να ξεχωρίσουν πλήρως ποιο είναι το πραγματικό και ποιο όχι. Οι άνθρωποι έχουν πάντοτε πρόβλημα με τη πραγματικότητα. Συνέχεια σκέφτεστε ότι η πραγματικότητα είναι αληθινή αλλά δεν είναι. Η αλήθεια σε αυτό το θέμα είναι ότι με την κάθε σας σκέψη και ανάσα, δημιουργείτε μια νέα, φρέσκια δημιουργία που έρχεται από την ύπαρξή σας και φέρει το φως και την ενέργεια της Εστίας.

Η πτώση της Ρώμης μέσα σε έξι με οκτώ χρόνια

Ένα μεγάλο μέρος της εξέλιξής σας σ’ αυτόν τον πλανήτη έχει βασιστεί στον διαχωρισμό και γι’ αυτό επιθυμούμε να μιλήσουμε σήμερα. Υπάρχουν μεγάλες αλλαγές που έρχονται στον πλανήτη Γη και αυτό που βλέπετε είναι απλώς η αρχή. Αυτές οι αλλαγές ξεκίνησαν με τις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά δε θα περιοριστούν μέσα σ’ αυτές. Θα δείτε τον αέρα να φεύγει από το τεράστιο μπαλόνι. Το έχουμε αναφέρει ξανά αυτό, απλώς για υπενθύμιση. Η πτώση της Ρώμης βρίσκεται μπροστά ξανά. Σας λέμε ότι αυτό θα τελειώσει μέσα στα επόμενα έξι με οκτώ χρόνια, έρχεται μια οικονομική πτώση στη παγκόσμια οικονομία. Αυτό δεν έχει να κάνει με το πού βρίσκεστε αν και η πτώση ξεκίνησε από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η οικονομία, όπως και οι καρδιές σας, είναι συνυφασμένες. Δεν είναι δυνατόν να έχετε μια δυσκολία σε μια περιοχή χωρίς να υπάρχει μια σχετική δυσκολία στον υπόλοιπο κόσμο, γι’ αυτό και δε θα περιορίσουμε το μήνυμα σε μία μόνο χώρα ή πρόσωπο. Αυτή είναι η βάση του προβλήματος: όλες οι ιδέες σας σχετικά με τη δημιουργία χωρών ακόμη και κοινοτήτων βασίζονται στη διαχώριση. Ζώντας στο πεδίο της διττότητας σας δίνεται η ψευδαίσθηση του διαχωρισμού. Η σκέψη σας είναι πως αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη διατήρηση της κληρονομιάς σας και για να σιγουρευτείτε ότι αυτή η μετριοπάθεια ποτέ δε θα ξεπερνιόνταν, θέσατε όρια. Αυτό έγινε ξανά και ξανά μέσα στην ιστορία. Ακόμη σας λέμε ότι πολλές από τις δυσκολίες που τώρα ζείτε οφείλονται σε αυτό τον διαχωρισμό. Έχουμε ήδη μιλήσει για τις Ηνωμένες Πολιτείες, οπότε θα χρησιμοποιήσουμε αυτή τη χώρα ως παράδειγμα. Ας πάμε πίσω σε αυτό το μεγάλο έθνος και θα σας πούμε γιατί έγινε μεγάλο.

Τί έκανε την Αμερική σπουδαία

Σκεφτείτε τις λέξεις του ποιήματος της Emma Lazarus που περιέγραψε το άγαλμα της Ελευθερίας... «Δώσε μου την κούρασή σου, τη φτώχια σου, την λαχτάρα σου να νιώσεις ελεύθερος... Σηκώνω τη λάμπα δίπλα σε μια ανοιχτή πόρτα». Έχουν καλωσορίσει οι Ηνωμένες Πολιτείες εκείνους που βρίσκονται σε ανάγκη σήμερα; Όχι, επειδή η κυβέρνησή της σταμάτησε την ροή, δημιούργησε διαχωρισμούς που δεν ήταν εκεί πριν. Ο διαχωρισμός που υποτίθεται προστατεύει, στην ουσία σας σκοτώνει. Δεν είναι αυτό μονάχα στις Ηνωμένες Πολιτείες αγαπητοί, αλλά σε όλον τον κόσμο. Σας έχουμε πει αυτό και πριν θέτοντας τους κανόνες της Συμπαντικής Ενέργειας. Έχουμε αναφέρει ότι οι κυβερνήσεις, οι επιχειρήσεις και οι συγκεντρωτικές οργανώσεις από καιρό σε καιρό έχουν ανθρώπους που δεν κάνουν τίποτα περισσότερο από το να συγκρίνουν τις αυτές τις δράσεις σε σχέση με τη Συμπαντική Ενέργεια. Αν εναρμονίζεστε με τη Συμπαντική Ενέργεια συγχωνεύεστε, δεν ξεχωρίζεστε. Το σύμπαν αποστρέφεται τον διαχωρισμό και τώρα που η ανθρωπότητα προχωράει προς το επόμενο επίπεδο, η ανεκτικότητα σ’ αυτά τα επίπεδα έχει φύγει.

Bλέπετε την αρχή μιας πολύ δύσκολης διαδικασίας της επανατοποθέτησης της ενέργειας σε ένα ολόκληρο έθνος – στη πραγματικότητα σε όλον τον κόσμο. Θα επηρεάσει κάθε μία ψυχή που ζει στον πλανήτη. Τώρα που σας δώσαμε αυτά τ’ άσχημα νέα θα σας πούμε το υπόλοιπο της ιστορίας, γιατί δεν παίρνουμε αυτά τα πράγματα ελαφρά. Είχαμε πει στον Φύλακα σχετικά με αυτό πριν μία εβδομάδα ώστε να μπορούμε να τον πείσουμε να μεταφέρει αυτό το μήνυμα καθώς φέρει μεγάλη αντίσταση να μεταφέρει αρνητικά μηνύματα τέτοιας φύσης. Όπως και να’ χει, υποσχεθήκαμε ότι θα δείχναμε σ’ εσάς πώς ν’ αλλάξετε το σενάριο και να διεκδικήσετε τη δύναμη ως δημιουργοί. Ας ξεκινήσουμε λέγοντας ότι δεν είσαστε αναγκασμένοι ν’ ακολουθήσετε αυτό το μονοπάτι. Δεν έχετε την επιλογή να δεχθείτε αυτή την αρνητικότητα που βρίσκεται μπροστά σας, επειδή ο κάθε ένας από εσάς έχει επιλογή.

Γράφοντας επιταγές που δεν μπορούν να εξαργυρωθούν

Πολλοί από εσάς περιμένετε από τους αρχηγούς να κάνουν κάτι για να διορθώσουν την τρέχουσα οικονομική κατάσταση. Όμως, οι αρχηγοί απλώς σας γράφουν μια επιταγή που δεν μπορεί να εξαργυρωθεί. Είναι απολύτως παράλογο να περιμένετε να λυθεί το πρόβλημα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τον οποίο δημιουργήθηκε. Σας ζητάμε να μη δίνετε τη δύναμή σας στους ηγέτες σας καθόλου. Οι αρχηγοί των χωρών σας, ακόμη και των οργανώσεων, είναι προορισμένοι να κάνουν πιο σημαντικά πράγματα από αυτά που σκοπεύουν ν’ ασχοληθούν. Οι αρχηγοί δεν είναι προορισμένοι να κάνουν μια χώρα μεγάλη, επειδή μόνο οι κάτοικοί της μπορούν να κάνουν αυτό. Οι αρχηγοί είναι προορισμένοι με τα σημαντικά πράγματα όπως να συλλέξουν τα σκουπίδια, να κάνουν τους δρόμους ασφαλής και να συναλλάσσονται με άλλες χώρες. Αυτό είναι το οποίο οι αρχηγοί έχουν ως προορισμό αλλά μέχρι στιγμή τους έχει επιτραπεί να κάνουν και πολλά παραπάνω. Ασυνείδητα τους έχετε δώσει τη δική σας δύναμη. Οι αρχηγοί την πήραν με χαρά και είπαν «σας ευχαριστούμε». Α, αλλά τώρα έχετε επιλογή μπροστά σας, δεν έχετε; Όχι μόνο έχετε επιλογή στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής αλλά έχετε επιλογή σε ολόκληρο τον κόσμο. Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε μια πρόταση στο τί θα πρέπει ν’ αναζητήσετε. Όχι, δε θα σας πούμε ποιον θα πρέπει να ψηφίσετε, αν και πολλοί έχετε βγάλει έξω τον στυλό σας και το βρίσκουμε ξεκαρδιστικό!

Φόβος εναντίον Αγάπης

Ας σας μιλήσουμε σχετικά με τη διαδικασία της απόφασης. Πρώτα, καταλάβετε ότι το 97% των αρχηγών σ’ αυτόν τον πλανήτη τα τελευταία 200 χρόνια έχουν εκλεγεί από φόβο. Δε βαρεθήκατε να είσαστε φοβισμένοι; Το ελπίζουμε. Έχετε παίξει το παιχνίδι του φόβου ξανά και ξανά. Ναι, είναι ένα δράμα και η ανθρωπότητα αγαπάει το δράμα τόσο που επιλέγετε να επιστρέψετε και να παίξετε το παιχνίδι ξανά και ξανά. Έχετε εκλέξει τους επίσημους αντιπροσώπους σας με βάση το φόβο και αυτή είναι η πρόκληση. Αν αντί αυτού επιλέγατε τους αρχηγούς σας με βάση την ελπίδα, την αγάπη και την ισορροπία μέσω της ενέργειάς σας και όχι επειδή προσπαθούν να σας πείσουν με υποσχέσεις και να τις συγκρίνετε για να διαλέξετε, τότε δε θα δρούσατε με φόβο. Σας λέμε, αγαπητοί, ήρθε η ώρα για την ανθρωπότητα να πάρει πίσω τη δύναμή της. Δεν είναι επανάσταση και δεν χρειάζεται να γίνει με τον αρνητικό τρόπο. Αντίθετα, είναι μια σιωπηλή, έντονη απόφαση να κρατήσει ο κάθε ένας τη δύναμή του. Όμως, ακόμη αισθάνεστε την πολικότητα και ζείτε στον πεδίο της διττότητας. Βλέπετε τα πράγματα ως πάνω/κάτω, σωστό/λάθος, καλό/κακό ή αγάπη/φόβος – όλα τ’ αντίθετα. Αυτό τώρα αλλάζει. Γίνεται το πεδίο της Τριαδικότητας, όπου εκεί γνωρίζετε πως υπάρχει νέα ισορροπία από τον ανώτερο εαυτό οπότε δε θα βλέπετε άλλο το φως και το σκοτάδι ξεχωριστά. Μοιάζει μ’ ένα τρίγωνο το οποίο τελικά φαίνεται ως κύκλος. Οι διαφορές μπορούν να φαίνονται ως μέρος της άλλης και με τη νέα οπτική του ανώτερου εαυτού μπορείτε να δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα. Η μεγαλύτερη εικόνα εμπεριέχει δύναμη... προσωπική δύναμη. Από την αρχή αυτών των μηνυμάτων σας έχουμε πει ότι η ισορροπίας της δύναμης είναι η υπευθυνότητα. Αν επιθυμείτε να πάρετε τη δύναμή σας σε αυτό το σημείο, βρείτε έναν τρόπο ν’ αυξήσετε την υπευθυνότητά σας.

Δύναμη στους ανθρώπους!

Σας ζητάμε να μη δίνετε τη δύναμή σας στους ηγέτες σας ποτέ ξανά. Κρατάτε αυτή την δύναμη μέσα στην καρδιά σας. Είσαστε υπεύθυνοι για τη δική σας σωστή ύπαρξη, για την ευτυχία σας, για να βρείτε χαρά στον πλανήτη επειδή αυτό ήρθατε να κάνετε. Γι’ αυτό πήρατε φυσική μορφή, γι’ αυτό έγινε κι αυτό το παιχνίδι. Περνάει μέσα από μια επανεκκίνηση αλλά αυτό δε χρειάζεται να γίνεται τόσο δύσκολο όπως φαίνεται. Η επανεκκίνηση μπορεί να γίνει σύντομα, απλά κι εύκολα. Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε κάποια συγκεκριμένα παραδείγματα ώστε να δείτε πώς φαίνεται αυτό από τη δική μας προοπτική. Σας δώσαμε ένα αρνητικό μήνυμα όπου ο Φύλακας προτιμούσε να μη σας το δώσει. Φοβόταν ότι μόλις ακούσατε αυτό το μήνυμα θα πηγαίνατε σπίτια σας, θ’ αποταμιεύατε τα χρήματά σας και θα σταματούσατε να ξοδεύατε. Θα τραβάγατε τα πράγματα για να προστατέψετε τους εαυτούς σας. Σας λέμε, αγαπημένοι μας, ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε μια δουλειά. Είναι η ώρα για να κάνετε μια επένδυση ή ν’ αγοράσετε κάτι που ονειρευόσασταν εδώ και πολύ καιρό. Είναι η ώρα για ν’ αναλάβετε την ευθύνη για τον εαυτό σας και της δικής σας ροής ενέργειας. Αν επιθυμείτε ν’ αυξήσετε την αφθονία σας, ξεκινήστε από τη μπροστινή πόρτα και όχι από την πίσω πόρτα. Μη περιμένετε την ενέργεια να έρθει μέσα. Φοβόσαστε ότι δε θα έχετε τίποτα. Αγαπητοί, πρόκειται να έχετε αυτή την εμπειρία αλλά δε χρειάζεται να το κάνετε. Δε σας το λέμε αυτό για να καθορίσουμε τον φόβο αλλά για να σας βοηθήσουμε να επανα-αφυπνίσετε τα δώρα της δημιουργίας. Ελπίζουμε να τα πάρετε και να δημιουργήσετε το μεγαλύτερο όνειρο που έχετε. Δε θα επιθυμούσαμε τίποτα περισσότερο αυτή τη στιγμή από το να έρθουμε σ’ αυτά τα δωμάτια τρεις μήνες μετά από τώρα και να σας πούμε... «Είδατε, κάνατε λάθος!» Αυτή είναι η ενέργεια και η δημιουργική δυνατότητα που έχετε. Βρείτε ελπίδα, βρείτε αγάπη.

Ενότητα εναντίον Διαχωρισμού

Κάντε τις επιλογές σας σχετικά με την ενότητα αντί του διαχωρισμού. Στην αρχή, όλο το παιχνίδι ξεκίνησε από αυτό που ξέρετε ως Μεγάλη Έκρηξη (Big Bang). Υπάρχουν δύο επιστημονικές έρευνες στον πλανήτη τώρα που βρίσκονται σ’ εξέλιξη εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Στη πραγματικότητα, ένα από τα πειράματα έχει ήδη ξεσκεπάσει συμπαντικά μυστικά και οι επιστήμονες δεν είναι και πολύ σίγουροι τί ακριβώς σημαίνουν. Δε θα περάσει πολύς καιρός πριν ξεκινήσετε να καταλαβαίνετε περισσότερα σχετικά με αυτό που αποκαλείτε Μεγάλη Έκρηξη και πώς το παιχνίδι πήρε μορφή. Αν απλά σας δώσουμε τη βάση γι’ αυτό, θα καταλαβαίνατε ότι είσαστε στη διαδικασία αυτή τη στιγμή.

Από την πίεση της Μεγάλης Έκρηξης όλα εκτινάχθηκαν εξωτερικά. Αν και οι επιστήμονες ακόμη πιστεύουν ότι το σύμπαν εκτινάχτηκε, σας είπαμε πριν λίγο καιρό ότι διασταυρώθηκαν διαστάσεις και τώρα είναι στην ίδια κίνηση ξανά καθώς επιστρέφουν πίσω, πίσω ξανά μαζί. Η εκπνοή ξεκίνησε, αυτό που ήταν ξεχωριστό για να δημιουργήσει τη ψευδαίσθηση της πολικότητας στην Αρένα του Παιχνιδιού έρχεται πίσω ξανά. Αυτή είναι η φυσική ροή της ενέργειας του σύμπαντος. Αφορά την ενότητα και την αναζήτηση της κοινοτυπίας σε κάθε έναν από εσάς και την επιβεβαίωσή τους. Αυτή είναι η πρώτη εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Αντί να επικεντρώνεστε στους τρόπους που ο κάθε ένας σας είναι διαφορετικός από τον άλλον, χώρα, συνήθειες ή θρησκεία, βρείτε τα κοινά στοιχεία που μοιράζεστε. Βρείτε την κοινοτυπία μεταξύ σας και αυτό θα σας βοηθήσει να το συνειδητοποιήσετε αυτό.

Η οικονομική επανα-καλωδίωση

Τη Συμπαντική Ενέργεια, μπορούμε να την εξηγήσουμε ως ένα σεντόνι που κρέμεται από μια κλωστή και όταν το πιέσετε με κάτι αιχμηρό, δημιουργεί ένα εξόγκωμα στην άλλη πλευρά. Αυτό είναι η αιτία και η επίδραση. Είναι πολύ απλό αλλά στη φυσική ροή του σύμπαντος όταν τραβήξετε το δάχτυλό σας πίσω, έρχεται στη φυσική του κατάσταση. Το σύμπαν τώρα μαζεύεται και όχι απλώνεται. Καθώς τοποθετείτε τους εαυτούς σας προσωπικά, συλλογικά, κατόπιν συνεργασίας και κυβερνητικά προς την ροή που τραβιέται πίσω μαζί και όχι με τον διαχωρισμό, θα μπορέσετε να κάνετε μιαν εύκολη ανύψωση. Όσο καιρό είσαστε διαχωρισμένοι, θα υπάρχουν προκλήσεις καθώς είσαστε τώρα στην αντίθετη πλευρά της Συμπαντικής Ενέργειας. Πέντε χρόνια πριν θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό χωρίς παρενέργειες αλλά τώρα, η κοινή δόνηση έχει φτάσει ένα επίπεδο που η ανεκτικότητα έχει φύγει. Δεν υπάρχει άλλος χώρος για εσάς για να εξαπλωθείτε πέρα από αυτές τις γραμμές. Ως αποτέλεσμα, βλέπετε την οικονομία να στην διαδικασία της επανεκκίνησης όπως είχε λεχθεί πριν από αρκετά χρόνια. Η επανεκκίνηση δε χρειάζεται να γίνει μεγάλο δράμα. Μπορεί να είναι μια δίκαιη εύκολη μετάβαση αν βρείτε την ελπίδα και την αγάπη στην καρδιά σας, αν βρείτε αυτό το κομμάτι της υπευθυνότητας για τη ζωή σας σε οποιαδήποτε μορφή μπορείτε. Ένα θαύμα βρίσκεται σε αναμονή να συμβεί, αγαπητοί, αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε να συμβεί για εσάς επειδή δεν είναι το δικό μας παιχνίδι. Είναι το δικό σας.

Είμαστε εδώ για ν’ αντανακλάσουμε τις καρδιές σας, βρισκόμαστε εδώ για να σας δώσουμε μιαν άλλη προοπτική. Παρακαλούμε μη δώσετε σ’ εμάς τη δύναμή σας γιατί αυτό θα ήταν το ίδιο λάθος όπως όταν θα τη δίνατε στους πολιτικούς σας ηγέτες που σας έφεραν σε αυτή τη κατάσταση. Σας ζητάμε να κρατήσετε τη δική σας δύναμη ακόμη και να πάρετε αυτά που σας είπαμε και να τα περάσετε μέσα από τα δικά σας φίλτρα. Κρατήστε μόνο εκείνα τα κομμάτια που πραγματικά συνηχούν με τη καρδιά σας και απελευθερώστε τα υπόλοιπα γιατί απλούστατα δεν είναι για εσάς αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή. Τα κομμάτια που απελευθερώνετε δεν είναι σωστά ή λάθος, καλά ή κακά, απλά δεν είναι για εσάς αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή. Απελευθερώστε τα χωρίς να τα κρίνετε.

Όσο τοποθετείτε τους εαυτούς σας μέσα σε ενωτικές αρχές ακόμη και με τις κυβερνήσεις σας, τόσο πιο εύκολα θα μπορείτε να ολοκληρώσετε αυτή την οικονομική επανα-καλωδίωση. Θα σας δώσουμε ένα πολύ συγκεκριμένο παράδειγμα. Το αναφέραμε αυτό στα Ηνωμένα Έθνη στη Βιέννη όταν συνέβη. Ο οργανισμός των κυβερνήσεων που αποκαλείτε Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώνει αντί να διαχωρίζει. Είναι η ίδια ενέργεια που έκαναν τις Ηνωμένες Πολιτείες ένα μεγάλο έθνος και μια οικονομική υπερδύναμη που είναι. Σας λέμε αυτό απλά για να δείτε τις ενέργειες που απομόνωσαν τους εαυτούς τους και τις ενέργειες που αναμίχθηκαν μαζί. Βρείτε τον τρόπο αυτόν πρώτα στις καρδιές σας για τη ζωής σας κι έπειτα εκλέξτε εκείνους που πιστεύετε ότι θα κάνουν ακριβώς αυτό.

Το άλλο θέμα είναι ότι ακούτε εκείνα τα μηνύματα που βασίζονται στον φόβο – θ’ ακούτε πολλά από αυτά – καταλάβετε ότι ο φόβος και ο πόνος είναι μεγάλο κίνητρο στον πλανήτη Γη. Η ειρωνεία είναι ότι όταν επιστρέψετε στην Εστία, θα εν-θυμηθείτε ότι ο πόνος είναι μία όμορφη ανθρώπινη εμπειρία και θα λέτε «Εν-θυμάσαι όταν με χτύπησες τόσο πολύ; Είχε τόσο πολύ πλάκα». Κι ακόμη, δε χρειάζεται να περάσετε μέσα από αυτό που έρχεται. Δεν είναι απαραίτητο. Είσαστε οι δημιουργοί. Όταν κρατάτε μιαν αγνή σκέψη για επτά δευτερόλεπτα, εκδηλώνεται. Όταν κρατάτε μια συλλογή σκέψεων μαζί εκδηλώνεται με απεραντοσύνη γιατί δεν είναι 1,2,3,4... αυτό είναι μια εκθετική αύξηση, κι έτσι πηγαίνει 1,10,100,1.000. Κινείται και ενισχύεται με αυτή τη μορφή όταν κάνετε πράγματα συλλογικά. Πρόκειται να πάρετε αρκετές συλλογικές αποφάσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Κάντε το για εκείνους που πιστεύετε ότι θα συγχωνευτούν πίσω μαζί αντί για τον διαχωρισμό και σας παρακαλούμε πάρτε τις αποφάσεις σας με βάση την αγάπη και την επίγνωση και όχι από φόβο. Κάντε το και κανένας δε θα έχει έλεγχο πάνω σας. Έπειτα θα δημιουργήσετε τη δική σας πραγματικότητα. Ο κάθε ένας από εσάς θα το κάνει, σύμφωνα με τις ευχές και τα όνειρά του. Αυτό θα κάνει όλον τον πλανήτη Γη ένα μεγάλο μέρος για να ζήσετε ξανά και θα φέρε τον Ουρανό στη Γη.

Μια ίση διαχείριση του πλούτου;

Πολλοί από εσάς πιστεύετε ότι η πτώση της αγοράς έγινε για ένα νέο οικονομικό σύστημα, για μια δίκαιη και ίση διαχείριση του πλούτου σε όλον τον κόσμο. Σας λέμε ότι αυτό δεν είναι δυνατό, αγαπητοί, επειδή ο πλούτος είναι μια επιλεγμένη συμπεριφορά. Ας εξηγήσουμε. Υπάρχει μία σκάλα που απλά θα την ονομάσουμε οικονομική σκάλα. Στην κορυφή έχετε τους πλούσιους ανθρώπους, κάτω τους φτωχούς. Πρόκειται για τα χρήματα, αγαπητοί, και αυτό δε χωράει σε κανένα άλλο μέρος. Πρέπει να καταλάβετε ότι η δική μας προοπτική για τα χρήματα, είναι απλώς μιαν αντανάκλαση της αντανάκλασης. Έχετε ξεγελαστεί ότι πρόκειται για ενέργεια αλλά δεν είναι. Είναι απλώς μιαν αντανάκλαση της ενέργειας. Τα χρήματα είναι ένα μέσο ανταλλαγής που χρησιμοποιείτε για ν’ ανταλλάξετε ενέργεια. Αποκαθιστούν τη συμμετρία δημιουργώντας κενά και σαπουνόφουσκες. Υπάρχουν μεγάλα μπαλόνια στα οικονομικά σας συστήματα. Λοιπόν, όλος ο αέρας βγαίνει προς τα έξω σ’ ένα από αυτά τα συστήματα τώρα. Γίνεται με μεγάλο κόστος αλλά αυτό δε χρειάζεται να συμβεί καθώς πρόκειται για μια προοπτική της προοπτικής της προοπτικής. Αυτή είναι η οικονομική δομή του πλανήτη Γη αυτή τη στιγμή. Αλλάξτε την ατομική σας προοπτική και θα ξεκινήσετε ν’ αλλάζετε τη συλλογική προοπτική. Αυτό μπορεί να συμβεί πολύ γρήγορα.

Βρίσκουμε ενδιαφέρον να παρακολουθούμε την τηλεόρασή σας. Μερικά από τα κανάλια σας δείχνουν μόνο τα οικονομικά νέα, επειδή παρακολουθούνε κάθε δευτερόλεπτο έναν δείκτη να πηγαίνει προς έναν δρόμο που όλοι μπορούν να πηδήξουν μέχρι εκεί. Είναι μια προοπτική της προοπτικής της προοπτικής. Βγάλτε τον εαυτό σας έξω από το παιχνίδι, πάρτε την ευθύνη για τον εαυτό σας και όλα θ’ αλλάξουν. Αυτό ήρθαμε να σας πούμε σήμερα. Ελπίζουμε να σας δώσουμε ελπίδα και όχι φόβο, καθώς αυτό δε χρειάζεται να είναι αρνητικό. Μπορείτε ν’ αλλάξετε τα πάντα μέσα σε μια μεγαλειώδη ανοικοδόμηση. Δε θα είναι ποτέ δυνατό να κάνετε τα πάντα ισάξια διανεμημένα στον πλανήτη σας, επειδή οι προσωπικές επιλογές σας θέλουν να βρεθείτε στη σκάλα. Σας λέμε ότι το ένα δεν είναι καλύτερο από το άλλο, υπάρχουν μαθήματα που θα πρέπει να μάθετε εκεί κάτω που δεν μπορείτε να μάθετε εδώ πάνω. Υπάρχουν υπευθυνότητες εδώ που ίσως να μη θελήσετε να πάρετε, έτσι το καλύτερο θα είναι να τοποθετήσετε τους εαυτούς σας εκεί κάτω. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, επειδή όλα αυτά είναι η ανθρώπινη εμπειρία που επιλέξατε να έχετε. Δε θα υπάρξουν οικονομικές βάσεις που θα μοιράζουν τα πάντα, γιατί τότε δε θα ήταν απαραίτητο να έχετε αυτές τις βάσεις. Αυτό θα συμβεί όταν θα απελευθερωθείτε απ’ όλ’ αυτά.

Ο πρότυπος ρόλος: Η «κυβέρνηση» της Λεμούριας

Τελικά θα επιστρέψετε στον τύπο της κυβέρνησης που είχατε στις μέρες της Λεμούριας, που στην πραγματικότητα ήταν ένα μοτίβο μη-κυβέρνησης. Κατά τη διάρκεια αυτών των μεγάλων ημερών, ήσασταν προοδευτικές ψυχές. Δεν είχατε νόμους αλλά έθιμα. Αν κάποιος προσωπικά αποφάσιζε να μην ακολουθήσει το έθιμο, αναλάμβανε πλήρως την ευθύνη γι’ αυτό που πρόκειται να συμβεί και ήταν ευγνώμον γι’ αυτό. Ήσασταν τόσο προοδευτικοί εκείνες τις ημέρες που δε χρειαζόσασταν δομή. Σε αυτό προσπαθείτε να επιστρέψετε και γι’ αυτό περνάτε μέσα από την επανεκκίνηση της ενέργειας αυτή τη στιγμή.

Οι επιχειρήσεις της Νέας Ενέργειας

Σας λέμε αγαπητοί, δεν είναι οι κυβερνήσεις που έχουν καταλάβει τον κόσμο. Είναι και οι επιχειρήσεις χωρίς να εξαιρούνται από τον φόβο. Δεν υπάρχει τίποτα να φοβάστε από μία επιχείρηση, μια επιχείρηση είναι μόνο μια συλλογή ανθρώπων. Είναι μια οικονομική βάση που έχει δημιουργηθεί για έναν μοναδικό σκοπό, να φέρει περισσότερα χρήματα. Θα σας δώσουμε μια πρόταση για το πώς θα μπορείτε ν’ αλλάξετε το πρόσωπο των Ηνωμένων Πολιτειών και το πρόσωπο του πλανήτη μέσα από μια απλή κατάσταση. Κατά την παρούσα περίοδο, δώστε στις επιχειρήσεις του πλανήτη σας μεγαλύτερη δύναμη απ’ ότι κάνετε ατομικά. Η δουλεία έχει εξαλειφθεί στη Γη αλλά παρ’ όλ’ αυτά οι επιχειρήσεις παρέχουν την κυριότητα σε συγκεκριμένα επίπεδα ζωής. Το να είσαι μια επιχείρηση σ’ αυτόν τον πλανήτη θα πρέπει να είναι προνόμιο και όχι ένα δικαίωμα. Μία κυβέρνηση θα έπρεπε να θεωρήσει ότι οι επιχειρήσεις βάζουν το καλό της ανθρωπότητας πάνω από το κέρδος. Κατά τη παρούσα περίοδο, αν αυτό συνέβαινε σε μερικές από τις μεγάλες σας επιχειρήσεις, οι μέτοχοι θα μπορούσαν να εγείρουν αγωγή προς τις επιχειρήσεις και να κερδίσουν. Τότε, οι νόμοι σας θα λέγανε στις επιχειρήσεις ότι θα έπρεπε ν’ αποφασίζουν με βάση αποκλειστικά το κέρδος. Αλλάξτε τον προσδιορισμό μιας επιχείρησης και αποδώστε της την τιμή να είναι μία από αυτές. Φτιάξτε την σε κάτι που θα πρέπει να σας ζήσει και αν οποιαδήποτε απόφαση είναι ενάντια στο κοινό καλό, θα κληθεί γι’ αυτό. Σας λέμε ότι η πολεμική μηχανή θα σταματήσει αυτή τη στιγμή, σας το υποσχόμαστε αυτό. Ίσως αυτό να είναι το φως στο σκοτάδι. Αν οι κυβερνήσεις σας είναι απασχολημένες με τα οικονομικά συστήματα, μπορεί να μην έχουν χρήματα για επιχειρήσεις πολέμου.

Έχετε ήδη αρκετά. Το ελπίζουμε. Ελπίζουμε οι άνθρωποι να έχουν στριμωχτεί στην γωνία τόσο πολύ που τώρα θα θελήσουν να βγουν από αυτό δημιουργώντας. Έχετε την ευκαιρία σας τώρα. Αρπάξτε την. Ανυψώστε την. Αναλάβετε ευθύνη. Γνωρίζετε ότι κατά βάθος έχετε δίκιο, χαμογελάστε στο κάθε βήμα που κάνετε.

Αγαπητοί, σας αγαπάμε περισσότερο απ’ όσο νομίζετε. Είμαστε μέρος σας και είσαστε μέρος μας. Είναι μεγάλη μας τιμή να σας βλέπουμε σε αυτό το στάδιο, ακόμη μπορούμε να δούμε τον φόβο που ίσως έρθει στον πλανήτη ως αποτέλεσμα αυτού. Μπορούμε να δούμε τους κύκλους που ξεκινάνε ξανά και ξανά, δημιουργώντας τρομερή ζημιά και βλάβη σε κάτι που έχετε δώσει την καρδιά σας και το χτίζατε τόσο καιρό. Τραβηχτείτε. Αλλάξτε το. Ξεκινήστε να κάνετε όλες σας τις αποφάσεις βασισμένες στην ελπίδα και αγάπη, γελάστε στον φόβο.

Είναι μεγάλη μας τιμή που σας φέρνουμε αυτό το σημαντικό μήνυμα σήμερα. Ελπίζουμε ο Φύλακας να μας συγχωρέσει που δώσαμε ένα τέτοιο αρνητικό μήνυμα αλλά είναι ένα μήνυμα αγάπης κι ένα μήνυμα ελπίδας γιατί πρόκειται να ξεκινήσετε ένα νέο παιχνίδι εδώ στον πλανήτη Γη. Απολαύστε τη βόλτα.

Με τη μεγαλύτερη τιμή, σας ευχαριστούμε που ήσασταν εδώ και σας υπενθυμίζουμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo

Σύνδεσμοι καρδιάς
Αισθήματα ευγνωμοσύνης.

Καθώς σας γράφω αυτό το μήνυμα είμαι στη Riga, Latvia. Ο Στιβ έχει μια μέρα γεμάτη συνεδρίες. Έχω την ευχαρίστηση να χαιρετήσω το κάθε πρόσωπο με μια αγκαλιά καθώς ήρθαν γι’ αυτό το ειδικό μήνυμα από τον Στιβ και το Γκρουπ. Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους μόλις παρακολούθησαν το σεμινάριο «Ζώντας στην 5η διάσταση». Ήταν ένα μαγικό συμβάν καθώς ένιωθα μια σύνδεση καρδιάς σε κάθε έναν από αυτούς. Και η περασμένη βδομάδα ήταν γεμάτη μαγεία καθώς παρουσιάζαμε «Ιερές ανυψωμένες σχέσεις» στη Μόσχα. Σήμερα έχουμε μια μέρα για να εξερευνήσουμε μία από τις ομορφότερες πόλεις πριν πετάξουμε για το σπίτι.

Η ζωή είναι γεμάτη χαρά. Ο Στιβ κι εγώ συχνά λέμε ο ένας στον άλλον πόσο τυχεροί αισθανόμαστε που μοιραζόμαστε αυτή τη ζωή που έχουμε. Πάντοτε ταξιδεύουμε συνδέοντας τις δικές μας καρδιές με όσους συναντάμε. Νιώθω τόσο γεμάτη με αγάπη και ευγνωμοσύνη.

Μια αγαπημένη μου φράση από τον Δαλάι Λάμα είναι «Η ευτυχία δεν είναι κάτι έτοιμο. Έρχεται από τις πράξεις σου». Καθημερινά αντιμετωπίζουμε προκλήσεις όλου του είδους. Αν επιλέγουμε οτιδήποτε με μια θετική προοπτική μπορούμε να περάσουμε μέσα από αυτές τις καταστάσεις με το λιγότερο άγχος. Βοηθάει ν’ αγγίξουμε τον κάθε έναν με μια ζεστή καρδιά. Κάνοντάς το αυτό συχνά νιώθεις την αγάπη του άλλου και η υποστήριξη επιστρέφει. Είναι μια ικανοποίηση να μοιράζεσαι τη ζωή σου με άλλους, τόσο τις υψηλές όσο και τις χαμηλές περιόδους.

Ξεκινήστε την ημέρα σας με ευγνωμοσύνη γι’ αυτόν τον όμορφο κόσμο. Αυτό θα σας δώσει την αίσθηση ότι όλα είναι καλά και την αίσθηση της ευγνωμοσύνης. Παραθέτω κάποια λόγια που μ’ εμπνεύσανε. Ελπίζω να βρείτε σε αυτά μια καλή υπενθύμιση.

Σκεφτείτε ελεύθερα με ανοιχτό μυαλό. Χαμογελάτε συχνά.
Πείτε σε αυτούς που αγαπάτε ότι τους αγαπάτε.
Πλησιάστε ξανά παλιούς φίλους.
Δημιουργήστε νέους.
Ελπίστε, αναπτυχθείτε και αναζητήστε.
Μαζέψτε ή αγοράστε λουλούδια και μοιραστείτε τα.
Κρατήστε μιαν υπόσχεση.
Γελάστε από την καρδιά σας.

Αφήστε κάποιον να μπει στην καρδιά σας.
Αγκαλιάστε ένα παιδί.
Σταματήστε τους ρυθμούς και δείτε την ανατολή ή τη δύση.
Ακούστε τη βροχή.
Απολαύστε τη ζεστασιά της δύσης.
Εμπιστευτείτε τη ζωή και τον εαυτό σας.
Έχετε πίστη.
Κάντε λάθη και μάθετε από αυτά.
Εξερευνήστε το άγνωστο.
Γιορτάστε τη ζωή!

Με αγάπη και φως
Μπάρμπαρα

Μετάφραση: Έλενα Μπούση

Το Lightworker είναι μια μη κερδοφόρα επιχείρηση αφιερωμένη να διαδίδει το Φως μέσω της Ενδυνάμωσης
Copyright www.Lightworker.com
Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και διανέμονται ελεύθερα, όλες ή ένα μέρος τους με τους παρακάτω όρους: Η χρήση αυτού του υλικού δηλώνει ότι ο χρήστης συμφωνεί με τα παρακάτω:
1. Οι λέξεις "Copyright 2000 - 2008 Lightworker www.Lightworker.com θα περιλαμβάνονται με κάθε δημοσιευμένο υλικό.
2. Ο χρήστης συμφωνεί ότι όλα τα δικαιώματα, περιλαμβάνοντας και το copyright μεταφρασμένου υλικού, παραμένουν ιδιοκτησία του Lightworker.
3. Αν μεταφράσετε αυτό το υλικό διατηρούμε το δικαίωμα να μοιραστούμε την μετάφραση με την αναγνώρισή σας ως μεταφραστή, στην σελίδα του Lightworker ώστε να γίνει διαθέσιμο για όλους. Περισσότερες πληροφορίες από το Γκρουπ μπορούν να βρεθούν στο: www.Lightworker.com & στην ελληνική ιστοσελίδα www.lightworker.gr

Ευχαριστούμε για την βοήθεια σας να διαδώσουμε το φως!

copyright www.lightworker.gr 2008

_________________
Maro karma
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Είμαστε όλοι εδώ και τίποτα δεν μας σκιάζει.. Με όπλο την Αγάπη μας η ώρα πλησιάζει!
Είμαστε όλοι εδώ, Ουράνιοι απεσταλμένοι... Το δίκιο για να φέρουμε σε όλη την Οικουμένη!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιαν 07, 2009 11:39 pm 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Ιούλ 23, 2008 11:25 pm
Δημοσιεύσεις: 1364
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
15 Ιουνίου 2008
~Αποστολές κρισιμότητας χρόνου~
Ενεργοποιήσεις για το 2012


Από τον Στιβ:

Η ομάδα έχει μιλήσει πολύ για το 2012. Παρόλο που το μήνυμα τους για το 2012 είναι αρκετά διαφορετικό, αναφέρουν τα παρακάτω: Θα είναι μια μαγική περίοδος γεμάτη δημιουργία και ένα εξελικτικό βήμα για την ανθρωπότητα. Πολλοί άνθρωποι σε αυτή τη Γη κάνουν συγκεκριμένες συμφωνίες που θα μπορούσαν μόνο να τηρήσουν αν το επίπεδο της ανθρωπότητας έφτανε σε κρίσιμα σημεία όπου αυτό μπορεί να συμβεί. Αυτό συμβαίνει τώρα και είναι σε πορεία για να εκδηλωθεί την μαγική ημερομηνία του 2012. Η ομάδα αναφέρει ότι αυτό θα είναι μια μεγάλη δημιουργία σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε πολλούς Lightworkers (Εργάτες του Φωτός) συμβαίνουν παράξενα πράγματα στην ζωή τους αυτή την στιγμή και τους ωθούν σε μια νέα κατεύθυνση που θα τους επιτρέψει να ενεργοποιήσουν τις Κρίσιμες Χρονικές Συμφωνίες τους. Σε αυτό το μήνυμα η ομάδα έδωσε τρία παραδείγματα του πως αυτό μπορεί να είναι. Τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι μια περίοδος αλλαγής για την ανθρωπότητα. Πολλοί Lightworkers ενεργοποιούν τις συμφωνίες τώρα που θα τους βάλουν στην καλύτερη θέση για το μέλλον. Απολαύστε την διαδρομή.

Μεγάλες αγκαλιές και ελαφρά σκουντήματα..!

Στιβ Ρόθερ

Χαιρετισμούς από την Εστία

2012

Ξέρετε κατά βάθος στην καρδιά σας ότι έχετε έρθει εδώ για έναν σκοπό. Επιθυμούμε να σας πούμε τι βρίσκεται ακριβώς μπροστά. Θα θέλαμε να σας μιλήσουμε για κάτι που δεν έχουμε μιλήσει πολύ στο παρελθόν. Θα ξεκινήσουμε λέγοντας σας λίγα πράγματα σχετικά με την μαγεία του 2012, διότι η δυνατότητες που έρχονται στην Γη και στην ανθρωπότητα γίνονται απίστευτες καθώς εξελίσσεστε. Η εξέλιξη σας είναι πολύ μπροστά από το παιχνίδι. Έχουμε ξαναμιλήσει για το 2012. Ναι, είναι μια μαγική ημερομηνία. Ναι, είναι μια αλλαγή των διαστάσεων. Ναι, είναι όλα τα πράγματα που είχατε φανταστεί. Γιατί; Διότι είστε οι δημιουργοί και όταν βάλετε στο μυαλό σας κάτι και θέλετε να γίνει, γίνεται. Όλο αυτόν τον καιρό, υπάρχει μια διάσταση ανάμεσα στην παλιά και στην νέα ενέργεια. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές διαστάσεις και τμήματα παράλληλα με τον δρόμο μας που θα μπορούσαν να είναι οροθετικά σημεία, όπου θα μπορούσατε να ξεχωρίσετε το παλιό από το νέο. Το 2012 είναι ένα πολύ προσδοκώμενο ορόσημο - είναι ένα πολυδιαστατικό σημείο ένωσης. Θα σας δώσουμε άλλη μια απεικόνιση.

Διασταυρώνοντας τις Χρονικές Γραμμές

Είσαστε απόλυτα γοητευμένοι από τις ιστορίες του Κάμελοτ και του βασιλιά Αρθούρου, ωστόσο δεν ξέρετε στην πραγματικότητα αν αυτές οι ιστορίες είναι αληθινές ή φανταστικές. Έχετε βρει τον τάφο του βασιλιά Αρθούρου και έχετε βρει ακόμη τα κομμάτια που πιστεύετε ότι είναι από το παλιό Κάμελοτ, αλλά είναι αληθινά; Πρόκειται για αληθινή ιστορία ή για μύθο; Φυσικά, η λέξη "αληθινό" έχει πολλές διαφορετικές ερμηνείες, έτσι εσείς πρέπει να καταλάβετε ότι αν περιμένετε κάτι να γίνει, θα βρείτε την απόδειξη ότι αυτό έγινε. Θα δημιουργήσετε ό,τι χρειάζεστε προκειμένου να το καταλάβετε.

Θα σας εξηγήσουμε άλλη μια έννοια σχετικά με αυτό, διότι έχει συμβεί πολλές φορές στον πλανήτη σας. Συνέβη όταν ο Βούδας περπάτησε στην Γη και στην εποχή του Χριστού. Έχει συμβεί πολλές φορές όταν οι ιστορίες έρχονταν στον κόσμο σας που ποτέ δεν άλλαξε. Αν πούμε σε κάποιον στην αρχή του δωματίου μόνο πέντε λέξεις και του ζητήσουμε να τις πει στο άτομο που είναι δίπλα του, όταν οι λέξεις φτάσουν στο τέλος του δωματίου, μόνο δύο από τις αρχικές λέξεις θα είναι σωστές. Τότε γιατί μια τόσο σημαντική ιστορία σαν το Κάμελοτ περνάει από γενιά σε γενιά χωρίς να αλλάζει ποτέ; Αυτό έγινε γιατί άφησαν μόνιμα αποτυπώματα στο διάβα του χρόνου. Φανταστείτε 11 χρονογραμμές να κινούνται παράλληλα η μια δίπλα στην άλλη. Υπάρχουν 11 εμπειρίες της ψυχής σας που συμβαίνουν την ίδια στιγμή. Είστε ένα πολυδιάστατο πλάσμα που ζει σε 11 εμπειρίες της ψυχής και ένα σημείο αντίληψης. Κάθε μια από αυτές τις εμπειρίες συμβαίνουν σε διαφορετικές χρονογραμμές. Σκέφτεστε την χρονογραμμή σαν να ήταν εδώ και τώρα. Αλλά υπήρξε μια χρονογραμμή του βασιλιά Αρθούρου η οποία ήταν ένα μαγικό γεγονός και σε αυτό το σημείο αυτή η χρονογραμμή διασταυρώθηκε με την δική σας. Έκανε μια δεξιά στροφή και έπειτα διασταυρώθηκε με άλλες χρονογραμμές. Όταν αυτό συνέβη, άφησε ένα μόνιμο αποτύπωμα και στις δυο χρονογραμμές. Αυτές είναι οι μαγικές ιστορίες που ακούσατε σαν παιδί και σας επηρέασε για την υπόλοιπη ζωή σας. Εμφανίζονται για να ενθαρρύνουν την ανθρωπότητα στο κατάλληλο μέρος και στην κατάλληλη στιγμή για να σας δώσουν ότι εσείς χρειάζεστε. Το 2012 είναι μια διασταύρωση 12 διαφορετικών χρονογραμμών. Θα αφήσει ένα αποτύπωμα στην ανθρωπότητα σε όλες τις διαστάσεις του χρόνου και του χώρου. Μπορείτε να δείτε την ενδεχόμενη μαγεία που πρόκειται να συμβεί εδώ. Προσθέστε το γεγονός ότι όλοι περιμένουν να συμβεί κάτι μαγικό, έτσι φυσικά και θα συμβεί.

Τι Θα Συμβεί το 2012;

Τώρα τι γίνεται σχετικά με όλες τις προβλέψεις των γεγονότων που θα συμβούν το 2012; Πρώτα από όλα, τα περισσότερα πράγματα που πρόκειται να συμβούν το 2012, έχουν ήδη συμβεί. Διότι τα έχετε τραβήξει μπροστά με το να εξελίσσεστε γρηγορότερα από ότι είχατε σχεδιάσει, έτσι δεν χρειάζεται να πάτε σε αυτήν την συγκεκριμένη ημερομηνία. Ζείτε σταθερά στην πέμπτη διάσταση και αρχίζετε ακόμη και να μαθαίνετε πώς να το χρησιμοποιείτε αυτό στην καθημερινή σας ζωή. Σπρώχνετε τα όρια. Μαθαίνετε νέους τρόπους να αλληλεπιδράτε με τον κόσμο σας, να αγαπάτε και να συνδέεστε με διαφορετικά κομμάτια της ψυχής. Για αυτό είναι τώρα μια τόσο μαγική στιγμή. Πολλοί άνθρωποι περιμένουν μια ολόκληρη μέρα του 2012 να είναι εξαιρετικά μαγική. Εσείς, σαν δημιουργοί, δεν έχετε καν αποφασίσει ποια μέρα θα είναι αυτή ακόμη, για αυτό καλύτερα να βιαστείτε εσείς οι άνθρωποι και ασχοληθείτε με αυτό έτσι ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε! Όταν αποφασίσετε ποια μέρα του 2012 θα είναι, θα δημιουργήσετε θαύματα. Θα σας εξηγήσουμε γιατί θα συμβεί αυτό.

Ποιες είναι οι πιθανότητες; Τι είναι τα θαύματα; Τι πρόκειται να γίνει σε αυτή την μέρα; Σας αναφέρουμε ότι η μέρα θα είναι πολύ μαγική, όποτε αποφασίσετε να είναι. Θα κάνετε ένα πάρτι. Πολλοί από εσάς θα πάτε πάνω στα βουνά στα σημεία δύναμης και θα νιώσετε την ενέργεια να ρέει και θα την αγαπήσετε. Θα ανάψετε μεγάλες φωτιές και θα τραγουδήσετε. Όταν θα τελειώσει όλο αυτό και σβήσουν οι φωτιές, θα κατεβείτε από το βουνό και θα πάτε στην δουλειά σας την επόμενη μέρα σαν κάθε άλλη μέρα. Θα συνειδητοποιήσετε ότι πολλά από ότι έχετε δημιουργήσει είναι ήδη εκεί. Παρακαλώ καταλάβετε ότι αυτό δεν είναι απογοητευτικό στα μάτια μας διότι είναι ακόμη μια πολύ μαγική μέρα. Παρακάτω θα σας αναλύσω τι συμβαίνει.

Αποστολές με Κρισιμότητα Χρόνου

Πολλοί από σας είστε ψυχές που έχετε υπάρξει σε αυτόν τον πλανήτη για πολλές ζωές. Ήρθατε για να φέρετε κάτι από την Εστία που σκοπεύατε να το μοιραστείτε με όλη την ανθρωπότητα, για να βοηθήσετε τις ψυχές εδώ που παρίσταναν ότι είναι άνθρωποι, να γίνουν πνεύματα και πώς αυτό να το χρησιμοποιήσουν. Κάθε ένας από σας ήρθε με ένα κομμάτι που θα μπορούσε να κουβαλήσει. Αν, και μόνο ΑΝ, όλα άνοιγαν στην σωστή στιγμή τότε θα μπορούσατε να είστε εδώ με αυτό το κομμάτι. Αυτό το ονομάζουμε αποστολή με κρισιμότητα χρόνου και πολλοί από εσάς είστε σε αποστολές με κρισιμότητα χρόνου. Πολλοί από εσάς έχετε βρει τι αγαπάτε να κάνετε και σκέφτεστε ότι ήδη πορεύεστε σε αυτό το μονοπάτι. Μερικοί από σας θα κάνετε μια στροφή 90 μοιρών χωρίς καμία προειδοποίηση και θα αγαπήσετε κάθε της λεπτό, διότι θα σας σπρώξει ακριβώς στο πάθος σας. Προς τα εκεί που ο ανώτερος εαυτός σας θυμάται ότι πηγαίνετε και εκεί που ο ανώτερος εαυτός σας έχει προσπαθήσει να σας κατευθύνει από τότε που γεννηθήκατε. Αυτή η στροφή θα σας βάλει σε μια θέση όπου η αποστολή σας με κρισιμότητα χρόνου μπορεί να διαδραματιστεί και όπου μπορείτε να προσφέρετε περισσότερα. Θα βρείτε τον εαυτό σας σε μια τέτοια θέση όπου θα μπορείτε επιτέλους να μοιραστείτε το κομμάτι που κουβαλάτε και έτσι θα μπορούμε να χτίσουμε την Εστία σε αυτόν τον πλανήτη. Είστε στην διαδικασία που δουλεύετε για να δημιουργήσετε τον Παράδεισο στην Γη. Έχετε την ευκαιρία το 2012, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να το θέσετε ολοκληρωτικά σε λειτουργία. Ο καθένας από εσάς έχει την ευκαιρία να το αλλάξει αυτό την μαγική μέρα που θα διαλέξετε ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή, αν το επιθυμείτε. Πολλοί άνθρωποι θα αλλάξουν την ζωή τους αυτή την μέρα εξαιτίας της μαγείας της. Όλοι θα ανυψωθούν και θα αλλάξουν από τα αποτυπώματα που θα μείνουν, καθώς και οι 12 χρονογραμμές διασταυρώνονται για μια μαγική περίοδο σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας εποχής. Όταν πολλοί άνθρωποι μαζευτούν περιμένοντας ένα θαύμα, το δημιουργούν. Αυτό το θαύμα είναι πολυδιάστατο.

Αυτοί από εσάς που έχετε αποστολές με κρισιμότητα χρόνου θα επηρεαστείτε και δεν θα καταλάβετε τι σας συνέβη. Θα σας δώσουμε μερικά παραδείγματα για να σας δείξουμε πως λειτουργεί. Υπάρχει ένας κύριος, ας τον πούμε Τομ. Ο Τομ είναι γιατρός και αγαπάει να θεραπεύει και πάντα ήξερε ότι ήταν θεραπευτής. Δεν του αρέσει κάθε μέρος της δουλειάς του, αλλά έχει επενδύσει πολύ ενέργεια, χρόνο και χρήματα για να δημιουργήσει αυτό για τον εαυτό του και έχει εναρμονιστεί στο ότι αυτή είναι η καλύτερη εξέλιξη για αυτόν τώρα. Επίσης τον υποστηρίζει και η οικογένεια του, έτσι κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί κάθε μέρα και απολαμβάνει την αλληλεπίδραση που υπάρχει με τους πελάτες του. Απολαμβάνει να εξυπηρετεί με όποιον τρόπο μπορεί. Κατά βάθος όμως, έχει όνειρα για να γίνει διαφορετικός από ότι ήταν. Τότε όταν κανείς δεν κοιτούσε, κάτι έγινε και ξαφνικά ο δόκτωρ Τομ άλλαξε. Μπορεί να είναι ένα βιβλίο που διαβάζει, ένα σεμινάριο που παρακολουθεί ή μια εκπομπή που βλέπει. Οτιδήποτε και να είναι, τον διευρύνει σαν άνθρωπο και αρχίζει να βλέπει τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία. Αλλάζει ολόκληρη η ζωή του. Μπορεί να είναι δύσκολο όταν γίνεται αυτό, ειδικά στις σχέσεις και στις οικογένειες, διότι δύο άνθρωποι ποτέ δεν μεγαλώνουν με τον ίδιο ρυθμό. Επομένως, το ένα άτομο αρχίζει να εξελίσσεται ενώ το άλλο άτομο όχι, έτσι πρέπει να δουλέψετε για να κάνετε αυτή την αλλαγή έτσι ώστε να υποστηρίζονται όλοι. Αυτό το κενό γεμίζει με περισσότερη επικοινωνία και με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αναπτύξετε μια σχέση. Ο Τομ ξυπνάει ένα πρωί και στην καρδιά του δεν είναι πλέον ένας γιατρός, αλλά παρ όλα αυτά πρέπει να πάει στην δουλειά του. Το σώμα του αρχίζει να τον μάχεται διότι ξέρει ότι δεν είναι στο σωστό μονοπάτι. Εκείνος ξέρει ότι υπάρχει και κάτι άλλο που πρέπει να κάνει. Ξαφνικά, για όλα τα πράγματα που έχει δουλέψει σε πολλούς διαφορετικούς τομείς, δεν τον εκφράζουν πλέον. Καταλήγει να διδάσκει Ρείκι και αγαπά κάθε λεπτό αυτού. Ακόμη είναι θεραπευτής αλλά κάνει αλλιώς κάποια πράγματα τώρα. Ναι, ακόμη δημιουργεί έναν πολύ ιερό χώρο για τους ανθρώπους αλλά είναι σε μια αποστολή με κρισιμότητα χρόνου διότι ήθελε να είναι σε έναν χώρο πριν από την μαγική ημερομηνία 2012.

Δόκτωρ Τομ

Πολλοί από σας έχετε κάνει τη ίδια συμφωνία. Πολλοί από σας έχετε ορίσει τις αποστολές σας με κρισιμότητα χρόνου και στην πραγματικότητα θα αρχίσει να αλλάζει την ζωή σας πολύ δραστικά σαν του δόκτωρ Τομ. Όλη η ζωή του και οι στόχοι του άλλαξαν σε αυτόν τον βαθμό. Τα παιδιά του δεν ήξεραν τι του συμβαίνει και η γυναίκα του δεν ήξερε πώς να τον αντιμετωπίσει - μερικές φορές γινόταν πολύ συναισθηματικός και εκείνη δεν τον είχε συνηθίσει έτσι. Δεν ήταν συνηθισμένος να νιώθει αυτά τα συναισθήματα και να τα αφήνει να ρέουν μέσα του με αυτόν τον τρόπο. Χωρίς καμία προειδοποίηση, η ζωή του απλά άρχισε να αλλάζει. Πάνω από μια περίοδο χρόνου, ο δόκτωρ Τομ εξελίχθηκε σε έναν υπέροχο δάσκαλο, άλλα η μετάβαση ήταν δύσκολη στην αρχή εξαιτίας της προσκόλλησης του με το μέλλον του. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν ενεργοποιείτε την αποστολή με κρισιμότητα χρόνου.

Gertrude

Έπειτα είναι η Gertrude. Η Gertrude έχει υπάρξει πάρα πολλές φορές σε αυτόν τον πλανήτη. Είναι μια Αρχέγονη Θεραπεύτρια. Τυπικά εισέρχεται και φυτεύει τους σπόρους όταν δεν ακούει κανείς. Λέει τις λέξεις και παρόλο που νομίζουν ότι είναι λίγο τρελή φυτεύει τους σπόρους και ακόμη μεταδίδει τις ιδέες που αργότερα εξελίσσονται σε κάτι. Συχνά την κοροϊδεύουν και αρκετά συχνά την φοβούνται. Υπάρχουν αρκετές φορές που θανατώθηκε η Gertrude για την αλήθεια της, την ειλικρίνεια της και γιατί μοιράστηκε ότι έφερε από την Εστία. Έχει αποτιμηθεί και τιμωρηθεί. Έχει αποβληθεί συχνά διότι οι άνθρωποι φοβούνται το άγνωστο-ειδικά όταν βλέπουν ένα πολύ λαμπρό φως. Έχει έρθει πολλές φορές στον πλανήτη, άλλα ποτέ δεν είχε πλήρη υποστήριξη. Κουβαλάει αυτό που λέμε τον σπόρο του φόβου. Ο σπόρος του φόβου είναι πολύ απλός. Όταν βγαίνετε έξω από το σώμα σας αφού έχετε καεί εντελώς λέτε, "Θεέ μου, εύχομαι να μην το ξανακάνω ποτέ αυτό!" Μετά ξαναμπαίνετε μέσα, ξανακάνετε τα ίδιο λάθος και καίγεστε ξανά εντελώς για δεύτερη φορά. Έπειτα βγαίνετε από το σώμα σας, "Εντάξει. Σίγουρα δεν πρόκειται να ξανακάνω το ίδιο. Ώρα να σοβαρευτούμε." Τότε παίρνετε ένα μέρος του εαυτού σας που ονομάζουμε Φύλακα της Πύλης. Βάζετε τον Φύλακα μπροστά από εσάς και λέτε, "Θα σου ζητήσω ότι αν ποτέ πάω σε αυτήν την κατεύθυνση ξανά, θα έρθεις από το πουθενά και θα με τρομάξεις πάρα πολύ. Να βάλεις έναν βαθύ φόβο μέσα μου που θα με κρατήσει ζωντανό και δεν θα με αφήσεις να ξαναζήσω αυτές τις αρνητικές εμπειρίες θανάτου που έχουμε ζήσει τόσες φορές." Καθώς συνεχίζετε να πορεύεστε μπροστά τον εξελικτικό κύκλο, ο σπόρος του φόβου και ο Φύλακας στην Πύλη σας σώζει την ζωή πολλές φορές και σας κρατάει σε εγρήγορση. Και εδώ είστε.

Τώρα η ζωή της Gertrude αλλάζει, και οι πελάτες στην πρακτική της φαίνεται να εμποδίζουν μυστηριωδώς τα στηρίγματα που είχε. Η αποστολή με κρισιμότητα χρόνου της Gertrude ενεργοποιήθηκε. Όλη της η ζωή αλλάζει σχεδόν σε μια νύχτα. Η Gertrude ήρθε με κάτι πολύ ξεχωριστό και μοναδικό που μόνο μπορούσε να φέρει από την Εστία στην Γη. Ένιωθε ότι σχεδόν σε όλη την ζωή της έβαζε σημάδια στον χρόνο. Αλλά για ποιο λόγο, αναρωτιόταν. Τότε ξαφνικά, η ζωή της δεν λειτουργούσε με τον ίδιο τρόπο όπως πριν. Είχε μια τάση προς τον πνευματισμό από μικρή - είχε δουλέψει με την ενέργεια και ήταν μια σεβαστή θεραπεύτρια. Ήταν στο μονοπάτι που ήθελε να είναι, όμως όταν όλα άλλαξαν σταμάτησε να δουλεύει. Όταν μια αποστολή με κρισιμότητα χρόνου ενεργοποιείται, ο ανώτερος εαυτός σας ξέρει τον δρόμο για το πάθος σας αν το αφήσετε να σας οδηγήσει. Κάποιες φορές ο ανώτερος εαυτός μπορεί να σας οδηγήσει ανοίγοντας κάποιες πόρτες μπροστά σας, και άλλες φορές με το να τις κλείνει.

Ο Σπόρος του Φόβου

Τότε η Gertrude αρχίζει να κινείται προς στην κατεύθυνση της αποστολής της και εμποδίζεται από τον σπόρο του φόβου της. Ο Φύλακας της Πύλης βγαίνει από το πουθενά και εκείνη μπερδεύεται, φοβάται και θέλει να τρέξει και να κρυφτεί. Ο ίδιος φόβος που έχει την κρατά από το να επικοινωνεί με τον κόσμο μέχρι να αναπροσδιοριστεί ο ρόλος του Φύλακα. Υπάρχουν πολλοί εργάτες του φωτός που κουβαλούν τον σπόρο του φόβου που αναμένεται να έρθει στην επιφάνεια. Αν καταλάβετε τι είναι ο σπόρος του φόβου, γίνεται πολύ πιο εύκολο να δουλέψετε μαζί του. Θα ανακαλύψετε ότι υπάρχουν πολλές τεχνικές για να δουλέψετε με τον σπόρο του φόβου. Όταν ανακαλύψετε έναν που να δουλεύει για εσάς, μοιραστείτε τον με κάποιον άλλον.

Οι αποστολές με κρισιμότητα χρόνου πρόκειται να ενεργοποιηθούν και συνεπώς ο κόσμος πρόκειται να αλλάξει. Η ανθρωπότητα κάνει ένα μεγάλο βήμα. Παρόλο που φαίνεται να υποβιβάζουμε την σημαντικότητα του 2012, θα είναι μαγικό πέρα από κάθε φαντασία. Θα σας ενθαρρύνουμε για να το κάνετε μαγικό-για να κάνετε κάτι, οτιδήποτε για να αλλάξει ο τρόπος ζωής σας, να αλλάξει η ενέργεια σας, να ακολουθήσετε πλήρως το πάθος σας έτσι ώστε να μπορέσετε να πάρετε οτιδήποτε φέρατε από την Πατρίδα και να το μοιραστείτε με άλλους. Θα έχετε υποστήριξη για να κάνετε την αποστολή σας. Οι πόρτες θα ανοίξουν πολύ μαγικά για εσάς, παρόλο που πολλοί από σας έχετε πάει στην ίδια πόρτα ξανά και ξανά.

Jane

Θα σας δώσουμε άλλο ένα παράδειγμα ώστε να μπορέσετε να το δείτε από πολλές οπτικές γωνίες. Η Jane έχει έρθει να δουλέψει σε αυτόν τον πλανήτη πολλές ζωές, όπως και οι περισσότεροι από εσάς. Δούλεψε σε πολλούς τομείς. Υπήρξε δασκάλα ξανά και ξανά πολλές φορές. Ξέρει ότι μπορεί να δουλέψει με αυτήν την ενέργεια και ότι μπορεί να μεταδώσει αυτό που έφερε από την Πατρίδα. Ήταν πολύ σημαντικό για εκείνη να το κάνει αυτό, και ωστόσο κατά κάποιο τρόπο, ακόμα και αν είναι πολύ καλή δασκάλα, δεν θεωρεί τον εαυτό της δασκάλα. Όταν είναι σε μια ομάδα και ανοίγει το στόμα της για να μιλήσει, όλοι σιωπούν διότι έχει μια ανάκλαση που ο κόσμος θέλει. Κουβαλάει ένα κομμάτι από τη Πατρίδα που θα ανακλάσει με την ενέργειά σας αν μιλήσετε και μοιραστείτε μαζί της. Έτσι έρχεται αυτή η αποστολή με κρισιμότητα χρόνου και ξαφνικά ενεργοποιείται και αρχίζει να τραβάει τον κόσμο προς εκείνη. Ακόμη δεν πιστεύει ότι είναι δασκάλα και λέει, "Αυτό δεν είναι κάτι που κάνω. Σας ευχαριστώ πολύ. Αυτό είναι πολύ ευγενικό εκ μέρους σας, μα δεν είναι κάτι που κάνω." Αυτό δεν σταματάει τους ανθρώπους από το να έρχονται. Αυτό δεν σταματάει τους ανθρώπους από το να έρχονται και να δουλεύουν με την ενέργεια τους και να την ανακλάνε στον εαυτό τους. Έτσι η ζωή της θα αλλάξει επίσης. Ξαφνικά η δασκάλα ξεχωρίζει με ένα πολύ λαμπρό φως διότι οι άνθρωποι χρειάζονται αυτή την κατεύθυνση. Άλλοι άνθρωποι χρειάζονται αυτή την διαδικασία, αλλά η Jane έχει δυσκολία με αυτό διότι είχε μια αντίληψη σχετικά με το τι είναι η διδασκαλία. Τώρα μπαίνετε στο ανώτερο επίπεδο δονήσεων καθώς βγαίνετε από το πρώτο κύμα ενδυνάμωσης Ακολουθώντας τον Αρχηγό, και περνάτε Στο Δεύτερο κύμα Ενδυνάμωσης Ακολουθώντας τον Εαυτό μας.

Επίσης αλλάζει το ιδανικό της διδασκαλίας. Αντί να στέκεται ένας αρχηγός στην σκηνή και να σας λέει, "Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί. Αυτό θα κάνετε. Αυτά είναι τα βασικά και αν τα κάνετε αυτά, όλη η ζωή σας θα είναι καλή." Αντί αυτού, σας απλώνουν το χέρι και σας λένε, "Επιτρέψτε μας να κάνουμε ένα ταξίδι και να δούμε τι θα μάθουμε μαζί." Οι δάσκαλοι τώρα περπατούν μαζί με τους μαθητές τους σε μια διαφορετική σχέση, γιατί το ζητούμενο δεν είναι να προσπαθούμε να βρούμε την σπουδαιότερη γνώση. Προσπαθούμε να βρούμε τον δρόμο της ζωής και να το βιώνουμε αυτό μαζί. Η προσαρμογή περνώντας από την μια μορφή διδασκαλίας στην άλλη είναι κρίσιμη. Επιτρέψτε μας επίσης να μοιραστούμε μαζί σας ότι η Jane είχε επίσης ένα μεγάλο πρόβλημα με τους γονείς της, περισσότερο διότι δεν την καταλάβαιναν. Ήταν σίγουρα, το μαύρο πρόβατο στην οικογένεια της, πολύ διαφορετική από όλους τους άλλους. Αυτόματα σκεπτόταν διαφορετικά από τον καθένα στην οικογένεια της γιατί ήταν σε ένα εφεδρικό σχέδιο. Όταν αρχικά θα ερχόταν ο συγχρονισμός δεν ήταν καλός, έτσι καθυστέρησε μια γενιά την είσοδο της με ένα εφεδρικό σχέδιο. Το άτομο που θα ήταν η αρχική της μητέρα ήταν τώρα η γιαγιά της από την μεριά της μητέρας της. Εκείνη ήρθε μέσω της μητέρας της που αρχικά θα ήταν η αδελφή της. Το έκανε αυτό για να σιγουρευτεί ότι η αποστολή με κρισιμότητα χρόνου θα ήταν στη σωστή στιγμή.

Αγαπητοί μου, υπάρχουν πολλοί από εσάς —πιθανότατα το 20-30% από σας— που είστε σε εφεδρικά σχέδια για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Ο συγχρονισμός σας σε αυτόν τον πλανήτη είναι κρίσιμος. Ο συγχρονισμός σας σε αυτόν τον πλανήτη ήταν πολύ σημαντικός και σύντομα θα ενεργοποιηθείτε. "Ναι. Έφτασε η ώρα." Έχετε χρόνο από τώρα μέχρι το 2012 για να κινηθείτε σε αυτή την κατεύθυνση. Είναι η ώρα τώρα και η ανθρωπότητα είναι έτοιμη τώρα να το αποδεχθεί σε όλα τα μέτωπα.

Είναι μεγάλη τιμή μας να συγκεντρώνουμε αυτήν την οικογένεια φωτός. Ξέρετε ποιοι είστε. Σε κάποιο επίπεδο θυμάστε το κομμάτι που φέρατε. Αφήστε το να εκδηλωθεί. Αφήστε το να μοιραστεί. Αφήστε το να γίνει μέρος του εαυτού σας σε κάθε σας αναπνοή, κάθε μέρα. Αυτό θα κάνει την διαφορά στον πλανήτη Γη. Το 2012 θα είναι μαγικό πέρα από τα πιο τρελά σας όνειρα και για αυτόν τον λόγο, έχουμε αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση προς την πνευματική ανάβαση. Στην πραγματικότητα άρχισε πριν οχτώ χρόνια. Θα βιώσετε την ημερομηνία 08/08/08. Μετά θα βιώσετε το 09/09/09, το 10/10/10, το 11/11/11 και οποιαδήποτε μέρα αποφασίσετε να βάλετε την τελική ημερομηνία. Απολαύστε να αποφασίζετε, αγαπητοί μου. Απολαύστε να παίζετε το παιχνίδι.

Είναι μεγάλη τιμή μας να σας ζητάμε να φέρεστε μεταξύ σας με σεβασμό. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλον με κάθε ευκαιρία που σας δίνεται. Να παίζετε καλά μαζί.

Espavo

_________________
Maro karma
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Είμαστε όλοι εδώ και τίποτα δεν μας σκιάζει.. Με όπλο την Αγάπη μας η ώρα πλησιάζει!
Είμαστε όλοι εδώ, Ουράνιοι απεσταλμένοι... Το δίκιο για να φέρουμε σε όλη την Οικουμένη!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιαν 10, 2009 11:00 pm 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Ιούλ 23, 2008 11:25 pm
Δημοσιεύσεις: 1364
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
15 Ιανουαρίου 2008
~Συστήματα πεποίθησης~
Εμπόδια στην πνευματική ανύψωση


Από τον Στιβ:

Εδώ είμαστε λοιπόν και αφού τελικά βρήκαμε ένα μονοπάτι να πορευτούμε δεν αργεί να βρεθεί μπροστά μας μία μεγάλη σωρός από ακαθαρσίες ακριβώς στη μέση του μονοπατιού μας. Σας ακούγεται γνώριμο; Σε αυτήν την ανώτερη επικοινωνία το γκρουπ μας δείχνει μια διαφορετική οπτική γωνία των συστημάτων πεποιθήσεων που συχνά κόβουνε την πρόοδό μας στο μονοπάτι μας. Μας λένε ότι καθώς αναπτυσσόμαστε ο τρόπος που χειριζόμαστε τα συστήματα πεποιθήσεών θα καθορίσει τη δική μας άνεση σε αυτήν την αλλαγή. Αυτό το μήνυμα προσφέρει μια νέα οπτική στα συστήματα πεποιθήσεων! Τώρα… αφού διαβάσετε το μήνυμα γυρίστε και ξαναδιαβάστε αυτήν την παράγραφο!

Μεγάλες αγκαλιές και ελαφρά σκουντήματα

Στιβ Ρόθερ

Χαιρετισμούς από την Εστία

Η ιστορία της Νταρυλάνν. Ένας πολυδιαστασιακός άνθρωπος

Αγαπητοί, σήμερα θα σας διηγηθούμε την ιστορία μιας εργάτριας του φωτός, μιας νεαρής κοπέλας που μεγάλωσε χωρίς να ξέρει ποια είναι, χωρίς να είναι ικανή να δει τον εαυτό της. Δεν ήταν ικανή να κατανοήσει την αληθινή της θέση ή το νόημα στη ζωή και γιατί ήρθε εδώ. Πέρασε πολλά χρόνια μπροστά στον καθρέπτη ρωτώντας «Ποια είμαι και γιατί βρίσκομαι εδώ». Το όνομά της ήταν Νταρυλάνν. Η Νταρυλάνν έζησε ολόκληρη τη ζωή της γνωρίζοντας ότι ήταν δασκάλα. Είχε έρθει με κάτι να δώσει. Καθόταν στην τάξη στο σχολείο και αδημονούσε να μάθει από τους δασκάλους. Έμαθε νωρίς απλά να γνέφει το κεφάλι της και να χαμογελά. Υπήρξαν πολλές φορές που χρειάστηκε να μάθει κάτι που ήξερε στην καρδιά της ότι δεν ήταν σωστό. Έμαθε να γνέφει το κεφάλι της και να χαμογελάει και να συμμετέχει σε κάτι ξέροντας στην καρδιά της ότι κάτι δεν έβγαζε νόημα. Καθώς μεγάλωνε αυτό ήταν μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της. Έμαθε να ζει με αυτήν τη δυσκολία και το έκανε πολύ καλά, αφήνοντας τον εαυτό της απλά να πηγαίνει με τη νόρμα και να μη λαμβάνει υπόψη της τα χαζά της εσωτερικά συναισθήματα.

Όταν η Νταρυλάνν έφτασε περίπου τα 45 της χρόνια, άρχισε να ξυπνά από το όνειρο. Άρχισε να ανακαλύπτει και να αποδέχεται τη δύναμή της ως ένα καταπληκτικό χαρισματικό όν, δασκάλα και εργάτρια του φωτός. Όταν κοίταξε πίσω της μπορούσε να δει ότι ακόμα και όταν ήταν παιδί οι άνθρωποι έρχονταν σε αυτήν για απαντήσεις. Ήταν τότε που η Νταρυλάνν άρχισε να κινείται σε χώρους που ήξερε ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα χαρίσματά της. Μόλις έθεσε σε κίνηση την πρόθεσή της τα πράγματα άρχισαν να πραγματοποιούνται για αυτήν με γρήγορους ρυθμούς. Όσο περισσότερο ζητούσε καθοδήγηση, τόση περισσότερη λάμβανε. Ήταν εκείνη την εποχή που ένα περίεργο φαινόμενο άρχισε να συμβαίνει. Από το πουθενά άκουγε να καλούν το όνομά της, Νταρυλάνν. Όμως όταν γυρνούσε δεν έβλεπε κανέναν. Καθώς το όνομά της δεν ήταν κοινότυπο, ήταν ακόμα πιο περίεργο που μπορούσε να το ακούει τόσο καθαρά. Σύντομα μετά από αυτό η Νταρυλάνν παρατήρησε αλλαγές στα μοτίβα του ύπνου της. Έπιανε τον εαυτό της να ξυπνάει όλες τις ώρες της νύχτας και ακόμα και όταν κοιμόταν γεμάτες ώρες ξυπνούσε νιώθοντας ακόμα κουρασμένη. Όταν η Νταρυλάνν αύξησε τις δονήσεις της ξύπνησε τον κοιμώμενο γίγαντα μέσα της. Η Νταρυλάνν επισκεπτόταν άλλες διαστάσεις του χρόνου και τόπου κατά τη διάρκεια του ύπνου της.

Σας τα λέμε αυτά για μια σειρά από λόγους, αλλά κυρίως γιατί αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σε περισσότερους ανθρώπους τώρα από πριν. Πολλοί από εσάς βιώνετε πολυδιαστασιακές εμπειρίες όταν κοιμάστε. Αυτό πρόκειται να ενταθεί τις ημέρες που έρχονται. Θα βιώσετε και θα ανοίξετε άλλες πόρτες του χωροχρόνου καθώς κοιμάστε. Κάποιοι από εσάς θα ξυπνάτε στη μέση κάποιας πρότασης ή σκέψης χωρίς να ξέρετε με ποιον μιλούσατε. Μπορεί να είστε θυμωμένοι με κάποιον και όταν ξυπνάτε να μην είστε σίγουροι με ποιον είστε θυμωμένοι. Αυτό συμβαίνει γιατί έχετε τραβηχτεί πίσω από μια άλλη διάσταση για να μπορέσετε να πάτε πίσω στο σώμα σας και να ξυπνήσετε το πρωί. Είναι ένα από τα σημάδια της προόδου των εργατών του φωτός και συμβαίνει σε παγκόσμια κλίμακα σε μεγαλύτερη από ποτέ έκταση.

Αλλά η ιστορία της Νταρυλάνν δε σταματάει εδώ, γιατί όταν ανυψώνετε τις δονήσεις σας, απλά ανταλλάσσετε εκείνα τα μικρά προβλήματα που είχατε με άλλα μεγαλύτερα. Εσείς οι άνθρωποι είστε τόσο επινοητικοί. Εμείς δεν το είχαμε σκεφτεί αυτό, οπότε αφήστε μας να σας μιλήσουμε για κάποια από τα προβλήματα που θα συναντήσετε. Το να μη ξέρετε τι βρίσκεται μπροστά σας είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για εσάς. Πως θα σας φαινόταν αν μπορούσαμε να σας πούμε όλες τις δυσκολίες που θα συναντήσετε; Θα αρχίσουμε σήμερα με αυτό που συνέβη στην Νταρυλάνν.

Το μονοπάτι της Νταρυλάνν

Η Νταρυλάνν άρχισε να ξυπνάει από το όνειρο και να άρχισε να παίρνει τη θέση της στην πνευματική της οικογένεια. Άρχισε να βρίσκει τα μαθήματά της. Άρχισε να βρίσκει τη γνώση του ποια είναι και όλη της η ζωή άρχισε να αλλάζει. Σταμάτησε να δουλεύει στο εργοστάσιο και έλλειψε σε πολλούς ανθρώπους, γιατί στην Νταρυλάνν βοηθούσε όλους όταν είχαν προβλήματα. Ήταν εξαιρετική σύμβουλος. Όταν άρχισε να απομακρύνεται από αυτό για να πάρει τη θέση της, δεν ήξερε για τι γύρευε. Δεν είχε σπουδάσει ψυχολογία, δεν είχε σπουδάσει συμβουλευτική, και δεν ήξερε αν θα μπορούσε να προχωρήσει. Έλεγε «μόνο να βρω το μονοπάτι μου». Και αυτό ήταν. Τη στιγμή που πρόφερε αυτές τις λέξεις το μονοπάτι της έγινε πιο ξεκάθαρο. Είδε ολοκάθαρα την κατεύθυνση που θα την έβγαζε εκεί που ήθελε να πάει και κατενθουσιάστηκε. Να γνωρίζετε αγαπημένοι ότι το μονοπάτι που ψάχνετε πάντα εμφανίζεται τη στιγμή που τα συστήματα πεποιθήσεών σας είναι αρκετά ανοικτά για να το δείτε.

Καθώς η Νταρυλάνν άρχισε να αλλάζει, όλοι γύρω της ενθουσιάστηκαν για αυτή και προσπαθούσαν να τη βοηθήσουν. Αντιλήφθηκε ότι η ενέργειά της άλλαζε με πολύ φυσικότητα και άνεση από εκείνη της εργαζόμενης πλήρους απασχόλησης σε πλήρης απασχόλησης εργάτρια του φωτός. Ήταν πιο εύκολο από όσο νόμιζε. Προσπάθησε να το κατανοήσει σκεφτόμενη πόσα χρήματα έβγαζε στο εργοστάσιο και πόσα μπορούσε να βγάλει τώρα. Αν και οι αριθμοί δεν έβγαιναν, όλα έμοιαζαν να έχουν φροντιστεί. Τι περιπέτεια! Σας λέμε ότι είστε δημιουργοί και ότι δεν έχετε ιδέα του τι σημαίνει αυτό και για το τι είστε ικανοί. Ίσως μπορείτε να το δείτε πιο καθαρά στην ιστορία της Νταρυλάνν.

Η πρώτη σωρός

Τώρα η Νταρυλάνν έχει ένα μονοπάτι, ξέρει που πηγαίνει και ξέρει ότι αυτό είναι το όνειρό της – αυτό είναι που την ενθουσιάζει. Περπατάει στο μονοπάτι της και βάζει το ένα της πόδι μετά το άλλο. Φτάνει σε ένα σημείο που το μονοπάτι χωρίζει. Το ένα μονοπάτι δείχνει συντομότερο και πιο ευθύ και το άλλο περνάει ένα βουνό πριν φτάσει στον ίδιο προορισμό, όμως και εκείνο φτάνει εκεί. Όμως εντοπίζει ένα πιθανό πρόβλημα. Η Νταρυλάνν ξέρει ότι μπορεί να πάρει αυτό το μάθημα, αλλά ακριβώς εκεί στο μονοπάτι υπάρχει μια μικρή σωρός. Αυτή η σωρός δε φαίνεται καλή. Δεν μυρίζει ωραία. Αυτή η σωρός μοιάζει με κάτι που έχει αφήσει ένα ζώο. Δε θέλει να πατήσει τη σωρό και είναι πολλή μεγάλη για να περάσει από πάνω της. Μετά από προσεκτική σκέψη η Νταρυλάνν ακολουθεί το μεγαλύτερο μονοπάτι. Λέει στον εαυτό της ότι δεν έχει διαφορά ποιο μονοπάτι θα ακολουθήσει, καθώς η ζωή είναι για το ταξίδι και όχι για τον προορισμό. Οπότε παίρνει το μεγαλύτερο μονοπάτι απολαμβάνοντας την ομορφιά που βλέπει στη διαδρομή.

Η δεύτερη σωρός

Τότε, όχι πολύ μακριά στη διαδρομή, η Νταρυλάνν συναντάει ακόμα μία διακλάδωση κοιτάζει προς τις δύο κατευθύνσεις και πριν καν αποφασίσει ποιον δρόμο να επιλέξει και βλέπει ακόμα μία σωρό. Τι είναι αυτό; Γιατί βρίσκω πάλι ακαθαρσίες στο μονοπάτι μου; Για τι πρόκειται; Τότε ακούει το όνομά της αλλά γυρνάει και δε βλέπει κανέναν. Επικεντρώνεται στη προσοχή της να διαλέξει. Νιώθει τη καθοδήγηση του πνεύματός της που της λέξει να διαλέξει το μεγαλύτερο μονοπάτι. Βλέπετε η Νταρυλάνν είναι σε επαφή με το πνεύμα της! Παίρνει το μεγαλύτερο μονοπάτι αναρωτώμενη αν έχει έρθει με συγκεκριμένο κάρμα από προηγούμενη ζωή της.

Η τρίτη σωρός

Η Νταρυλάνν πολύ σύντομα συναντάει και τρίτη διακλάδωση στον δρόμο της. Γελάει και κοιτάζει στον ουρανό λέγοντας «ξέρω, περισσότερες σωροί για να αντιμετωπίσω!». Και πριν καν φτάσει εκεί αποφασίζει ότι αυτήν την φορά θα το αντιμετωπίσει. Αυτή τη φορά θα πάρει το πιο σύντομο μονοπάτι και τίποτα δε θα τη σταματήσει. Φτάνει στη διακλάδωση και βλέπει μπροστά της μια πολλή μεγάλη σωρό. Μυρίζει πολύ άσχημα και πολλές μύγες πετάνε γύρω της. Κλείνει ολοκληρωτικά τον δρόμο σε εκείνη την κατεύθυνση. Η Νταρυλάνν βαρέθηκε να φέρεται ευγενικά σε αυτό το σημείο και προχωράει προς τη σωρό και βάζει τα δάκτυλά της μέσα στη σωρό. Σκουπίζοντας τα δάκτυλά της σκέπτεται τις επιλογές της και ανασκοπεί αυτά που ξέρει. «Ξέρω ότι πρόκειται για ακαθαρσίες και ξέρω ότι δε μπορώ να περάσω από πάνω τους και ξέρω ότι μυρίζει και όμως το μονοπάτι μοιάζει πιο σύντομο. Χμμ…»

Ακριβώς εκείνη τη στιγμή η Νταρυλάνν ακούει ξανά το όνομά της. Αυτή τη φορά είναι διαφορετικά, από πολύ πιο κοντά. Γυρίζει και βλέπει τη δασκάλα της να στέκεται μπροστά της. Κατενθουσιασμένη που βλέπει την αγαπημένη της φίλη την αγκαλιάζει αλλά η δασκάλα της μόνο γνέφει και χαμογελάει. Τότε η Νταρυλάνν αρχίζει και διηγείται με ταχύτητα όλα τα περίεργα συμβάντα που οδήγησαν στις σωρούς που άρχισαν να εμφανίζονται όταν αποφάσισε να βγει από το μονοπάτι της. Η δασκάλα της έγνεψε και χαμογέλασε. Εκείνη τη στιγμή η Νταρυλάνν αντιλήφθηκε πόσο ντροπιαστικό ήταν που είχε πρόβλημα με τέτοιες σωρούς. Ήταν έτοιμη να διηγηθεί στη δασκάλα της για τις σωρούς και αναρωτήθηκε τι θα σκεφτόταν. Στη στιγμή η Νταρυλάνν κατάλαβε πόσο ανόητο αυτό ακούστηκε και χαμογέλασε. Τώρα η δασκάλα της χαμογέλασε πλατιά επειδή ήξερε ότι η Νταρυλάνν θα κατανοούσε το αληθινό νόημα. Η Νταρυλάνν απλά το ξεφούρνισε: «Και για τι πράγμα πρόκειται στην πραγματικότητα; Πως γίνεται να προχωράω σταθερά στο μονοπάτι μου όταν όλες αυτές οι σωροί μου εμποδίζουν τον δρόμο;». Η δασκάλα της απάντησε χαμογελώντας «φυσικά πρόκειται για τις δικές σου ακαθαρσίες, Νταρυλάνν. Γι’ αυτό το βρίσκεις τόσο προσβλητικό». Η Νταρυλάνν λέει «Εντάξει, είναι δικές μου. Παίρνω την ευθύνη, τώρα τι θα κάνω για αυτό; Πως θα το ξεπεράσω και γιατί κολλάω πάντα σε τέτοιες σωρούς στον δρόμο μου; Ποιο είναι το πρόβλημα;» Τώρα με ένα διάπλατο χαμόγελο η δασκάλα εξηγεί: «καθώς ανυψώνεις τις δονήσεις σου τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν. Το πρώτο είναι ότι αρχίζεις να ζεις σε πολλαπλές διαστάσεις, και το άλλο ότι όλα αυτά τα πράγματα που έχεις στοιβάξει στις ντουλάπες σου πρέπει να ξεκαθαριστούν. Μπορείς να πεις ότι οι σωροί σου έρχονται στην επιφάνεια για την τελική ανασκόπηση. Μπορείς να πεις επίσης ότι η επιτυχία σου στο μονοπάτι σου θα καθοριστεί από το πώς αντιμετωπίζεις τις σωρούς σου».

Σωροί = Συστήματα Πεποιθήσεων

Σας εξηγούμε αγαπημένοι ότι έχετε πολύ μεγαλύτερες δυσκολίες με τα δικά σας συστήματα πεποιθήσεων απ’ ότι με των άλλων στο μονοπάτι σας. Τώρα που εξελίσσεστε τόσο γρήγορα θα ανακαλύψετε ότι η αντοχή σας στα συστήματα πεποιθήσεων θα εξαφανιστεί. Τώρα λοιπόν δεν έχετε καμία αντοχή με τα συστήματα πεποιθήσεων κανενός, κατά πόσον με τα δικά σας και όμως τα δικά σας συστήματα πεποιθήσεων αρχίζουν να εμφανίζονται στο μονοπάτι. Ποιο είναι το πρόβλημα; Εσείς οι άνθρωποι είστε τόσο ευρηματικοί. Οι σωροί που βλέπετε στο μονοπάτι σας είναι τα δικά σας συστήματα πεποιθήσεων.

Η δασκάλα της Νταρυλάνν συνεχίζει «οι σωροί είναι τα συστήματα πεποιθήσεων σου και συχνά βρίσκονται στη συντομότερη διαδρομή του μονοπατιού σου». Είχες δίκιο Νταρυλάνν όταν σκέφτηκες ότι δεν έχει καμία διαφορά το μονοπάτι που θα επιλέξεις αλλά δεν ήταν δική σου η επιλογή, ήταν; Στο επίπεδο που η ζωή σου αλλάζει, πολλά από τα συστήματα πεποιθήσεων που σε βοήθησαν στο παρελθόν μπορεί να λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο εκεί που πηγαίνεις». Ακούγοντας αυτό η Νταρυλάνν χαμογέλασε και γνέφοντας περπάτησε προς το μεγάλο σωρό από ακαθαρσίες και βγήκε απέναντι πεντακάθαρη.

Ευέλικτα συστήματα πεποιθήσεων

Αγαπημένοι, όταν βλέπετε τον κόσμο σας από αυτό το επίπεδο, αποκτάτε συστήματα πεποιθήσεων που σας βοηθάνε να προχωράτε στη ζωή. Αυτά τα συστήματα πεποιθήσεων σας έχουν βοηθήσει να περάσετε από το ένα επίπεδο στο άλλο. Όμως έρχεται ο καιρός που είστε πραγματικά στο μονοπάτι σας και όπου τα συστήματα πεποιθήσεών σας θα αρχίζουν να σας εμποδίζουν. Αυτά είναι μη ευέλικτα συστήματα πεποιθήσεων. Τώρα είναι η ώρα αγαπημένοι που θα θέλατε να αρχίσετε να υιοθετείτε ευέλικτα συστήματα πεποιθήσεων. Τολμήστε να επανεξετάσετε τις αλήθειες σας. Καθώς συνεχίζετε να αναπτύσσεστε με αυτόν τον απίστευτο ρυθμό θα ανακαλύψετε ότι ο μέγιστος περιορισμός σας είναι τα δικά σας συστήματα πεποιθήσεων, αυτά που πιστεύετε, ο τρόπος που σκέφτεστε. Θα βοηθηθείτε περισσότερο από όσο φαντάζεστε σε αυτό το στάδιο της εξέλιξής σας όταν απελευθερωθείτε από όλα εκείνα που σας κρατάνε στην παλιά σας εμβέλεια δόνησης, θα μπορείτε να δείτε τις εναλλακτικές δυνατότητες. Η οπτική από εδώ ψηλά είναι πολύ διαφορετική από την οπτική εδώ κάτω. Τι θα γινόταν αν μπορούσαμε να αφαιρέσουμε ολοκληρωτικά το πέπλο από την υπόστασή σας; Τι θα γινόταν αν γινόταν δυνατόν να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες για να μπορείτε να δείτε και να κατανοήσετε τα πάντα; Πιστεύετε ότι τα συστήματα πεποιθήσεών σας θα άντεχαν αυτήν την γνώση;

Αγαπημένοι, αυτή είναι η πρόκληση που αντιμετωπίζετε, καθώς έχετε ήδη εξελιχθεί. Ήδη ζείτε στην 5η διάσταση αλλά δε ξέρετε ακόμα πώς να λειτουργήσετε εκεί σε καθημερινή βάση. Αυτό αλλάζει και η καλύτερη συμβουλή που μπορούμε να σας δώσουμε είναι να εν-θυμάστε την Νταρυλάνν και πως αντιμετώπισε τα δικά της συστήματα πεποιθήσεων, γιατί στο τέλος απλά τα πάτησε και αυτά εξαφανίστηκαν στη στιγμή – γιατί εξαφανίστηκαν την ίδια στιγμή που τα πάτησε. Το πρόβλημά της εξαφανίστηκε μόλις απομάκρυνε την προσκόλληση της σε αυτό. Αρχίζετε να βλέπετε πράγματα πέρα από το πέπλο οπότε το να βοηθάτε τον εαυτό σας και τους άλλους με το να απελευθερώνετε και να επανεκτιμάτε τα συστήματα πεποιθήσεών σας είναι η μέγιστη πρόκληση που θα συναντήσετε τη χρονιά που έρχεται. Έρχονται πολλά. Πολλά περισσότερα από αυτά που γνωρίζετε.

Τι βρίσκεται μπροστά

Τώρα θα μιλήσουμε για αυτό που έρχεται. Συμβαίνουν κάποια πράγματα για τα οποία θα ήταν καλό να είστε ενήμεροι. Συμβαίνουν ως αποτέλεσμα της ατομική σας διαδικασίας σκέψης και λόγω του συλλογικού της ανθρωπότητας. Η συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας αλλάζει και απαιτεί επανευθυγράμμιση κάποιων πραγμάτων. Υπήρξε σύγχυση στη Γη για μεγάλο χρονικό διάστημα έως τώρα. Έχετε την ευκαιρία να βάλετε ένα τέλος σε αυτήν τη σύγχυση στη χρονιά που μας έρχεται. Θα συμβεί με έναν αριθμό διαφορετικών τρόπων και θα σημάνει ένα τεράστιο συνειδητό βήμα από το πρώτο κύμα ενδυνάμωσης του «ακολουθώ τον αρχηγό» στο δεύτερο κύμα του «ακολουθώ τον εαυτό μου».

Το να ακολουθάτε τον εαυτό σας είναι απείρως πιο δύσκολο από τον να ακολουθάτε τον αρχηγό. Όμως έχουν τις ρίζες τους στα συστήματα πεποιθήσεών, όλα αυτά βασίζονται σε μια πίστη. Έχοντας τη θέληση να κοιτάξετε αυτό που βρίσκεται μπροστά θα έχετε τις μέγιστες δυνατότητες που αναζητάτε. Το να κρατάτε τη δύναμη σας εμπεριέχει ένα επίπεδο ευθύνης που λίγοι άνθρωποι ήταν πρόθυμοι να αναλάβουν στο παρελθόν, γιατί σημαίνει πλήρη υπευθυνότητα για τη δίκη σας ζωή. Είσαι πλήρως υπεύθυνος για το αν υπάρχει χαμόγελο στο πρόσωπό σου ή όχι, και αν η εμπειρία σου σε αυτόν τον πλανήτη είναι εμπειρία χαράς ή λύπης. Είναι δική σου επιλογή δίχως να υπάρχει σωστή ή λάθος επιλογή καθώς η εμπειρία της ψυχής είναι η ίδια είτε είναι χαράς είτε λύπης. Είναι μόνο δική σου επιλογή πως θα παίξεις το παιχνίδι.

Πολλαπλές διαστάσεις

Οι πολυδιαστασιακές πόρτες ανοίγουν. Αυτό είναι το επόμενο βήμα που πραγματώνεται για το σύνολο της ανθρωπότητας. Στην καλύτερη θα φέρει πολύ μπέρδεμα, αυτοί όμως από εσάς που το έχετε δοκιμάσει, αυτοί από εσάς που παίζετε μαζί του κατά τη διάρκεια του ύπνου σας, αυτοί που από εσάς που έχετε τώρα αυτήν την εμπειρία μέσω διαφορετικών τρόπων, κρατάτε την πόρτα ανοικτή και για τους άλλους. Μπορείτε να διατηρείτε την ενέργεια που βοηθάει την εξέλιξη αυτής της ενέργειας και κάνει δυνατή για τον καθένα τη διάβαση στο επόμενο επίπεδο.

Σας έχουμε διηγηθεί πολλές ιστορίες όλον αυτόν τον καιρό που σας προσφέρουμε αυτές τις εν-θυμίσεις και σε κάθε μία από αυτές τις ιστορίες έχουμε χρησιμοποιήσει ασυνήθιστα ονόματα. Καθένα από αυτά τα ονόματα φέρει διαφορετική τονικότητα και προσφέρει κάτι στην ιστορία από μόνο του. Μόλις τώρα χρησιμοποιήσαμε το όνομα Νταρυλάνν για να σας δώσουμε να καταλάβετε ότι εκεί υπάρχει ένα ερέθισμα. Δεν τα δημιουργούμε μόνο για να σας βάζουμε να μαντεύετε. Παίρνουμε αυτές τις εμπειρίες από τις δικές σας πολυδιαστασιακές ζωές. Αυτός είναι και ο λόγος που είστε τόσο προσκολλημένοι στην ιστορία μερικές φορές. Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεστε εδώ, γιατί κυριολεκτικά μπορεί να μιλάμε για κάτι άλλο σε μια άλλη διάσταση του χωροχρόνου. Αυτό αρχίζει να γίνεται εμφανές, και όταν έχετε μια μοναδική οπτική της πραγματικότητας ξέρετε ότι τότε πρόκειται για το πέπλο γιατί αυτή η μοναδική οπτική περιορίζει την αντίληψή σας για το τι υπάρχει εκεί έξω. Την στιγμή που αρχίζετε να έχετε πολλαπλές οπτικές της ίδιας κατάστασης, τότε μπορείτε να δείτε τα πράγματα πολύ πιο καθαρά και αυτό είναι που συμβαίνει στο σύνολο της ανθρωπότητας. Καθώς ανυψώνετε τις δονήσεις σας, σας προσφέρονται πολλαπλές οπτικές αρκεί τα συστήματα πεποιθήσεών σας να μην μπαίνουν στον δρόμο σας. Γιατί αυτά πρόκειται να σας σταματήσουν ακόμα και από το να κοιτάζετε τις οπτικές σας ή και άλλα άτομα γύρω σας.

Δια-διαστασιακό νυχτερινό ταξίδι

Οι πολυδιαστασιακές πόρτες ανοίγουν. Αρχικά θα τις βιώνετε το βράδυ. Πάνω από το 60% του πλανήτη έχει πολυδιαστασιακές εμπειρίες κάθε νύχτα. Έχει τεράστιο μέγεθος. Αρχίζετε να κινήστε μεταξύ βασιλείων τα οποία έως τώρα είχατε μόνο εξερευνήσει και αυτό που συμβαίνει τη νύχτα σας δίνει την ευκαιρία να τα αφομοιώσετε σε πολλαπλά ενεργειακά επίπεδα προτού χρειαστεί να τα ανασύρετε στο συνειδητό. Όταν έρθει στη πλήρη συνειδητότητα θα έχει απλά τη μορφή γνώσης που έχετε κερδίσει επειδή ήσαστε εκεί τόσες πολλές φορές.

Σχετικά με το σώμα

Τα φυσικά σας σώματα προσαρμόζονται και μεταβάλλονται. Η ανά-καλωδίωση συνεχίζεται σε όλη την ανθρωπότητα και αλλάζει τον κόσμο μέρα με τη μέρα. Ακόμα και η τροφή που τρώτε αρχίζει να αλλάζει. Πολλοί από εσάς αρχίζετε να νιώθετε έλξη για τροφές που πριν απεχθανόσαστε. Δεν μπορούσατε να τις αντέξετε και τώρα δεν τις χορταίνετε. Οι απαιτήσεις της φυσικής σας υπόστασης για να προχωρήσετε στην πολυδιαστασιακότητα φέρει νέα πράγματα στο πεδίο σας ώστε να το επιτύχετε. Τα οπωροπωλεία θα παρατηρούν αυτό το φαινόμενο να εντείνεται μέρα με τη μέρα καθώς νέες τροφές θα βρούνε τον δρόμο τους στο διαιτολόγιο της ανθρωπότητας.

Δάσκαλοι

Η μεγαλύτερη πρόκληση που θα έχετε ως άτομο και δάσκαλος θα είναι να βοηθάτε τους ανθρώπους να χειρίζονται τα συστήματα πεποιθήσεών τους. Ελπίζουμε να σας το έχουμε περάσει δυνατά και ξεκάθαρα σήμερα. Είναι μια εκπληκτική εποχή σε αυτόν τον πλανήτη. Αν μπορούσατε να δείτε έστω ένα μέρος από αυτό που βρίσκεται μπροστά σας δε θα είχαμε καμία αμφιβολία ότι θα κινηθείτε πολύ γρήγορα μέσα σε όση περισσότερη ενέργεια μπορείτε για να βρείτε τη δική σας αληθινή δύναμη.

Ευέλικτα συστήματα πεποιθήσεων όπου θα σας βοηθήσουν να δέχεστε τις καταστάσεις καθώς ρέουν μέσα σας χωρίς προσκόλληση σε αυτές και αυτό θα είναι τα πιο χρήσιμα εργαλεία για εσάς τις ημέρες που έρχονται. Η πολυδιαστασιακότητα από μόνη της είναι το δώρο που θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα από πολλαπλές οπτικές. Τότε είναι που αποκτάς την αληθινή οπτική της ζωής και όταν σκέφτεστε ότι η ανθρωπότητα έχει προχωρήσει, όπως σας λέμε, έχετε μόνο ζήσει την επιφάνεια αυτού που πρόκειται να συμβεί τα επόμενα 3 χρόνια. Υπάρχουν αξιοσημείωτες δυνατότητες.

Οικονομία

Τώρα θα κάνουμε μια γενική επισκόπηση για τη πρόσφατη υποχώρηση στα οικονομικά και την επανισσορόπηση των οικονομικών. Είχε μεγάλο αντίκτυπο στους ανθρώπους και θα συνεχίσει να χειροτερεύει για το μεγαλύτερο μέρος του 2008. Γίνεται μια επανατοποθέτηση ενέργειας που είναι αναγκαία και κατά κάποιο βαθμό θα επηρεάσει όλους στον πλανήτη. Θα γίνει αισθητό στις Η.Π.Α. Δεν είναι κάτι αρνητικό, είναι απλά μια διόρθωση της ενέργειας εξαιτίας αιτίας και αποτελέσματος. Σας λέμε ότι είναι αιτία και αποτέλεσμα του να παίζετε το παλιό παιγνίδι του «ακολουθώ τον αρχηγό». Κατά αυτήν την περίοδο υποχώρησης έχετε άλλα κίνητρα. Ως αποτέλεσμα νέες ευκαιρίες εμφανίζονται που μπορούν να πυροδοτήσουν την ανύψωση της ανθρώπινης ενδυνάμωσης μέσω τοποθέτησης περισσότερης ευθύνης στα άτομα και λιγότερης στον αρχηγό.

Αναγέννηση του Αμερικανικού πνεύματος

Ίσως νιώσετε μια ανύψωση του Αμερικάνικου πνεύματος. Αυτό θα γίνει πιο αισθητό στις Η.Π.Α. επειδή υπάρχει περισσότερη υποκίνηση και ευκαιρίες για την εμφάνισή του. Θα βλέπετε ανθρώπους να αναλαμβάνουν την ευθύνη τους με περηφάνια εκεί που πριν δεν υπήρχε κανείς. Θα βλέπετε ανθρώπους να αρχίζουν να κρατούν τη δύναμή τους όχι μόνο στην Αμερική αλλά παγκοσμίως. Αυτό σας το αναφέρουμε απλά πληροφοριακά. Είστε όλοι συνδεδεμένοι έτσι και αλλιώς. Και οι καρδιές σας και τα οικονομικά σας συστήματα είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους και από εδώ και πέρα το ένα επηρεάζει τα άλλα. Οι Η.Π.Α. τη δεδομένη στιγμή φέρουν την ενέργεια εξισορρόπησης σε ένα νομισματικό σύστημα που είναι εκτός ισορροπίας.

Η Ευρώπη ανεβαίνει σε δύναμη

Όπως προβλέψαμε πριν χρόνια, η Ευρώπη θα έχει μια εκπληκτική ευκαιρία ως οικονομική υπερδύναμη για εξισορρόπηση της ενέργειας μέσω συνεργασίας και όχι εναντίωσης, και αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ πριν στον πλανήτη. Βρίσκεστε στο κατώφλι της πραγματοποίησης αυτής εδώ και τώρα λόγω όλων αυτών των διορθώσεων.

Νέες μορφές ενέργειας

Υπάρχουν νέες μορφές ενέργειας που αναδύονται και μπαίνουν σε εφαρμογή στο τέλος του επόμενου έτους. Αυτό έχει ήδη αναδειχτεί λόγω της ανύψωση της ανθρώπινης συνείδησης σε ένα δημοφιλές θέμα συζήτησης που θα θέσει σε κίνηση αρκετές νέες μορφές ενέργειας και διανομέων ενέργειας που βρίσκονται σε αναμονή. Οι εφαρμοσμένες επιστήμες μπορούν με ευκολία να φέρουν σε ισορροπία τους ανθρώπους με τον πλανήτη γη. Αν το σύνολο της ανθρώπινης συνείδησης είναι αρκετά υψηλό οι εταιρίες που διοικούν το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη σας δε θα έχουν άλλη εναλλακτική από το να ανταποκριθούν. Το ενδιαφέρον είναι ότι όταν σταματήσουν να αντιστέκονται στην αλλαγή και αρχίσουν να συμμετέχουν, θα ανακαλύψουν ότι το να συνεργάζονται με τη Γη είναι πολύ πιο κερδοφόρο. Αυτή τη χρονική στιγμή δε μπορούμε να ξέρουμε πότε θα φανούν αρκετά έξυπνοι για να το αντιληφθούν, αλλά βλέπουμε.

Αφθονία

Θα υπάρξουν νέοι τρόποι που θα διανέμουν περισσότερη ενέργεια, όχι του πλούτου, αλλά ενέργειας της αφθονίας σε όλες τις περιοχές ώστε όλοι να έχουν περισσότερες ίσες ευκαιρίες. Αυτό διαμορφώνεται σήμερα, και είναι μια ιδέα που μπορεί να λειτουργήσει και να γίνει δημοφιλής. Εφαρμόζεται στη διανομή ευκαιριών και στη μετάθεση της ευθύνης στα χέρια του κάθε ατόμου. Γι’ αυτό και κάμψη που παρατηρείται, πρόκειται για προετοιμασία γι’ αυτό που θα έρθει. Σας λέμε ότι πρόκειται να γίνει από μέσα προς τα έξω και η αρχή θα γίνει το 2008.

Προσωπική δύναμη

Θα έχετε την ευκαιρία να κρατάτε περισσότερη από τη δύναμή σας στην καθημερινή σας ζωή, στη πραγματικότητά σας στον πλανήτη, στον τρόπο που συνδέεστε. Οι ευκαιρίες σας για σύνδεση με άλλους θα αλλάξουν λόγω της αλλαγής στην οπτική σας. Αυτό θα το αποκαλέσετε ήσυχη μεταβολή. Να ξυπνάτε το πρωί και να γνωρίζετε όλοι την ίδια αλήθεια. Θα γίνει πιο σύνηθες και αναγνωρίσιμο να κρατάτε τη δύναμή σας.

Ένα «πολύπλοκο» πολυδιαστασιακό εργαλείο

Δε σας περιορίζει πια μια μοναδική οπτική ενός σημείου αντίληψης. Θα αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε πολλαπλές γωνίες οπτικής και θα σας δώσουμε ένα εργαλείο, ένα μυστικό αφού εσείς οι άνθρωποι λατρεύετε τα μυστικά, για το πώς να το πετύχετε αυτό. Προτού πάτε για ύπνο το βράδυ πείτε στον εαυτό σας αυτό που θέλετε να κάνετε. Είναι τόσο απλό. Μπορούμε να το κάνουμε πιο πολύπλοκο αν θέλετε αλλά στην πραγματικότητα αυτό είναι, προτού πάτε για ύπνο το βράδυ εκφράστε την πρόθεσή σας να έχετε μια πολυδιαστασιακή εμπειρία. Θέσετε την πρόθεσή σας να δείτε τη ζωή σας από μια διαφορετική οπτική. Θα ξυπνήσετε γεμάτοι ενέργεια επειδή θα έχετε μεταφερθεί μακριά από εδώ και θα ανακαλύψετε ότι εκεί έχετε τελείως διαφορετικούς ανθρώπους στο πεδίο σας. Ίσως είστε παντρεμένοι με κάποιον άλλον. Ίσως έχετε άλλα παιδιά. Ίσως να έχετε όλα εκείνα τα διαφορετικά πράγματα που θα σας βοηθήσουν να δείτε τον εαυτό σας ως ένα μοναδικό κομμάτι του Θεού που προσποιείται ότι είναι άνθρωπος. Όταν ξυπνήσετε το πρωί θα είστε αναζωογονημένοι και όταν κοιτάξετε τη ζωή σας θα σκεφτείτε «δεν είναι και τόσο άσχημα, μπορώ να το κάνω αυτό», επειδή έχετε πολλαπλές γωνίες οπτικής. Είναι ένα παιγνίδι. Απολαύστε το παιγνίδι και σας ευχόμαστε ειλικρινά να χάσετε τα συστήματα πεποιθήσεών σας.

Σας αφήνουμε με τρεις υπενθυμίσεις. Να φέρεστε στους γύρω σας με σεβασμό. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλον με κάθε ευκαιρία που σας δίνεται. Να παίζετε καλά μαζί.

Espavo

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΣΥ

Για κάθε έτος ο Ιανουάριος αποτελεί μια νέα αρχή. Είναι αρχή του ποιοι είμαστε αυτή τη στιγμή και ποιοι θέλουμε να γίνουμε τη χρονιά που έρχεται. Είναι η ευκαιρία μας να φτάσουμε την πλήρη δυναμική μας.

Το περασμένο έτος ήταν γεμάτο από πολλές υπέροχες περιπέτειες, κάποιες καλές και κάποιες άσχημες. Έτσι είναι η ζωή. Σκέψου πόσο έχεις αναπτυχθεί ως άτομο τους μήνες που πέρασαν. Με κάθε σου βήμα έχεις συνδεθεί πιο πολύ με το πνεύμα σου. Επέλεξε να επικεντρωθείς στις δυνατότητές σου αντί στους περιορισμούς. Με αυτήν την οπτική γωνία δε μπορείς παρά να βιώσεις το βέλτιστο που μπορεί να είσαι σε αυτή τη ζωή.

Για μια στιγμή αφέσου ελεύθερος απ’ όλες τις προσδοκίες και νιώσε ποιος είσαι την παρούσα στιγμή. Πάρε μια βαθιά εξαγνιστική ανάσα και καθώς την αφήνεις νιώσε τον εαυτό σου τόσο ελαφρύ όσο ένα φτερό. Φαντάσου να πλέεις χωρίς έγνοιες στον κόσμο. Τώρα πάνε βαθιά, τόσο βαθιά στη ψυχή σου. Άγγιξε το μέρος του εαυτού σου που μπορείς να απολαύσεις μόνο όταν δίνεις στο εαυτό σου την άδεια να είσαι στο τώρα, να είσαι με τον εαυτό σου. Πόσο ιδιαίτερος είσαι! Με κάθε ανάσα νιώσε να συνδέεσαι όλο και περισσότερο με το είναι σου. Έχει μια μοναδική ομορφιά. Δεν υπάρχει κανένας σαν εσένα.

Καθώς με κάθε ανάσα πηγαίνεις βαθύτερα, φαντάσου τον εαυτό σου μέσα σε ένα κουκούλι. Είσαι ένα υπέροχο πνεύμα που ποθείς να βγεις έξω και να γίνεις η πεταλούδα μέσα σου. Νιώσε τον εαυτό σου σε εκείνο το κουκούλι που είναι τόσο ζεστό και ασφαλές. Ο πειρασμός να μείνεις εκεί μέσα είναι δυνατός, αλλά γνωρίζεις ότι μόνο αν βγεις έξω θα ανακαλύψεις το αληθινό ανάστημα του πνεύματός σου. Δοκίμασε με κάθε ανάσα σου να βγεις από αυτό το κάλυμμα. Είναι δύσκολο αλλά ξέρεις ότι με κάθε μάχη γίνεσαι πιο δυνατός. Τα φτερά σου τελικά θα είναι σε θέση να ανοίξουν διάπλατα αν συνεχίσεις να ακολουθείς αυτό το μονοπάτι. Με μια βαθιά ανάσα, εισπνέοντας αργά και αφήνοντας, ο εαυτό σου απελευθερώνεται καθώς ανοίγεις διάπλατα τα φτερά σου. Εμφανίζονται τα χρώματα των φτερών σου που φέρουν τα χρώματα αυτού που είσαι, αυτού που γίνεσαι. Είναι η ένδειξη της δόνησής σου. Καθώς πετάς τριγύρω νιώσε τη σύνδεση με το πνεύμα. Ένα χαμόγελο εμφανίζεται στο πρόσωπό σου καθώς το είναι σου ανυψώνεται με χαρά. Αναρωτιέσαι που θα πας από εδώ. Πάρε αυτά τα φτερά και άγγιξε τους πάντες τριγύρω. Η καρδιά σου λάμπει από τη ζεστασιά που κρατάς για τον εαυτό σου και για όλους. Όποτε νιώθεις ότι είσαι μόνος σου, τραβηγμένος πίσω στο κουκούλι, θυμήσου ότι δεν υπάρχει πισωγύρισμα. Όταν η πόρτα στη ψυχή σου ανοίξει μπορείς μόνο να πας μπροστά.

Αυτή τη στιγμή, μπες στο τώρα της ζωής. Η ζωή σου έχει αλλάξει και έχει μεταμορφωθεί μέσω της αναζωογόνησης του μυαλού σου. Ανυψώσου σε ένα νέο τρόπο ζωής. Να είσαι χαρούμενος να είσαι το νέο εσύ.

Μπράρμπαρα Ρόθερ

_________________
Maro karma
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Είμαστε όλοι εδώ και τίποτα δεν μας σκιάζει.. Με όπλο την Αγάπη μας η ώρα πλησιάζει!
Είμαστε όλοι εδώ, Ουράνιοι απεσταλμένοι... Το δίκιο για να φέρουμε σε όλη την Οικουμένη!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιαν 10, 2009 11:13 pm 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Ιούλ 23, 2008 11:25 pm
Δημοσιεύσεις: 1364
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
15 Ιουλίου 2008
~Αποστολές κρισιμότητας χρόνου~
Ενεργοποιήσεις για το 2012


Από τον Στιβ:
Αυτό το μήνυμα ήταν μια ανακεφαλαίωση για αυτό που πρόκειται να συμβεί. Είπαν ότι μετακινώντας τις εμπειρίες μας από την χρονική γραμμή, είναι το επόμενο βήμα για την εξέλιξη. Ξεκίνησαν με το "Αγαπητοί Δημιουργοί" και συνέχισαν λέγοντας ότι μια Γενετήσια Ενέργεια επίκειται. Αυτό είναι διαφορετικό από την Εμφύσηση που αναφέρθηκαν πρόσφατα. Είπαν ότι η Γενετήσια Ενέργεια συμβαίνει όταν η ψυχή είναι στενά συνδεδεμένη με το σώμα. Αυτό επιτρέπει να διοχετεύεται περισσότερο φως μέσα από το σώμα σας και το νιώθετε σαν γενετήσια ενέργεια. Σε αυτό το μήνυμα ανέφεραν για πρώτη φορά την γνώση τους σχετικά με το πότε η ψυχή εισέρχεται στο σώμα και πως το σώμα επιτρέπει στο μυαλό να αναπτυχθεί μαζί αντί να αναπτύσσεται χωρισμένο στους δύο λοβούς. Το γκρουπ λέει ότι το πέπλο υπάρχει ανάμεσα στους δυο λοβούς του μυαλού σας και η ανακαλωδίωση κλείνει αυτό το κενό. Αυτό, σύμφωνα με το γκρουπ, κλείνει επίσης το κενό μεταξύ Παράδεισου και Γης.

Μεγάλες αγκαλιές και ελαφρά σκουντήματα.

Στιβ Ρόθερ

Χαιρετισμούς από την Εστία

Αγαπητοί δημιουργοί, βρισκόμαστε εδώ για να σας καθρευτίσουμε την ενέργειά σας , για να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε, γιατί ήρθατε εδώ, και πως σκεφτόσασταν τον εαυτό σας όταν ήσασταν ψυχές. Το πέπλο που φοράτε έχει περιπλέξει την ανθρωπότητα για πολλές ζωές ανθρώπων. Η ενέργεια της Εστίας βρίσκεται σε κάθε έναν από σας, και όμως είναι δύσκολο για εσάς να εν-θυμηθείτε. Ακούτε μουσική και εν-θυμάστε την Εστία. Βλέπετε την ομορφιά και εν-θυμάστε την Εστία. Αισθάνεστε την αγάπη και εν-θυμάστε την Εστία. Αυτό σημαίνει το να εν-θυμάστε την Εστία, μα πως πορεύεστε σε αυτό το αίσθημα καθημερινά; Πώς αυτό γίνεται κομμάτι της καθημερινής ζωής σας και πώς μπορείτε να πάρετε αυτά τα εργαλεία και να τα χρησιμοποιήσετε συνειδητά; Αυτή είναι η κατεύθυνση που κινείστε. Είναι καλό να διαλογίζεστε, να συνδέεστε με τον ανώτερο εαυτό και να επικοινωνείτε. Ακόμη είναι καλό να ανοίγετε την πόρτα με σκοπό το πνεύμα σας να ανυψώνει σώμα και πνεύμα μαζί. Ωστόσο, ζείτε καθώς περπατάτε στα σας πόδια και καθώς περνάτε την καθημερινότητα σας. Αγαπητοί δημιουργοί, είναι τα δικά σας συστήματα πίστης που εκτοπίζουν την πραγματικότητα και τις δημιουργίες σας. Επισκιάζουν κατά πολύ τον αληθινό σκοπό της μαγείας σας. Αυτό αρχίζει να αλλάζει. Αυτό αλλάζει εξαιτίας της ανύψωσης που ανακαλύψατε πρόσφατα και της ανώτερης δονητικότητας. Οι καρδιές σας φλέγονται.

Η Ανά-Καλωδίωση της Ανθρωπότητας

Συμβαίνουν πολλά τώρα με τα σώματα σας. Το πέπλο υπάρχει μεταξύ των δύο ημισφαιρίων του μυαλού σας. Τώρα υπάρχει μια γενική ανά-καλωδίωση που συμβαίνει σε όλη την ανθρωπότητα. Η διαδικασία στην πραγματικότητα βοηθάει να ενωθεί ξανά αυτό που ήταν διαχωρισμένο για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση της πολικότητας στον πινάκα του παιχνιδιού. Δεν χρειάζεστε πια την πολικότητα. Μαθαίνετε να βλέπετε τα πράγματα σε ένα πεδίο τριαδικότητας αντί της δυττότητας, αντί δηλαδή μόνο φως και σκοτάδι ή καλό και κακό. Αυτό το ισορροπείτε τώρα με μια νέα εικόνα από τον ανώτερο εαυτό σας. Τώρα μπορείτε να δείτε τόση ομορφιά διότι είναι καινούρια - είναι η δική σας ανάκλαση που αρχίζετε να βλέπετε. Ας μοιραστούμε κάποια από τα πράγματα που ακολουθούν, τις ενέργειες και τις ιδέες που θα συμβαίνουν καθώς εσείς πορεύεστε μπροστά.

Η ανά-καλωδίωση της ανθρωπότητας θα εκτυλιχθεί με τον καιρό. Νέα συναπτικά μονοπάτια που σχηματίζονται ανάμεσα στο αριστερό και δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου σταδιακά θα ενώσουν τους δύο λοβούς. Δεν θα χρειάζεται πια να έχετε το ένα μέρος του μυαλού ατελές και το άλλο μέρος σαν ολοκληρωμένο. Η νέα σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό σας θα το διευκολύνει αυτό, και θα ξεκινήσετε να κουβαλάτε περισσότερη ενέργεια από την Εστία στην φυσική σας οντότητα. Τα σώματα σας ανά-καλωδιώνονται επιτρέποντας σας να κουβαλάτε περισσότερο Φως. Η πρόκληση που πολλοί από σας έχετε, είναι ότι καθώς αυξάνετε την δονητικότητα σας, συνεχώς επιθυμείτε περισσότερα πράγματα να αυξήσουν την δονητικότητα αυτή. Μερικές φορές, αγαπημένοι μου, ξεπερνάτε τον εαυτό σας και δεν ξέρετε που να πάτε. Είναι ευκολότερο από ότι νομίζετε. Η καρδιά σας ξέρει τον δρόμο, απλώς εμπιστευτείτε την και ακολουθείστε την. Αυτοί που αγωνίζονται να φτάσουν πρώτοι εκεί θα ανακαλύψουν ότι μόλις φτάσουν θα είναι μοναχικά. Ναι, μπορείτε να είστε οι πρώτοι που θα φτάσετε στην κορυφή της σκάλας αν το επιλέξετε, ή μπορείτε να είστε στην βάση της σκάλας και να σπρώχνετε τους άλλους πάνω. Όπου και να είστε στην σκάλα, καταλάβετε ότι έχετε έρθει για να βοηθάτε να αυξηθεί η συλλογική δονητικότητα της ανθρωπότητας και ότι αυτό πράγματι λειτουργεί. Δεν το βλέπετε πάντα - συνήθως δεν θα βλέπετε τα αποτελέσματα σας. Όπως η εκατοστή μαϊμού, έρχεται από το πουθενά και ξαφνικά όλοι χρησιμοποιούν την ίδια γλώσσα και λένε τις ίδιες ιδέες. Πολλές από τις έννοιες που έχουμε παρουσιάσει εμφανίζονται σε καθημερινές συζητήσεις ακόμη και σήμερα.

Είναι σημαντικό να σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε ότι ήρθατε εδώ για να έχετε μια ανθρώπινη εμπειρία, όχι ν’ ανυψωθείτε. Η ανύψωση είναι εύκολη. Απλά πεθαίνετε, το οποίο δεν είναι πρόβλημα και κάτι αρκετά εύκολο. Ναι, οι άνθρωποι φοβούνται τον θάνατο, μα κατανοήστε ότι για την ψυχή είναι καλοδεχούμενος. Η ψυχή δεν φοβάται τον θάνατο - έχει μεγάλο φόβο με την γέννηση, όμως οι άνθρωποι δεν έχουν κανένα φόβο για την γέννηση. Πιστεύουν ότι η γέννηση είναι θαυμάσια και τη γιορτάζουν με τον ίδιο τρόπο που γιορτάζουμε τον ερχομό σας όταν θα σας έχουμε για άλλη μια φορά στα χέρια μας. Θα σας τυλίξουμε με τα αγγελικά φτερά μας και θα πούμε, "Καλωσορίσατε στην Εστία!". Αυτό συμβαίνει τώρα καθώς είστε ακόμα στην Γη. Καλωσορίσατε στην Εστία, αγαπημένοι μου.

Ενεργοποίηση Γενετήσιας Ενέργειας

Για να σας εκπαιδεύσουμε σας αναφέραμε ότι θα υπάρξει μια εμφύσηση Γενετήσιας Ενέργειας στο σώμα σας. Είναι η ζωτική ενέργεια - φως που μπαίνει στο σώμα. Ο τρόπος που ορίζουμε την γενετήσια ενέργεια είναι απλός: όταν το πνεύμα είναι πλήρως συνδεδεμένο με το σώμα, εκπέμπετε περισσότερο φως μέσω του σώματος σας και αυτό το βλέπουμε σαν γενετήσια ενέργεια. Έχει γίνει μια εμφύσηση της γενετήσιας ενέργειας η οποία συνεχίζεται σε αυτόν τον πλανήτη. Αυτή είναι η εμφύσηση γενετήσιας ενέργειας. Επίσης θα υπάρξει μια ενεργοποίηση γενετήσιας ενέργειας που θα ξεκινήσει σύντομα. Δεν υπάρχει λόγος να το φοβάστε, καθώς είναι απλά το φως σας που έρχεται μέσω του σώματος σας. Εκφράζεται μέσα από τα μάτια σας και το χαμόγελο σας. Εκφράζεται μέσα από την καρδιά σας με το που συνδέεστε με άλλους ανθρώπους. Δεν είμαστε εδώ για να σας μάθουμε πώς να γίνετε άγγελοι, αγαπημένοι μου, καθώς ήδη ξέρετε πώς να το κάνετε αυτό. Είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε κάτι που κανένας δεν έχει κάνει ποτέ ξανά σε κανένα Παιχνίδι. Αρχίζετε να κουβαλάτε την τεράστια ποσότητα ενέργειας από την Εστία στο σώμα σας ενώ πορεύεστε στην ζωή σας. Μόλις η ενέργεια αυτή ενεργοποιηθεί θα δείτε πολλές νέες σχέσεις που να οφείλονται στην γενετήσια ενέργεια. Για αυτόν τον λόγο σας προτείνουμε να νιώθετε άνετα με την γενετήσια ενέργεια και να διώξετε όποιους περιορισμούς ή εμπόδια έχετε σχετικά με το θέμα αυτό.

Αφαιρώντας τις Εμπειρίες Σας από την Χρονική Γραμμή

Επιτρέψτε μας να μοιραστούμε μαζί σας κάποια από τα απλά πράγματα, τις ιδέες με τις οποίες παλεύουν οι άνθρωποι. Καταλαβαίνετε ότι παίζετε με μια ψευδαίσθηση της χρονικής γραμμής. Πιστεύετε ότι υπάρχει παρελθόν, παρόν και μέλλον όταν στην πραγματικότητα ένα από αυτά είναι αληθινό ˙ τα άλλα δύο είναι ψευδαισθήσεις. Το παρελθόν δεν είναι τίποτε άλλο από μια ανάμνηση και το μέλλον είναι μόνο ένα ενδεχόμενο. Υπάρχει μόνο αυτή η στιγμή. Αυτό είναι που μαθαίνετε και αρχίζετε να κάνετε. Καθώς αρχίζετε να αφαιρείτε όλες τις εμπειρίες σας από την ψευδαίσθηση της χρονικής γραμμής, αρχίζετε να σκέφτεστε διαφορετικά. Το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου βάζει τα πάντα στην ψευδαίσθηση της χρονικής γραμμής. Τώρα αυτό αρχίζει να λιγοστεύει διότι πλέον δεν υπάρχει αυτή η ανάγκη του διαχωρισμού. Δεν υπάρχει κάτι που χρειάζεται να οριστεί με τους όρους αυτούς. Αν θέλετε να φέρετε την Εστία εδώ τώρα, κάντε το με το χαμόγελο σας. Κάντε το με την γενετήσια ενέργεια σας, τις λέξεις, ή την μουσική σας. Τολμήστε να γίνετε Ανθρώπινοι Άγγελοι που πορεύονται με μια τεράστια ποσότητα της δικής σας ενέργειας μέσα στο φυσικό σας σώμα, ενώ την μοιράζεστε με άλλους. Αυτή είναι η Εστία, αυτή την στιγμή. Αυτό είναι εκείνο προς το οποίο κινείστε.

Εμείς, σαν άγγελοι στην άλλη μεριά του πέπλου, νιώθουμε ενθουσιασμένοι για αυτό! Καθώς προσπαθείτε να ανακαλύψετε τον εαυτό σας, θέλετε να καταλάβετε τα πάντα που έχουν σχέση με την χρονική γραμμή. Θέλετε ακόμη και να ξέρετε πότε ακριβώς το πνεύμα μπαίνει στο ανθρώπινο σώμα, θέμα για το οποίο γίνεται μεγάλη συζήτηση στον πλανήτη Γη. Είναι ενδιαφέρον που κανείς δεν μας έχει κάνει αυτή την ερώτηση. Θα απαντήσουμε σήμερα.

Ποτέ Μπαίνει το Πνεύμα στο Σώμα;

Αγαπημένοι μου, ακόμη και μετά την γέννηση μπορεί να αλλάξει η ψυχή. Στην πραγματικότητα, συμβαίνει συνέχεια. Μια ψυχή μπαίνει στο σώμα 27 μήνες πριν ακόμη το σώμα έχει καν σχηματιστεί. Κάθεστε στον ώμο της μητέρας σας ή του πατέρα σας – το βασικό γονικό σας συμβόλαιο- για 27 μήνες έτσι ώστε να δείτε πως θα συνδεθούν όλα, και πως οι ενέργειες σας θα λειτουργήσουν μαζί. Έπειτα μπαίνετε μέσα και τους τελευταίους 9 μήνες σχηματίζετε ένα ον. Είναι το πνεύμα σας μέσα σε αυτό το ον; Ναι, εν μέρει. Αλλά το μικρό σώμα, που είναι τόσο κοντά στην Εστία, απλά δεν μπορεί να κουβαλήσει τόσο πολύ φως. Χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στο φυσικό σώμα για να είναι ικανό να κουβαλήσει την ενέργεια από την Εστία. Παρόλο που βλέπετε τόση αθωότητα στο μωρό, τόση ομορφιά και λάμψη, το πνεύμα δεν μπορεί να είναι πλήρες για μερικά χρόνια και φιλτράρεται για κάποια χρονική περίοδο. Μόνο όταν αρχίσει να συνδέεται με την γενετήσια ενέργεια το σώμα γίνεται κρατήρας για την πνευματική ενέργεια που θα κρατήσει σε όλη την διάρκεια της ζωής του. Στην πραγματικότητα μόνο όταν μπαίνει στην εφηβεία το πνεύμα μπαίνει στο σώμα ολοκληρωτικά. Τότε είναι που βλέπετε το φως από την εστία - για αυτό κουβαλάει την γενετήσια ενέργεια από την Εστία. Κουβαλάει την λαχτάρα για ζωή. Τότε είναι που αρχίζετε να φέρνετε ανθρώπους κοντά σας και αρχίζετε να συνδέεστε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Τότε είναι που οι φιλίες σας σχηματίζονται και τις κουβαλάτε για την υπόλοιπη ζωή σας. Τότε είναι που η γνώση σας αρχίζει να κατακάθεται. Αυτή είναι η εποχή που αρχίζετε να εξελίσσεστε σαν πνεύμα, παριστάνοντας τον άνθρωπο.

Αυτή είναι μια ξεχωριστή εποχή στην Γη, αγαπημένοι μου. Δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ πριν. Έχετε ήδη πάει το Παιχνίδι πέρα από κάθε δυνατή πιθανότητα που καθορίσατε για τον εαυτό σας στην αρχή. Σύντομα θα περάσετε και άλλο ορόσημο… αυτό που είναι γραφτό να βάλει τέλος στο Παιχνίδι και να σημαδέψει τη λήξη του. Παρόλα αυτά, δεν είναι το τέλος αλλά μια γέννηση του φωτός στο φυσικό σώμα. Είναι σημαντικό να αυξήσετε την δονητικότητα σας; Ναι. Ελπίζουμε επίσης να βγείτε έξω και να παίξετε. Ελπίζουμε να γδάρετε τα γόνατα σας. Ελπίζουμε να κάνετε ρυτίδες από το πολύ γέλιο, διότι αυτές είναι οι ανθρώπινες εμπειρίες που θέλατε να έχετε. Ακόμα και ο πόνος καλωσορίζεται σαν μια μοναδική ανθρώπινη εμπειρία. Αυτό είναι που φέρνει τον Παράδεισο στην Γη.

Όχι Πια "Κρυμμένοι" Εργάτες Του Φωτός!

Θα ακολουθήσουν πολλά, αγαπημένοι μου. Είστε ικανοί να τα κάνετε όλα και ακόμα περισσότερα. Η μαγεία που υπάρχει μέσα στον καθένα σας είναι τόσο σπουδαία! Αν σας δείχναμε μόνο ένα κομμάτι αυτής της μαγείας θα φοβόσασταν και θα λέγατε, "Ω όχι. Δεν είμαι εγώ αυτό…" Μακάρι να μπορούσαμε να σας δείχναμε μόνο μια ματιά, θα σας έδινε κουράγιο και αυτοπεποίθηση για να προχωρήσετε μπροστά και απλά να είστε ο εαυτός σας, επιτρέποντας τον εαυτό σας να κάνει "λάθη" όπως τ’ αποκαλείτε. Κάντε βήματα σε εμπρόσθια κίνηση. Μπορείτε να ανακαλύψετε το μονοπάτι αργότερα, διότι είναι η εμπρόσθια κίνηση είναι αυτή που ξεκινά την αλυσιδωτή δράση. Τώρα είναι η ώρα, αγαπημένοι μου. Τιμήστε την. Οι Εργάτες του Φωτός περνούν προκλήσεις. Θα υπάρχουν πολλά κοινά σε εσάς που ηγείστε τον δρόμο δονητικά. Θα υπάρξουν άνθρωποι που κινούνται, αλλάζουν δουλειές, αλλάζουν σχέσεις, ανά-καθορίζουν σχέσεις, σχηματίζουν νέες συναθροίσεις, κάνουν νέους φίλους. Τώρα είναι η ώρα για εσάς, σαν θεραπευτές στον πλανήτη Γη να σχηματίσετε την υποδομή που θα αρχίσει τώρα να σας στηρίζει καθώς ξεκινάτε να κάνετε αυτό για το οποίο πραγματικά ήρθατε εδώ. Δεν μπορεί να περιμένει άλλο - δεν θα υπάρχουν πια "κρυμμένοι" Εργάτες του Φωτός. Τώρα είναι η ώρα. Βλέπουμε το φως σας και δεν θα σας αφήσουμε να το έχετε κρυμμένο άλλο.

Κινηθείτε στην Κατεύθυνση του Πάθους σας

Η ενέργεια της Εστίας που φαίνεται μέσα από τα μάτια σας, το χαμόγελο σας και τις αγκαλιές σας – αυτό ήρθατε να κάνετε εδώ. Βρείτε πώς να το χρησιμοποιήσετε αυτό σήμερα και θα δημιουργήσετε την Εστία αμέσως. Χαμογελάστε, γελάστε και αγκαλιαστείτε. Με όλη την δύναμη του Παραδείσου μπορείτε να κάνετε κάτι που εμείς δεν μπορούμε - μπορείτε να αγκαλιαστείτε. Αγγίξτε ο ένας τον άλλον με αναμνήσεις από την Εστία, με το αγγελικό φως που υπάρχει σε αυτά τα φυσικά σώματα. Καθώς πορεύεστε μπροστά, τα θαύματα αρχίζουν να ξεδιπλώνονται. Αυτό θα επιταχύνεται σε συνεχή βάση στον πλανήτη Γη. Ναι, θα υπάρχει φόβος. Μπορούμε να το εγγυηθούμε. Ναι, θα υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα μπορούν να το χειριστούν. Και ναι, θα υπάρχουν ακόμη και άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να το ελέγξουν και να το χειραγωγήσουν. Αυτό είναι μοναδικά ανθρώπινο αλλά ωστόσο, είναι η ίδια η ενέργεια της Εστίας και είναι ο ίδιος ο Παράδεισος στην Γη. Θα λάμψει μέσα από σας, αν το αφήσετε. Όχι, δεν χρειάζεται να ξέρετε ακριβώς που είναι το πάθος σας. Αυτό που χρειάζεται να ξέρετε είναι η κατεύθυνση. Αν δεν είναι προς τα εδώ, ίσως είναι προς τα εκεί. Ακολουθείστε την καρδιά σας. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε για να αρχίσετε να μεταβαίνετε στο πάθος που είναι εν κινήσει στη Γη τώρα.

Μπαίνετε τώρα στην εποχή του Ε, στην εποχή της Ενδυνάμωσης. Ενδυναμώστε τον εαυτό σας και τους γύρω σας και ο Παράδεισος θα είναι εδώ σήμερα.

Είναι μεγάλη μας τιμή που σας ζητάμε να φέρεστε στους γύρω σας με σεβασμό. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλον με κάθε ευκαιρία που σας δίνεται. Εν-θυμηθείτε ότι παίζετε ένα όμορφο Παιχνίδι και να Παίζετε καλά μαζί.

Espavo

_________________
Maro karma
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Είμαστε όλοι εδώ και τίποτα δεν μας σκιάζει.. Με όπλο την Αγάπη μας η ώρα πλησιάζει!
Είμαστε όλοι εδώ, Ουράνιοι απεσταλμένοι... Το δίκιο για να φέρουμε σε όλη την Οικουμένη!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Φεβ 19, 2009 10:32 pm 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Ιούλ 23, 2008 11:25 pm
Δημοσιεύσεις: 1364
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
Προς όλους τους Εργάτες του Φωτός!

Ένα από τα μηνύματα του γκρουπ:


Με μεγάλη μας χαρά ερχόμαστε εδώ να σας μιλήσουμε. Η εργασία που κάνετε εδώ μπορεί να σας φαίνεται περιορισμένη. Ωστόσο, δεν είναι αλήθεια και σας λέμε ότι φθάνει πολύ πέρα από το πεδίο αντίληψής σας. Σας τιμάμε πάρα πολύ για την εργασία που κάνετε μέσα σας. Αυτό είναι το πρώτο καθήκον όλων όσων επιλέγουν να γίνουν Εργάτες του Φωτός.

Έτσι μπορείτε πιο εύκολα να αλλάξετε όλα όσα σας περιβάλλουν. Για να αλλάξετε τους οικοδομικούς λίθους που απαρτίζουν το σύμπαν, μπορείτε, είτε να ξεκινήσετε από την αρχή μεταφέροντας κάθε λίθο στη θέση του με τα χέρια σας, είτε να φυτέψετε τους σπόρους εντός σας και να αφήσετε τις συν-δημιουργίες σας να υλοποιηθούν φυσικά. Αληθινά, τιμούμε εσάς και την επιλογή σας να προχωρήσετε σε αυτό το μονοπάτι. Η εργασία σας φθάνει πολύ πέρα από όσο μπορείτε να φανταστείτε και σας ευχαριστούμε για όλα όσα κάνετε.

Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, υπάρχουν μέρη του Παιχνιδιού παίζετε και που συνεχίζονται προς μια κατεύθυνση που δεν υπηρετεί το ύψιστο καλό σας. Είναι καιρός να φυτέψετε τους σπόρους θα επιτρέψουν μια φυσική διόρθωση αυτής της πορείας. Εμπιστευτείτε τις δικές σας δυνάμεις διάκρισης, εκφράστε την πρόθεσή σας όλες οι πληροφορίες να εξετάζονται προσεκτικά με κριτήριο το ύψιστο καλό σας και έτσι θα γίνει. Μάθετε επίσης ότι δεν υπάρχουν σπόροι που μπορούν να φυτευτούν χωρίς τη δική σας έγκριση. Σας ενθαρρύνουμε να αναλάβετε τη δύναμή σας και να μην τη δίνετε σε κανένα, ούτε καν σε μας, γιατί εσείς είστε δικαιωματικά οι κληρονόμοι του δικού σας προορισμού.

Καθώς βλέπουμε το Παιχνίδι στην εξέλιξή του, είμαστε έκθαμβοι από την επινοητικότητα και τη δημιουργικότητα που έχε πολλές φορές επιδείξει για να ξεπεράσετε τις αντιξοότητες που είχατε να αντιμετωπίσετε. Το Παιχνίδι, όπως σχεδιάστηκε, δεν περιλάμβανε πολλές από αυτές τις δυσκολίες. Ως αποτέλεσμα, υπήρχαν φορές που ήσασταν αντιμέτωποι με καταστάσεις και αντιπάλους για τους οποίους δεν είχατε προετοιμαστεί πλήρως. Το Παιχνίδι πήρε τότε απρόσμενες τροπές και μερικές φορές φαινόταν ακόμα και ότι είχε χαθεί.

Σε εκείνες τις εποχές όμως, ανακαλύψατε το μέγιστο σθένος που βρισκόταν μέσα σας και το αντλήσατε. Τότε ήταν που ανακαλύψατε ότι μπορούσατε να φυτέψετε τους δικούς σας σπόρους και να δημιουργήσετε τη δική σας πραγματικότητα. Οι σπόροι που φυτέψατε και καλλιεργήσατε μέσα σας έγιναν n βάση για το νέο ιδανικό που τώρα αρχίζετε να υλοποιείτε. Αυτή είναι n επιστροφή στον Παράδεισο που σας είχαν υποσχεθεί. Εσείς το επιτύχατε. Στεκόμαστε με δέος μπροστά στο μεγαλείο σας!

_________________
Maro karma
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Είμαστε όλοι εδώ και τίποτα δεν μας σκιάζει.. Με όπλο την Αγάπη μας η ώρα πλησιάζει!
Είμαστε όλοι εδώ, Ουράνιοι απεσταλμένοι... Το δίκιο για να φέρουμε σε όλη την Οικουμένη!


Κορυφή
 Προφίλ  
 


Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 5 Δημοσιεύσεις ] 


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων :: Επαναφορά μπλοκ

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Create a Forum | Terms of Service | Privacy Policy | Report the forum