Εν Δελφοίς Έψιλον! ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΕΛ!

ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 9 Δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιαν 07, 2009 11:42 pm 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ...

Όταν κάποτε... κάποιες μεγάλες ομάδες ψυχών αποσκίρτησαν από τη Θεϊκή, Συμπαντική ενέργεια και αποφάσισαν να γίνουν αυτόνομες, μη δυνάμενες να συντηρηθούν από την Πηγή... το πρώτο τους μέλημα ήταν να βρουν τρόπους για τραφούν και για να επιβιώσουν...

Έτσι, ξεχύθηκαν στο Σύμπαν και άρχισαν ψάχνουν τόπους για τροφή...

Μέσα, λοιπόν, σε αυτή την αναζήτηση... συνάντησαν και τη Γη...

Ήταν γι’ αυτούς ένας βολικός χώρος για να εγκατασταθούν, μια και οι άγουρες ψυχές που την κατοικούσαν, δεν έδειχναν να διαθέτουν ιδιαίτερες αντιστάσεις....

Οι μέρες, τα χρόνια, οι αιώνες πέρασαν και αυτές εδραιώθηκαν για τα καλά, που μέσα από τις καταστάσεις που δημιούργησαν, απολάμβαναν ένα πλούσιο γεύμα...

Και φθάνουμε στις μέρες μας.... με μία Γη να παραπαίει...

Η ανέχεια, η αγωνία, η κοινωνική ανισότητα, οι δανεισμοί, η πορνεία, η ασυδοσία και άλλα τόσα ιδιώματα της εποχή μας, έχουν δημιουργήσει ανθρώπους ζόμπι, χωρίς αντιστάσεις, μία έτοιμη και πολύ νόστιμη τροφή...

Ο περιορισμός του σεξ από Αγάπη και η αφθονία του σεξ, σαν τρόπος απόλαυσης, ήταν ακόμη ένα μέσον για να αφαιρέσουν από τους ανθρώπους τη μοναδική πηγή δύναμής τους, μέσα από το τσάκρας της βάσης.

Ο πλανήτης Γη άρχισε να χτυπάει κόκκινο!!!! Η καταστροφή του, μέσα από τη χαμηλή δόνηση που δημιουργήθηκε, οδήγησε το συμβούλιο των Σοφών του Σύμπαντος, να αναλάβει ενεργό δράση...

Το πρώτο, μεγάλο, μέλημά τους ήταν να βοηθήσουν τους κατοίκους του πλανήτη, όσο εξουθενωμένοι και αν ήσαν από εκείνα τα ενεργειακά βαμπίρ, να αποκτήσουν αντιστάσεις...

Κατέβηκε ένα μεγάλο κύμα εξελιγμένων ψυχών - διδασκάλων, που μέσα από την προσωπική τους εργασία, θα βοηθούσαν ενεργά σε αυτό το σκοπό... και παράλληλα, μέσα από τη δική τους δόνηση, θα ανέβαζαν και τη δόνηση του πλανήτη...

Το Σχέδιο επιθυμεί να εκδιώξει με κάθε τρόπο και μέσον αυτούς τους εισβολείς...

Ανεβαίνοντας η Γη από την τρίτη στην πέμπτη βαθμίδα, θα πάψει να είναι πια ένας πρόσφορος τόπος για τροφή...

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.. ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ... ΗΡΘΕ, ΟΜΩΣ, Η ΩΡΑ, ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ... ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ, ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ....

Είμαστε όλοι εδώ και τίποτα δεν μας σκιάζει.. Με όπλο την Αγάπη μας η ώρα πλησιάζει!
Είμαστε όλοι εδώ, Ουράνιοι απεσταλμένοι... Το δίκιο για να φέρουμε σε όλη την Οικουμένη!

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Απρ 23, 2009 11:14 pm 
Χωρίς σύνδεση
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Καλοί μου φίλοι

Βρήκα μία εικόνα η οποία πιστεύω ότι αντιπροσωπεύει αυτό το παραμύθι και θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε καλύτερα το τι παίζεται αυτή τη στιγμή!

Και αν θέλετε, τη συζητάμε μετά!

Εικόνα

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Απρ 23, 2009 11:37 pm 
Χωρίς σύνδεση
Διακριθέν μέλος
Διακριθέν μέλος
Άβαταρ μέλους

Το ασπρο φορεμα της κοπελας συμβολιζει πιστευω την αγνοτητα. Η μαυριλα ομως απο το μεγαλυτερο κορακι εχει αρχισει να διεισδυει στο λευκο του φορεματος της και η φωτογραφια υπαινισσεαι οτι θα το μαυρισει ολο.

Το κορακι εχει μαυρα φτερα πισω ομως υπαρχει φως και λιγο ασπρο στην ακρη των φτερων του. Κατι σε εκπτωτο αγγελο μου κανει για να μην το πω αλλιως.

Τα αλλα κορακια πετουν διπλα στην κοπελα περιμενοντας την λεια τους, περιμενοντας ο αρχηγος τους (ο οποιος εχει ενδυμασια κυριου - ο αντιχριστος θα εμφανιστει ως σωσιας) να μαυρισει ολο το φορεμα της να την παρει με το μερος του.

Η κοπελα με ανοιχτα τα χερια δειχνει να κοιταει καπου προς μια κατευθυνση οπου υπαρχει φως. Το σωμα της γερνει προς αυτην την κατευθυνση.

Πιστευω αυτη η εικονα space heart συμβολιζει την μαχη καλου - κακου. Αυτο, που εμενα μου βγαζει η εικονα, ειναι πως η κοπελα πεφτει τελικα στο φως. Δινοντας κινηση στην εικονα μεσα το νου μου βλεπω το Φως να γεμιζει την εικονα και τα μαυρα κορακια να τα καταπινει μια δινη και μετα...... επικρατει μονο φως και γαληνη.

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Απρ 26, 2009 1:19 am 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Γεια σας αγαπητοί μου φίλοι

Πολύ ενδιαφέρουσα η φωτογραφία που δημοσίευσε η space heart και όμορφες οι παραθέσεις των φίλων μας.

Μεταφέρω κάτι πολύ σημαντικό που άκουσα στον τελευταίο μου διαλογισμό και που έχει να κάνει με τις επιθέσεις των αρνητικών...

"Εδώ στη Γη που βρίσκεστε, σε όλους ανεξαιρέτως προσπαθούν να εισβάλουν οι αρνητικοί, ειδικά στους Εργάτες του Φωτός, για να τους παρεκκλίνουν από την πορεία τους.

Η εισβολή αυτή εξαρτάται καθαρά από τα στεγανά που διαθέτει ο καθένας σας. Όσο περισσότερα στεγανά διαθέτετε, τόσο και η εισβολή αυτή θα είναι μικρότερη. Αν ανησυχείτε για κάποιο ζήτημα και ακούσετε διάφορα λόγια στο μυαλό σας, κλείστε αμέσως την "πόρτα" και κάνετε θετικές σκέψεις.

Δουλέψτε επάνω στα στεγανά σας, περιχαρακωθείτε και δημιουργήστε αντιστάσεις!"

Πιστεύω ότι αυτό έχει να κάνει και με τον εσωτερικό διάλογο (δείτε το ανάλογο θέμα).

Γενικά, χρειάζεται προσοχή, γιατί οι αρνητικοί καιροφυλακτούν παντού!

Είμαστε όλοι εδώ και τίποτα δεν μας σκιάζει.. Με όπλο την Αγάπη μας η ώρα πλησιάζει!
Είμαστε όλοι εδώ, Ουράνιοι απεσταλμένοι... Το δίκιο για να φέρουμε σε όλη την Οικουμένη!

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Μάιος 07, 2009 5:12 am 
Χωρίς σύνδεση
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Η ΩΡΑ... ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 22, 2014 4:38 pm 
Χωρίς σύνδεση
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
Άβαταρ μέλους

space heart έγραψε:
Καλοί μου φίλοι

Βρήκα μία εικόνα η οποία πιστεύω ότι αντιπροσωπεύει αυτό το παραμύθι και θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε καλύτερα το τι παίζεται αυτή τη στιγμή!

Και αν θέλετε, τη συζητάμε μετά!

Φοβερή αυτή η εικόνα!!!!

Βλέποντας αυτή την εικόνα, που πραγματικά αντιπροσωπεύει το τι συμβαίνει στη Γη, σκέφτομαι το τι αντιμετωπίζουμε όλοι καθημερινά και δεν το έχουμε πάρει είδηση!

Δεν ζούμε ανέμελα, υπάρχει πάντα κάτι που θα παραμονεύει! Και αυτό θα πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε όλοι. Κάθε πράξη μας, κάθε κίνησή μας και κάθε συναίσθημά μας, ας τα μελετούμε προσεκτικά...

Γιατί σίγουρα μας έχουν βάλει όλους στο μάτι!!!! :sconvolto:

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 22, 2014 4:44 pm 
Χωρίς σύνδεση
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
Άβαταρ μέλους

Καλά θα ήταν... αν η ιστορία αυτή είναι ένα απλό παραμύθι...

Αλλά απ' όσα βλέπουμε και ζούμε γύρω μας... μάλλον για μεγάλη αλήθεια μοιάζει!!!

Και θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους!!!!

Καιρός είναι... να αποκτήσουμε αντιστάσεις!!!!

Δεν φοβάμαι τίποτα, έτσι μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου...
Είμαι... ελεύθερος!

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 22, 2014 4:50 pm 
Χωρίς σύνδεση
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Καλοί μου φίλοι

Τα άγρια θεριά έχουν αρχίσει πλέον και ρίχνουν τις μάσκες...

Δείχνουν τα κοφτερά τους δόντια, τα μάτια τους γυαλίζουν και γρυλίζουν απειλητικά...

Ίσως γιατί η θετική ενέργεια έχει σιγά - σιγά αρχίσει να απλώνεται στον πλανήτη, ίσως γιατί οι λιγοστοί Εργάτες του Φωτός απλώνουν δειλά - δειλά τα χέρια... ίσως γιατί φθάνει ο καιρός της κάθαρσης... ίσως γνωρίζουν ότι θα χάσουν τη μάχη...

Μπορεί να μας έπιασαν στον ύπνο αλλά η καθαρή, η αμόλυντη ψυχή γνωρίζει... γνωρίζει ότι πίσω από τις μάσκες κρύβονται τα λυσσασμένα θηρία, έτοιμα να την κατασπαράξουν... και αντιδρά...

Με το Ιερό σπαθί στο χέρι και τη δύναμη από την Πηγή αυτοί θα εξολοθρευτούν!

Γιατί ο καιρός... γαρ εγγύς....

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 10, 2021 5:32 pm 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΣΗΜΕΡΑ... ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΒΙΝΤΕΟ!

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 9 Δημοσιεύσεις ] 

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε: