Εν Δελφοίς Έψιλον! ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΕΛ!

ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3 Δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΟΙ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 14, 2009 1:37 am 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Ιούλ 23, 2008 11:25 pm
Δημοσιεύσεις: 1379
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
ΟΙ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ

Εικόνα

Ο τέταρτος τύπος Αγγέλου της Γης, ονομάζεται "Εισερχόμενος". Αυτό είναι ένα ον που ενσαρκώνεται κατόπιν κοινής συμφωνίας με κάποιον που "εξέρχεται", κάποιον που αφήνει το σώμα του/της σε κάποιο ατύχημα, αρρώστια ή στη διάρκεια του ύπνου.

Ο Εισερχόμενος είναι ένα πολύ εξελιγμένο πνευματικό ον με σκοπό ζωής να είναι Εργάτης Φωτός. Ο εισερχόμενος χρειαζόταν να ενσαρκωθεί γρήγορα για τον σκοπό του/της και αποφάσισε να παρακάμψει τη συνήθη μέθοδο ανάπτυξης - έμβρυο, γέννηση, μεγάλωμα. Αντίθετα, η εισερχόμενη ψυχή εντόπισε έναν ζωντανό άνθρωπο που δεν ήταν ευτυχισμένος που ήταν ζωντανός. Ίσως ο Εισερχόμενος βρήκε ένα άτομο καταθλιπτικό ή με αυτοκτονικές τάσεις ή ένα παιδί που είχε δυσκολία προσαρμογής.

Η εισερχόμενη ψυχή τότε επικοινώνησε, συνήθως, μέσα από τα όνειρα ή τη μεταφορά της σκέψης, με το καταθλιπτικό άτομο και είπε, "Θέλω να αναλάβω τις ευθύνες σου και εσύ θα μπορείς να πας στην εστία στον Ουρανό χωρίς αρνητικές συνέπειες που θα συνδέονται με την αυτοκτονία". Εάν ο εξερχόμενος συμφώνησε να αδειάσει το σώμα του/της και να επιτρέψει στον Εισερχόμενο πλήρη κατοίκιση, τότε οι δύο άρχισαν να κάνουν δοκιμαστικές αλλαγές ώστε να δοκιμάσουν τη συμφωνία αρκετές φορές.

Εάν όλα πάνε ομαλά, τότε ο εξερχόμενος ζει το γεγονός που αλλάζει τη ζωή του όπως μία μεγάλη ασθένεια ή ένα ατύχημα. Μερικές, φορές, η αλλαγή γίνεται όταν ο εξερχόμενος κοιμάται και όχι όταν βρίσκεται σε κατάσταση κρίσης, αλλά αυτό είναι σπάνιο. Στον συμφωνημένο χρόνο, ο εξερχόμενος αφήνει το σώμα του και ο Εισερχόμενος αποκτά μόνιμη κατοικία.

Σε αντίθεση με την κατοχή την προσκόλληση, το σώμα περιέχει μόνο μία ψυχή, αυτή του Εισερχόμενου. Καθώς τα πάντα γίνονται με την πλήρη άδεια και συνεργασία του εξερχόμενου, δεν υπάρχουν καθόλου αρνητικές ή σκοτεινές ενέργειες σε αυτή την περίπτωση.

Ο Εισερχόμενος αναλαμβάνει τις τράπεζες μνήμης του εξερχόμενου και μπορεί να μην έχει καν αντίληψη ότι αυτός ή αυτή είναι εισερχόμενος. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για τους Εισερχόμενους, αφού όντα από όλες τις ποικιλίες γίνονται Εισερχόμενοι και εξερχόμενοι. Όμως, εδώ θα βρείτε τα διακριτικά χαρακτηριστικά της ζωής ενός Εισερχόμενου:

Δραστική αλλαγή προσωπικότητα - Αμέσως αφού συμβεί η νέα είσοδος κατά τη διάρκεια μιας αρρώστιας ή ατυχήματος, οι φίλοι του προσώπου και τα μέλη της οικογένειάς τους αρχίζουν να παρατηρούν "Είσαι τόσο διαφορετικός - νιώθω σχεδόν σαν να μη σε γνωρίζω πια!".

Αλλαγή τρόπου ζωής - Πρόσφατα ενσαρκωθέντες Εισερχόμενοι νιώθουν συχνά ότι δεν τους αρέσει ο τρόπος ζωής του εξελθόντος και έτσι κάνουν αλλαγές αφού μπουν στο σώμα. Μπορεί να χωρίσουν την ή τον σύζυγό τους, να παραιτηθούν από τη δουλειά τους ή να μετακομίσουν αλλού. Ως μέρος της συμφωνίας με τον εξελθόντα, όμως, τακτοποιούν τις υποχρεώσεις του προηγούμενου ακόμα και κατά τη διάρκεια των μεταβάσεων. Έτσι χειρίζονται τις αλλαγές τρόπου ζωής όσο πιο υπεύθυνα μπορούν και είναι δυνατόν.

Αλλαγή ονόματος - Ο εισελθείς μπορεί να ανακαλύψει ότι το όνομα του προηγούμενου ατόμου δεν του ή της ταιριάζει. Έτσι μπορεί να αποφασίσουν να αλλάξουν το μικρό τους όνομα, να αποκτήσουν ένα πνευματικό όνομα ή να αλλάξουν όλο το ονοματεπώνυμό τους.

_________________
Maro karma
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Είμαστε όλοι εδώ και τίποτα δεν μας σκιάζει.. Με όπλο την Αγάπη μας η ώρα πλησιάζει!
Είμαστε όλοι εδώ, Ουράνιοι απεσταλμένοι... Το δίκιο για να φέρουμε σε όλη την Οικουμένη!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΟΙ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιούλ 09, 2014 12:25 am 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί Ιούλ 08, 2014 10:36 pm
Δημοσιεύσεις: 16
Πολύ ενδιαφέρον θέμα. Συμπτωματικά είδα πρόσφατα στην ΕΤ ένα σχετικό ντοκιμαντέρ όπου ένας 30χρονος είχε χάσει τη μνήμη του (δεν είδα από την αρχή το ντοκιμαντέρ και έτσι δεν ξέρω το λόγο που ο τύπος έπαθε την αμνησία). Δεν θυμόταν απολύτως τίποτε από τη πρόσφατη ζωή του, ούτε καν το όνομα του! Δεν αναγνώριζε την κοπέλα του, τα μέλη της οικογένειας του, το σπίτι του, τα ρούχα του, τίποτε απολύτως. Οι άνθρωποι που τον γνώριζαν έλεγαν ότι είχε αλλάξει σημαντικά ο χαρακτήρας του. Είχε γίνει τώρα πιο συναισθηματικός και ιδεαλιστής, σαν να ήταν άλλος άνθρωπος!

Πως είναι δυνατόν λοιπόν να έχει αλλάξει τόσο πολύ ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου; Το γεγονός αυτό σε βάζει σε υποψίες ότι μπορεί να παίζει και κάποιο άλλο σενάριο, σαν αυτά που περιγράφει η Μάρω.

_________________
Διαφωτισμένος


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΟΙ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 23, 2021 5:33 pm 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Ιούλ 23, 2008 11:25 pm
Δημοσιεύσεις: 1379
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
ΟΙ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ, ΒΙΝΤΕΟ!


_________________
Maro karma
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Είμαστε όλοι εδώ και τίποτα δεν μας σκιάζει.. Με όπλο την Αγάπη μας η ώρα πλησιάζει!
Είμαστε όλοι εδώ, Ουράνιοι απεσταλμένοι... Το δίκιο για να φέρουμε σε όλη την Οικουμένη!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3 Δημοσιεύσεις ] 


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων :: Επαναφορά μπλοκ

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Terms of Service | Privacy Policy | Cookie Settings | Report the forum