Εν Δελφοίς Έψιλον! ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΕΛ!

ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 23 Δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 31, 2008 5:05 pm 
Χωρίς σύνδεση
Διακριθέν μέλος
Διακριθέν μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί Ιούλ 29, 2008 12:39 am
Δημοσιεύσεις: 70
Αν και είναι δύσκολο να αποδειχθεί επιστημονικά, υπάρχουν πειράματα που έχουν δείξει, ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν αυτό που αποκαλούμε ‘τηλεπάθεια’...

Τηλεπάθεια ή extra-sensory perception (ESP) σημαίνει, ότι κάποιος έχει την ικανότητα να καταλαβαίνει τις σκέψεις κάποιου άλλου, χωρίς να χρησιμοποιεί κάποιο γνωστό τρόπο επικοινωνίας, ακόμη και αν το άλλο άτομο βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.

Το φαινόμενο αυτό έχει παρατηρηθεί στις φάλαινες, οι οποίες λέγεται, ότι μπορούν να ‘στείλουν μηνύματα’ σε άλλες φάλαινες, που βρίσκονται εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά.

Ανάμεσα στις εξηγήσεις, που αποδίδουν στο φαινόμενο αυτό, είναι ότι είναι κάποιου είδους δονήσεις ή κύματα. Όμως αυτό, θα είχε ως αποτέλεσμα υποστηρίζουν άλλοι ερευνητές, ότι τα μηνύματα θα εξασθενούσαν με την αύξηση της απόστασης και των φυσικών εμποδίων, που παρεμβάλονταν μεταξύ αποστολέα και λήπτη. Η απόσταση όμως και τα φυσικά εμπόδια, δε φαίνεται να επηρεάζουν την ικανότητα κάποιων να καταλάβουν τις σκέψεις κάποιου άλλου...

Μια άλλη επίσης εξήγηση που αποδίδεται, είναι ότι όλες οι σκέψεις όλων μας αποθηκεύονται σε κάποιο ‘ψυχικό πεδίο’ και οι άνθρωποι που διαθέτουν αυτή την ικανότητα, μπορούν να ‘διαβάσουν’ τις σκέψεις από εκεί. Όμως, αν υπήρχε κάτι τέτοιο, αντιπαραθέτουν άλλοι ερευνητές, τότε εκεί θα είχαν αποθηκευτεί εκατομμύρια σκέψεις, εκατομμυρίων ανθρώπων, όλων των εποχών και θα ήταν αδύνατο για κάποιον, να ξεχωρίσει κάποια συγκεκριμένη σκέψη, συγκεκριμένου ανθρώπου και σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Κάποιοι επίσης υποστηρίζουν, ότι όλοι οι άνθρωποι έχουμε αυτή τη δυνατότητα, αλλά δεν την έχουμε αναπτύξει και για αυτό το λόγο, δε μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε και ότι ανώτερα από εμάς όντα επικοινωνούν μεταξύ τους μόνο τηλεπαθητικά.

Σε κάποια πειράματα που είχαν γίνει, είχε προκύψει, ότι άνθρωποι οι οποίοι δεν είχαν αυτή την ικανότητα, την ανέπτυξαν μετά από κάποιες συγκλονιστικές εμπειρίες, που τους άλλαξαν τη ζωή ή ακόμη και κάποια μεταθανάτια εμπειρία...


:angel:

_________________
Να είστε όλοι καλά!
Angel


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 31, 2008 8:20 pm 
Χωρίς σύνδεση
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ Ιούλ 25, 2008 4:17 am
Δημοσιεύσεις: 130
Τοποθεσία: Ο κόσμος των άστρων...
Μία ενδιαφέρουσα εισήγηση για την τηλεπάθεια, βρήκα και ΕΔΩ:

Τηλεφωνική τηλεπάθεια

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Με τον όρο τηλεφωνική τηλεπάθεια εννοούνται οι τηλεπαθητικές εμπειρίες με τα τηλέφωνα. Πολλοί άνθρωποι έχουν διαπιστώσει ότι δίχως κάποιον προφανή λόγο, όταν αρχίζουν να σκέπτονται κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο, κατόπιν το τηλέφωνο χτυπά και το συγκεκριμένο άτομο επικοινωνεί μαζί τους. Εναλλακτικά, όταν το τηλέφωνο αρχίζει να κτυπά έχουν μια διαίσθηση για ποιος καλεί, η οποία αποδεικνύεται ορθή. Συνήθως τέτοιες κλήσεις προέρχονται από ανθρώπους που γνωρίζει κανείς καλά. Τέτοιες εμπειρίες κατά τον Ρούπερτ Σελντρέικ ανήκουν στο κοινότερο είδος προφανούς τηλεπάθειας στη σύγχρονη εποχή (Sheldrake, 2001, 2003; Brown & Sheldrake, 2002).

Θα μπορούσε η προφανής τηλεφωνική τηλεπάθεια να είναι μόνο θέμα σύμπτωσης; Μία κανονική ερμηνεία θα μπορούσε να είναι ότι οι άνθρωποι έχουν συχνά τέτοιες σκέψεις για άλλους, χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο. Κατά τύχη, πιθανώς, τέτοιες σκέψεις θα μπορούσαν να ακολουθούνται ενίοτε και από ένα τηλεφώνημα από το συγκεκριμένο. Εάν οι άνθρωποι θυμούνται μόνο τις φορές που είναι σωστοί και ξεχνούν τις περιπτώσεις στις οποίες έκαναν λάθος, είναι δυνατόν να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση της τηλεπάθειας από έναν συνδυασμό σύμπτωσης και επιλεκτικής μνήμης.

Εναλλακτική «κανονική» ερμηνεία παραμένει το γεγονός, ότι μπορεί κανείς να περιμένει μια κλήση σε κάποια ιδιαίτερη στιγμή από κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο, αλλά να μην έχει συνείδηση αυτής της προσδοκίας. Έτσι, όταν έρχεται η κλήση, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να επικαλεσθεί κανείς την τηλεπάθεια επειδή το γεγονός μπορεί να ερμηνευθεί με την υπόθεση της ασυνείδητης προσδοκίας. Το πρόβλημα είναι ότι οι ασυνείδητες προσδοκίες είναι αόριστες και δεν μπορούν ως υποθέσεις να ελεγχθούν πειραματικά. Αν οι προσδοκίες των τηλεφωνημάτων είναι ασυνείδητες, πώς μπορεί να αποδείξει κανείς την παρουσία τους στη δεδομένη στιγμή;

Ο καλύτερος τρόπος να επιλυθούν κανείς τέτοια ζητήματα είναι να εκτελέσει κανείς πειράματα που μπορούν να αξιολογηθούν στατιστικά. Ο Ρούπερτ Σέλντρεϊκ και οι συνεργάτες του ανέπτυξαν μια απλή διαδικασία, σύμφωνα με την οποία οι συμμετέχοντες δέκτες λαμβάνουν μια κλήση από τέσσερις διαφορετικούς «τηλεφωνητές» πομπούς. Ξέρουν ποιοι είναι οι πιθανοί «τηλεφωνητές», αλλά δεν γνωρίζουν ποιος τους καλεί τη δεδομένη δοκιμή, επειδή ο «τηλεφωνητής» επιλέγεται τυχαία από τον υπεύθυνο διεξαγωγής του πειράματος. Οφείλουν να μαντέψουν ποιος τους καλεί, πριν εκείνος πει τίποτα, πριν καν σηκώσουν το ακουστικό. Στο επίπεδο της τύχης θα ήταν σωστή μια ορθή πρόβλεψη στις τέσσερις προσπάθειες, ή 25 τοις εκατό των προσπαθειών. Ωστόσο τα αποτελέσματα 850 τέτοιων προσπαθειών που διεξήχθησαν σε συνθήκες ελεγχόμενου πειράματος, βρίσκονται πολύ πιο πάνω από το επίπεδο του τυχαίου.

_________________
ΕΝ ΟΙΔΑ, ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 01, 2008 12:04 am 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Ιούλ 23, 2008 11:25 pm
Δημοσιεύσεις: 1361
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
Πολύ ωραίο θέμα!

Η τηλεπάθεια, η διαίσθηση, η ενόραση κ.λ.π. είναι χαρίσματα που τα έχουμε "κερδίσει" από προηγούμενες ενσαρκώσεις μας.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η ψυχή μας τα "κουβαλάει" μαζί της. Υπάρχουν κάπου κρυμμένα σε ένα βαθύτερο επίπεδο του εσωτερικού μας εαυτού και στην κατάλληλη στιγμή αναδύονται στην επιφάνεια.

Ανάλογα, τώρα, το πόσο έχει καλλιεργήσει ο καθένας μας τα χαρίσματα αυτά (εφόσον, βέβαια, τα διαθέτει), ανάλογη θα είναι και η επιρροή τους, αν θα λειτουργούν, δηλαδή, σε ασυνείδητο ή συνειδητό επίπεδο.

Προσωπικά, αποφεύγω να σκέφτομαι άτομα, τα οποία θέλω να αποφύγω, για να μην εμφανιστούν μπροστά μου!!!!!!

_________________
Maro karma
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Είμαστε όλοι εδώ και τίποτα δεν μας σκιάζει.. Με όπλο την Αγάπη μας η ώρα πλησιάζει!
Είμαστε όλοι εδώ, Ουράνιοι απεσταλμένοι... Το δίκιο για να φέρουμε σε όλη την Οικουμένη!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Αύγ 02, 2008 8:31 pm 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί Ιούλ 29, 2008 1:35 am
Δημοσιεύσεις: 15
Τοποθεσία: Αθήνα
Πληροφοριακά αναφέρω ότι ο άνθρωπος έχει και διατηρεί, σαν υπολειμματικό όργανο, στο σώμα του, το αισθητήριο της τηλεπάθειας.

Το μόνο που χρειάζεται είναι η ανάπτυξη του.

_________________
profil95


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Αύγ 02, 2008 8:37 pm 
Χωρίς σύνδεση
Διακριθέν μέλος
Διακριθέν μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί Ιούλ 29, 2008 12:39 am
Δημοσιεύσεις: 70
Αγαπητοί karma, Παιδί από τ' αστέρια και profil95, σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας στο θέμα.

Η αλήθεια είναι φίλη μου karma, ότι και εγώ προσπαθώ να μη σκέπτομαι ανθρώπους και πράγματα, που θέλω να αποφύγω, γιατί θα εμφανιστούν μπροστά μου ή θα συμβούν αναπόφευκτα.

Επίσης, συνήθως καταλαβαίνω τις σκέψεις ή νοιώθω αν κάτι δεν πηγαίνει καλά, με δύο πολύ αγαπημένα μου άτομα και το ίδιο συμβαίνει και με αυτούς.

Μερικές φορές, έχω ‘προφητικά’ όνειρα και τότε όλοι στην οικογένεια αποφεύγουμε κάποια πράγματα, γιατί δυστυχώς, τις περισσότερες φορές, τα όνειρά μου βγαίνουν αληθινά...

Ίσως και κάποια άλλα μέλη του φόρουμ, να θέλουν να μοιραστούν μαζί μας τις δικές τους σχετικές εμπειρίες ή πληροφορίες που έχουν για το θέμα αυτό.


:angel:

_________________
Να είστε όλοι καλά!
Angel


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Αύγ 03, 2008 10:03 pm 
Χωρίς σύνδεση
Διακριθέν μέλος
Διακριθέν μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί Ιούλ 29, 2008 4:44 am
Δημοσιεύσεις: 82
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Πριν μερικά χρόνια όταν ένας πολύ δικός μου άνθρωπος ήταν σε άσχημη κατάσταση υγείας, περιμέναμε όλοι ότι κάποια στιγμή θα συμβεί το μοιραίο.... ενώ ήταν μεσημέρι και κάποιοι ήταν στο νοσοκομείο και κάποιοι άλλοι ξεκουράζονταν για να αναλάβουν την βραδινή "σκοπιά" -ένας από αυτούς ήμουν και εγώ- ενώ δεν κοιμόμουν ακούω μες στα αυτιά μου κάποιος να φωνάζει το όνομα μου.

Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία γιατι συμβαίνει σε όλους μας... αμέσως μετά ξανακούστηκε πάλι η ίδια φωνή λέει "...... (το όνομα μου)" και μετά "λυπάμαι, δεν μπορώ άλλο", κατάλαβα ότι ήταν ο άνθρωπος μου που ήταν στο νοσοκομείο. την ώρα που το άκουσα με μικρή απόκλιση ήταν και η ώρα θανάτου.

_________________
μεταξύ μας... δεν ξέρω αν ο Θεός είχε εμάς στο νου του... όταν έλεγε κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Αύγ 03, 2008 10:05 pm 
Χωρίς σύνδεση
Διακριθέν μέλος
Διακριθέν μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί Ιούλ 29, 2008 4:44 am
Δημοσιεύσεις: 82
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Και σαν σημείωση το βράδυ έκεινο όλα τα μέλη της οικογένειας μου είδαμε το ίδιο όνειρο.....

Είναι απολύτως αληθινό.... ευχαριστώ....

_________________
μεταξύ μας... δεν ξέρω αν ο Θεός είχε εμάς στο νου του... όταν έλεγε κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 04, 2008 5:48 pm 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος

Εγγραφή: Τρί Ιούλ 29, 2008 3:53 pm
Δημοσιεύσεις: 27
Τοποθεσία: ΥΠΕΡΧΑΟΣ
Ίσως από εσάς να μην γνωρίζετε ότι ο όρος τηλεπάθεια ξεκίνησε να αναφέρεται το 1882 από ψυχοερευνητή Frenteric. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα θα μπορούσαμε ένα θεωρήσουμε ότι ξεκίνησε ο επίσημος αγώνας της σύγχρονης ανθρωπότητας να περάσει την πύλη της τηλεπάθειας. Το 1885 ιδρύεται στην Αμερική το ίδρυμα ψυχικής έρευνας ASPR. Ένα χρόνο νωρίτερα ο Άγγλος φυσικός Oliver Lodge δηλώνει ότι κατάφερε να πετύχει-μέσα από κάποια πειράματα, με διάφορες κάρτες της τράπουλας-της μετάβαση σκέψης.

Μερικές δεκαετίες αργότερα, το 1927, το πανεπιστήμιο Ντιούκ της Νέας Καλιφορνίας, ξεκινάει πειράματα τηλεπάθειας με κάρτες. Στα πειράματα συμμετείχε ένας άνθρωπος που είχε το ρόλο του πομπού και κρατούσε στα χέρια του κρυμμένη μια μονόχρωμη κάρτα. Το δεύτερο άτομο που είχε το ρόλο το δέκτη, έπρεπε να μαντέψει το χρώμα της κάρτας. Τα πειράματα είχαν επιτυχία 40%. Παρόμοιες εργασίες και μελέτες πάνω στην τηλεπάθεια έκανε και ο Άγγλος μαθηματικός S.G.Sool. Ένα αξιόλογο πείραμα που στέφτηκε με επιτυχία ήταν εκείνο του Βλάντιμιρ Λεονίντοβιτς Ντουρώφ, που ήταν θηριοδαμαστής και προσπάθησε να μεταβιβάσει σκέψεις σε ζώα, πράγμα που κατάφερε! Πολλοί από αυτούς που ήταν γύρω του υποστηρίζουν ότι ο σκύλος του, αλλά και πολλά από τα θηρία που συμμετείχαν στη δουλειά του, υπάκουγαν στις διαταγές του μέσα από τη μετάβαση της σκέψης.

Ο ίδιος μάλιστα προκάλεσε κάθε επιστήμονα να εντοπίσει και να αποδείξει την εκπομπή της ακτινοβολίας που υποστήριξε πως έβγαζαν τα μάτια του και ήταν υπεύθυνη για την μετάβαση σκέψης που προκαλούσε ο ίδιος στα ζώα. Την ίδια άποψη υποστήριξε και ο καθηγητής Σ.Ι. Τουρλουκίν το 1942 όπου μέσα από τα πειράματα που έκανε με κάτοπτρα, απέδειξε τη θεωρία του. Μια θεωρία που αποδέχτηκε και ο Ιβάν Πέτροβιτς Πουλώφ. Η επιστήμη όμως δεν σταμάτησε να ασχολείται με τα φαινόμενα της τηλεπάθειας. Ο δόκτωρ Β.Α. Κόσακ του ινστιτούτου του Παυλόφ, επιβεβαίωσε μέσα από μελέτες του ότι μπορεί να επιτευχθεί η μετάβαση σκέψης. Ο σοβιετικός καθηγητής Μπέρναρντ Μπέρνβιτς Κανσίνσκι, δήλωσε δημοσίως ότι είχε τηλεπαθητικές εμπειρίες.

Το 1969 γιατροί όπως ο Paul Beolre και ο John Bjorknen, ασχολούνται επισήμως με την τηλεπάθεια και τα παραψυχολογικά φαινόμενα. Τα κράτη της Τσεχοσλοβακίας και της Πολωνίας αρχίζουν να ασχολούνται σοβαρά με την παραψυχολογία, ιδρύοντας ινστιτούτο παραψυχολογικών ερευνών. Το 1974 οι φυσικοί R. Targ και Puthoff, επιβεβαιώνουν επίσημα πειράματα γύρω από το φαινόμενο της τηλεπάθειας. Πρόσφατα το ίδρυμα της Μασαχουσέτης ΜΙΤ, δήλωσε ότι η σκέψη ενός προσώπου, μπορεί να αντανακλάται κατά 85%.

Τα πειράματα που έκανε ο δόκτωρ Robert Morris, που έμειναν γνωστά στην ιστορία ως πειράματα GANZFEILD, στέφτηκαν με επιτυχία 40%. Όλα τα παραπάνω είναι μερικές από τις έρευνες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Δεν ξέρω αν για σας τα τόσα ονόματα και οι τόσες προσπάθειες λένε κάτι, αλλά για μένα είναι ολοφάνερο ότι ένα μεγάλο μέρος της επιστήμης έχει πάρει αρκετά σοβαρά το θέμα της τηλεπάθειας. Από την άλλη θα μπορούσαμε να αναρωτηθούμε για ποιους λόγους χρηματοδοτούν τα κράτη τηλεπαθητικά πειράματα. Η απάντηση έρχεται μέσα από τις θεωρίες που υπάρχουν για τα νέα όπλα και τους ψυχικούς πολεμιστές.

Ίσως ο πόλεμος του μέλλοντος να έχει εντελώς διαφορετική υπόσταση από όσο τον ξέρουμε σήμερα. Τα κανόνια και τα τανκ μπορεί να πάρουν το ρόλο του τόξου και του ακόντιου, απέναντι σε ένα μελλοντικό πόλεμο με ψυχικούς ανθρώπους. Βλέπετε τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο όταν πέσουν σε λάθος χέρια, μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως ένα νέο υπερόπλο. Ίσως για αυτό οι πόρτες δεν ανοίγουν τόσο εύκολα και δεν τις περνάει ο καθένας, παρά μόνο αυτοί που καταλαβαίνουν τη σημασία του να διαβαίνεις μια εσωτερική πύλη και να αποκτάς μια αλλιώτικη δύναμη από τις άλλες.

Παρόλα αυτά είναι πολύ εύκολο ένας άνθρωπος που κατάφερε να γνωρίσει και να βιώσει την έννοια της τηλεπάθειας , να τη χρησιμοποιήσει προς όφελός του. Βλέπετε αυτός ο κόσμος έχει 2 όψεις, όπως και κάθε νόμισμα και αυτό θα το καταλάβετε στις επόμενες γραμμές όπου θα μιλήσουμε για ανθρώπους που χρησιμοποίησαν την τηλεπάθεια ως μέσω επιβολής και εξουσίας.

_________________
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Αύγ 04, 2008 6:04 pm 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος

Εγγραφή: Τρί Ιούλ 29, 2008 3:53 pm
Δημοσιεύσεις: 27
Τοποθεσία: ΥΠΕΡΧΑΟΣ
ΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Μια δύναμη μπορεί να αποτελέσει μέλος σωτηρίας της ανθρωπότητας, αλλά αν πέσει σε λάθος χέρια μπορεί να γίνει πολύ εύκολα μια δίνη καταστροφής. Η ατομική ενέργεια για παράδειγμα αποτέλεσε σωτήρια ανακάλυψη για την ιατρική. Αλλά ταυτόχρονα αποτέλεσε και τον αρμαγεδώνα όταν έπεσε στα χέρια ανθρώπων που δεν μπόρεσαν να καταλάβουν την σημασία της.

Έχω κάνει αρκετές νύξεις μέσα στο κείμενο αυτό, γιατί έγινα γνώστης αρκετών καταστάσεων που η τηλεπάθεια χρησιμοποιήθηκε για προσωπικές φιλοδοξίες. Πρόσφατα ένα μέλος της ομάδας μου, μου παραπονέθηκε ότι είχε τηλεπαθητικές παρενοχλήσεις από κάποιο μέντιουμ που είχε γνωρίσει τυχαία, σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Μια άλλη περίπτωση είναι αυτή της Σ.Τ. που υποστήριξε ότι ο πρώην άντρας της, μέσω κάποιων τηλεπαθητικών πειραμάτων, της έκπεμψε μια ακτινοβολία έλξης, με στόχο να ξανά υπάρξει η σχέση μεταξύ τους.

Όλα αυτά θυμίζουν ψυχωτικές καταστάσεις και η παραπάνω ίσως για κάποιους, να χρειάζονται ψυχίατρο. Η Dion Fortune όμως στο βιβλίο της <<Ψυχική Αυτοάμυνα>> υποστηρίζει ότι η βάση μιας ψυχικής επίθεσης, στηρίζεται στις αρχές και τις μεθόδους της τηλεπαθητικής υποβολής, πράγμα που αποτελεί το κλειδί κάθε ψυχικής επίθεσης. Όπως ήδη διαπιστώνετε, η τηλεπάθεια για τον αποκρυφισμό είναι κάτι δεδομένο και μάλιστα χρησιμοποιείται ως κερκόπορτα στον άνθρωπο που έχει επιλεχθεί ως θύτης. Ο ίδιος ο αποκρυφισμός και οι τεχνικές του στηρίζονται κυρίως σε 3 αρχές: την υποβολή, την αυθυποβολή και την τηλεπαθητική επιρροή.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα μαρτυρία αναφέρεται στο βιβλίο του Ernesto Bozzano <<ψυχισμός και πνευματισμός>> όπου εκδόθηκε σε πολύ λίγα αντίτυπα στην Ελλάδα το 1938. Εκεί θα δούμε την αναφορά του Stuart Armour που ήταν μέλος της εταιρείας πνευματικών ερευνών <<Journal>>, που υποστηρίζει ότι όταν πρωτάρχισε τις πνευματιστικές έρευνες του μέσω κάποιων διάμεσων και τηλεπαθητικών, συνάντησε κάποια κυρία Sarah Seal, η οποία ήταν περίπου 65 ετών και η οποία μέσω τηλεπαθητικών τεχνικών, τον συμβούλεψε για τα σχέδια των συνεργατών του, γύρω από την αγορά κάποιων μεταλλουργείων στην Νεβάντα. Πολλοί τηλεπαθητικοί χρησιμοποιήθηκαν στο ρόλο του <<προφήτη>>.

Ο Έντγκαρ Κέις υπήρξε γνωστός στη ζωή του ως θεραπευτής, αλλά ωστόσο μίλησε για το κραχ της wall street το 1929. Η Γερμανίδα ενορατική Τέρφρεν Λάιλα μίλησε για την πτώση του Χίτλερ και το τέλος του. Η Τζιν Ντίξον, φανατική αντικομμουνίστρια, με πολλές προφητείες εναντίον του κομμουνισμού, θεωρείται από τις μεγαλύτερες ενορατικές της δεκαετίας του '50. Όπως θα καταλάβατε πολλοί τηλεπαθητικοί χάριν του ότι μπορούσαν να δουν πράγματα που οι άλλοι δεν μπορούσαν, μετατράπηκαν στο ρόλο του προφήτη. Οπωσδήποτε η τηλεπάθεια έχει κάποια συγγένεια με την μαντεία και τις προφητείες.

Αλλά για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, υπάρχει διαφορά μεταξύ ενός εγκεφάλου που κάτω από μια Χ διαδικασία μπορεί να δέχεται τις εκπομπές σκέψεων άλλων ανθρώπων και ενός εγκεφάλου που μπορεί να δεχτεί την εικόνα μιας αυριανής κατάστασης. Όλα αυτά θα μπορούσαν να αποτελέσουν κάποιες φανταστικές ιστορίες, αλλά πραγματικά δεν είναι τίποτε περισσότερο από μερικά κομμάτια του παζλ που συσχετίζονται με την πύλη της τηλεπάθειας.

ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ !

Γνωρίζω ότι πολλοί από σας θα περιμένετε μια καθώς πρέπει θεωρία ή απάντηση από μέρους μου. Είναι άλλωστε κάτι που συναντώ πάντα στις έρευνές μου. Όλοι περιμένουν να ακούσουν για τα μυστήρια, αλλά ταυτόχρονα και όλοι περιμένουν να τους εξηγήσεις τα πώς και τα γιατί, κάτι που σίγουρα περιμένετε και όλοι εσείς. Μια γρήγορη απάντηση θα μπορούσε να ήταν ότι η τηλεπάθεια είναι μυστήριο, γιατί ακριβώς δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για αυτήν. Έτσι θα μπορούσα να δώσω τέλος στα πώς και τα γιατί σας, χωρίς να επεκταθώ. Αλλά ευτυχώς για εσάς, θα υπάρχει πάντα αυτό το <<αλλά>>. Έτσι είμαι αναγκασμένος να δώσω μία πιο σαφή απάντηση.

Η τηλεπάθεια δεν είναι κάτι που ισχύει μόνο στον αποκρυφισμό και επιστημονικά εργαστήρια. Είναι σύνηθες μια μάνα να αντιληφθεί το κακό που έπαθε το παιδί της, σε μια μακρινή απόσταση από αυτήν, πριν ακόμα της το γνωστοποιήσει κάποιος. Αυτή η τηλεπαθητική κατάσταση οφείλεται στο ψυχικό και πνευματικό δέσιμο που υπάρχει μεταξύ μάνας και παιδιού. Παρόμοια φαινόμενα μπορούμε να παρατηρήσουμε και μεταξύ 2 φίλων ή ενός ζευγαριού. Θα έλεγα ότι η ουσία της μετάβασης σκέψεων ή αισθημάτων είναι η νοητική ή ψυχική σύνδεση που υπάρχει μεταξύ των ατόμων.

Αυτό το συμπέρανα από ένα προσωπικό βίωμα. Μια εποχή που βρισκόμουν για αρκετό διάστημα στη βόρεια Ελλάδα και ενώ πρωτύτερα είχαν προηγηθεί σε πειραματικό στάδιο κάποιες εργασίες ταύτισης της συνείδησης, εξελίχθηκε το παρακάτω γεγονός. Όποτε βρισκόμουν να είμαι κουρασμένος ή κακοδιάθετος τύχαινε 2-3 από αυτούς που είχα πιο ψυχική και αισθηματική σύνδεση να λαμβάνουν την κόπωσή μου και την ψυχική μου διάθεση και εκπομπή. Το φαινόμενο σταμάτησε όταν ύστερα από κάποια γεγονότα η ψυχική σύνδεση έπαψε και χάθηκε η εμπιστοσύνη μεταξύ των ατόμων. Από το παραπάνω συμπέρανα ότι ένας ουσιαστικός παράγοντας της μετάβασης σκέψεων είναι η αμοιβαία πνευματική σύνδεση, οι κοινοί στόχοι και πολλές φορές τα κοινά βιώματα, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξει τηλεπαθητική σύνδεση σε 2 εντελώς αγνώστους ανθρώπους. Αρκεί απλώς αυτοί οι 2 άγνωστοι να έχουν παρόμοιους στόχους.

Θα μπορούσε όμως να υπάρξει και μια πιο φιλοσοφημένη άποψη του θέματος. Έχω μιλήσει ήδη σε προηγούμενα κείμενά μου για τον συμπαντικό οργανισμό. Αν φανταστούμε λοιπόν την ανθρωπότητα σαν έναν ενιαίο οργανισμό, τότε τα κύτταρα (άτομα) που δέχονται το τσίμπημα σε ένα Χ μέρος του οργανισμού, εκπέμπουν αυτή τη σκέψη ή ιδέα και στον υπόλοιπο οργανισμό, ως ερέθισμα. Για να φτάσει όμως από το χέρι στον εγκέφαλο το ερέθισμα του τσιμπήματος και να υπάρξει αντίδραση πρέπει να μεταβεί το ερέθισμα σε αρκετά ξεχωριστά κύτταρα που θα αποτελέσουν την γέφυρα μεταξύ των εγκεφαλικών κυττάρων και των κυττάρων που δέχτηκαν το τσίμπημα. Όλη αυτή η διαδικασία μεταξύ των κυττάρων που αποτελούν την γέφυρα, θα μπορούσε να είναι μια μετάβαση σκέψεων.

Ξέρω ότι όλα αυτά ακούγονται αρκετά μακρινά και δυσνόητα, αλλά μόλις τόλμησα να σας ανοίξω μια πόρτα δύναμης. Τώρα αν είναι κρυμμένη για κάποιους μέσα σε γρίφους, το κάνω απλώς για λόγους προστασίας από επιτήδειους, που θα μπορούσαν κάλλιστα να χρησιμοποιήσουν την κάθε δύναμη για το κέφι και τα καπρίτσια τους. Αυτοί που μπορούν να καταλάβουν τη σημασία του γρίφου, τότε θα μπορέσουν να καταλάβουν και τον τρόπο χρήσης αυτού του κλειδιού δύναμης.

_________________
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Αύγ 09, 2008 7:59 pm 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ Αύγ 09, 2008 7:39 pm
Δημοσιεύσεις: 18
Το θέμα είναι πολύ ενδιαφέρον... Πράγματι ο τομέας της τηλεπάθειας έχει τραβήξει την προσοχή όλων μας εδώ και χρόνια...

Προσωπικά, ψάχνω διαρκώς πληροφορίες επάνω στο θέμα και θεωρώ πως όλοι μας μπορούμε να επικοινωνήσουμε τηλεπαθητικά, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να το καταφέρουμε...

Υπάρχουν πολλές μελέτες που αφορούν στην τηλεπάθεια και οι οποίες μας προσφέρουν χρήσιμες πληροφορίες ακόμη και για την χρήση της πολλές φορές...

Παράλληλα με την τηλεπάθεια και η τηλεκίνηση είναι ένα θέμα που προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον... Όσοι ασχολούνται με την τηλεπάθεια σίγουρα έχουν μελετήσει και τον τομέα της τηλεκίνησης...

_________________
Τα μονοπάτια τα ανεβαίνουμε με ανάσα βαριά, τα κατεβαίνουμε κατρακυλόντας...

Τα μονοπάτια τα ανεβαίνουμε πάντα ξέροντας τη διαδρομή και τα κατεβαίνουμε βαδίζοντας στο άγνωστο...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Δεκ 22, 2008 12:59 pm 
Χωρίς σύνδεση
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Σεπ 24, 2008 3:07 am
Δημοσιεύσεις: 99
Δεν ξέρω για τηλεπάθεια, έχω νοιώσει όμως πολλές φορές κάτι που οι αγγλοσάξωνες αποκαλούν "gut feeling", ένα σφίξιμο στα σωθικά και ένα απίστευτο ψυχικό άλγος, "αγωνία", σε ορισμένες στιγμές, και μετά μάθαινα ότι ένα αγαπημένο πρόσωπο την ίδια στιγμή ένοιωθε πολύ άσχημα. Είχα κάτι σαν διαίσθηση ότι "έγινε κάτι".


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Δεκ 22, 2008 11:34 pm 
Χωρίς σύνδεση
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ Ιούλ 28, 2008 12:37 am
Δημοσιεύσεις: 56
Τοποθεσία: Αθήνα
Ξέρετε πόσο τέλεια την μιλούν τα ζώα; Αν ζούσε ακόμη ο Μαρούγκας μου πραγματικά θα σε άφηνε άναυδο.

_________________
Αύριο είναι μια καινούργια μέρα, γεμάτη χαμόγελο


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Δεκ 24, 2008 4:41 am 
Χωρίς σύνδεση
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Σεπ 24, 2008 3:07 am
Δημοσιεύσεις: 99
Δεν ξέρω να πω τίποτα με σιγουριά γι αυτό, αλλά οι γάτες είναι φανταστικά ζώα και λόγω του ότι είναι πάντα "μυστήριες" και δεν ξέρεις ποτέ τι ακριβώς σκέφτονται - και να σε αγαπάει μια γάτα που έχεις συντροφιά, δεν είναι "δεδομένη" όπως ένα σκυλί που είναι πιστό στο αφεντικό του. Είναι πολύ όμορφος και ο τρόπος που επικοινωνούν μεταξύ τους, πολλές φορές με ένα βλέμμα και ένα αμυδρό ανοιγοκλείσιμο των βλεφάρων, συνοδευόμενο από ελαφρό επιφώνημα. Τα μισόκλειστα μάτια μιας γάτας είναι συνήθως βλέμμα "τρυφερό", δείχνει την αγάπη και την αποδοχή της γι αυτόν που κοιτάζει.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 25, 2008 12:54 am 
Χωρίς σύνδεση
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί Σεπ 09, 2008 9:44 pm
Δημοσιεύσεις: 80
Καλησπέρα σε όλους. Χρόνια πολλά.

Στο σπίτι του πεθερού μου έχουμε μια σκυλίτσα την λάζου μας. Πρώτη φορά βρίσκω ρατσίστρια σκυλίτσα, :shock: όπου αλλοδαπός
γαυγίζει, όπου έλληνας κάνει χαρούλες.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Δεκ 25, 2008 1:03 am 
Χωρίς σύνδεση
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί Σεπ 09, 2008 9:44 pm
Δημοσιεύσεις: 80
Τώρα για να επανέλθουμε στο θέμα τις τηλεπάθειας. Και εγώ πιστεύω πως η τηλεπάθεια είναι μια από τις αρχέγονες ικανότητες του ανθρώπου.
Και εδώ τώρα αναρτιέμαι, για ποιο λόγο πέσαμε τόσο χαμηλά και ξεχάσαμε όλες αυτές τις υπέροχες ικανότητες;


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 02, 2009 1:59 am 
Χωρίς σύνδεση
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Σεπ 24, 2008 3:07 am
Δημοσιεύσεις: 99
Δεν ξέρει κανείς. Τουλάχιστον όχι άνθρωποι σαν εμένα. Δεν είμαι άλλωστε από τους ανθρώπους που είναι καλοί στην θεωρητικολογία και στην ανάλυση των (παρα)ψυχικών φαινομένων.

Ξέρω όμως ότι αυτό για το σφίξιμο στο στομάχι και το προαίσθημα, ισχύει.


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιουν 11, 2009 1:04 pm 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Ιουν 10, 2009 7:26 pm
Δημοσιεύσεις: 17
Τοποθεσία: Λόφος της γαλήνης
Εγώ και η αδερφή μου σκεφτόμαστε πάρα πολύ συχνά τα ίδια πράγματα και τα λέμε ταυτόχρονα. Δεν είμαστε δίδυμοι είναι μεγαλύτερή μου. Επίσης σχεδόν πάντα ξέρω τις αντιδράσεις των γύρων μου, τα συναισθήματά τους και τις απαντήσεις που πρόκειται να μου δώσουν... υπερβολικό αλλά μου συμβαίνει ειδικά τα 3 τελευταία χρόνια. Η γιαγιά μου που έχει καλή διαίσθηση και μας έχει αναφέρει εμπειρίες της μου λέει πως είναι τηλεπάθεια. Εσείς τι νομίζετε?


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιουν 12, 2009 1:42 am 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Ιούλ 23, 2008 11:25 pm
Δημοσιεύσεις: 1361
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
local phoenix έγραψε:
Εγώ και η αδερφή μου σκεφτόμαστε πάρα πολύ συχνά τα ίδια πράγματα και τα λέμε ταυτόχρονα. Δεν είμαστε δίδυμοι είναι μεγαλύτερή μου. Επίσης σχεδόν πάντα ξέρω τις αντιδράσεις των γύρων μου, τα συναισθήματά τους και τις απαντήσεις που πρόκειται να μου δώσουν... υπερβολικό αλλά μου συμβαίνει ειδικά τα 3 τελευταία χρόνια. Η γιαγιά μου που έχει καλή διαίσθηση και μας έχει αναφέρει εμπειρίες της μου λέει πως είναι τηλεπάθεια. Εσείς τι νομίζετε?

Αγαπητέ φίλε local phoenix

Καλώς ήρθες στην όμορφη παρέα μας!

Θα συμφωνήσω με τη γιαγιά σου. Από αυτά που μας διηγήθηκες, δείχνεις να έχεις το χάρισμα της τηλεπάθειας.

Συνήθως, οι αριστερόχειρες διαθέτουν αυτό το χάρισμα!!! :) :D

_________________
Maro karma
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Είμαστε όλοι εδώ και τίποτα δεν μας σκιάζει.. Με όπλο την Αγάπη μας η ώρα πλησιάζει!
Είμαστε όλοι εδώ, Ουράνιοι απεσταλμένοι... Το δίκιο για να φέρουμε σε όλη την Οικουμένη!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιουν 23, 2009 1:42 pm 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Ιουν 10, 2009 7:26 pm
Δημοσιεύσεις: 17
Τοποθεσία: Λόφος της γαλήνης
Ευχαριστώ πολύ.. δεν ξέρω!

_________________
Μην κρίνεις τους άλλους απ' το περιτύλιγμα, κρίνε τους απ' το φουντούκι...


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιούλ 12, 2014 10:58 pm 
Χωρίς σύνδεση
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί Ιουν 24, 2014 4:17 pm
Δημοσιεύσεις: 74
Τοποθεσία: Χανιά
THΛΕΠΑΘΕΙΑ‏

ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ είναι η έκτη αίσθηση μας, ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μας. Τηλεπάθεια είναι η λήψη και η εκπομπή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων του περιβάλλοντος (μέσα στο οποίο και το σύνολο... των ανθρώπων της κάθε περιοχής που βρισκόμαστε), της ανθρώπινης «αύρας», που έχει ήδη φωτογραφηθεί με τη μέθοδο Κιρλιάν, αλλά και των διαφόρων ακτινοβολιών του σύμπαντος.

Σήμερα είναι παραδεκτό ότι ακόμη και όλες οι άλλες γνωστές πέντε αισθήσεις έχουν σχέση με τα ηλεκτρόνια. Η ηλεκτρονική ατμόσφαιρα ενός ατόμου μιας ύλης (περιπυρηνικά ηλεκτρόνια) παίζει ουσιώδη ρόλο στη χημική συμπεριφορά του ατόμου. Η χημική αυτή συμπεριφορά εξαρτάται από τον αριθμό των ηλεκτρονίων(αλλαγή οσμής, γεύσης κ.λ.π.) Όλα τα όργανα των αισθήσεων είναι χημικοί αναλυτές, αφού ξεχωρίζουν τις οσμές και τις γεύσεις, δηλαδή αναγνωρίζουν τον αριθμό των ηλεκτρονίων.

Ιδιαίτερα θα πρέπει να τονίσουμε την ιδιότητα του κυττάρου να αντιδρά στο φως και τον ηλεκτρομαγνητισμό, θετικά όταν εκδηλώνεται σαν έλξη του πρωτοπλάσματος, κατά την πρόσπτωση των ακτινοβολιών, και αρνητικά όταν αυτές απομακρύνονται. Κάθε μια τάση δίνει διαφορετικά μηνύματα στον εγκέφαλο με τους νευρώνες του δέρματος. Η συνηθισμένη φωτεινή ακτινοβολία, που μας περιβάλλει καθημερινά, αποτελείται από φωτόνια διαφόρων μηκών κύματος και συχνότητας. Η ακτινοβολία αυτή, ως γνωστόν, δεν είναι η ίδια όλες τις ώρες της ημέρας.

Το περιβάλλον μας διαχέεται από σωρεία ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Πολύ συχνά - συχνότατα ο άνθρωπος έχει την ικανότητα να τα αντιλαμβάνεται, να τα ξεχωρίζει, να τα συνειδητοποιεί. Βέβαια δεν έχουν όλα τα άτομα την ίδια «τηλεπάθεια». Αλλά κι αυτά τα άτομα που έχουν, δεν έχουν τις ίδιες ικανότητες όλες τις ώρες. Και μη μου πείτε ότι δεν σας έτυχε, το πιο απλό, να σκεφθείτε κάποιον και να τον δείτε ξαφνικά μπροστά σας. Ή να θέλετε να πείτε κάτι, και να προλάβει να το πει κάποιος άλλος και να του πείτε: από το στόμα μου το πήρες. Περισσότερη πάντως τηλεπάθεια έχουν οι άνθρωποι που το χρώμα τους είναι μαύρο. Ιδίως οι άγριες φυλές. Όσο πιο άγρια είναι μια φυλή τόσο περισσότερο δεμένη με τα κύματα του Σύμπαντος είναι.

Η τηλεπάθεια δεν σπουδάζεται, είναι φυσική που εξελίσσεται. Και δεν αναφέρεται μόνο στα υπό των συνανθρώπων μας αποστελλόμενα μηνύματα, αλλά και σε εκείνα που ξεκινούν από τα διάφορα ουράνια σώματα (ηλεκτρομαγνητικές ροπές-ραδιοκύματα - φως) στο μήκος κύματος που αντιστοιχεί η κάθε κύμανση! Η τηλεπάθεια είναι το μέσο επικοινωνίας του Θεού με τα πλάσματά του και σ' αυτό στηρίζονται τα μυστήρια της Θρησκείας μας. Είναι ενεργητικής μορφής ή παθητικής: ανάλογα με την επίδραση που την δημιουργεί. Δηλαδή, σε εκείνη που επιβάλλει και σε εκείνη που υποβάλλει. Έτσι υπάρχουν οι υπερέχοντες και οι υποβαλλόμενοι. Η τηλεπάθεια είναι η έκτη αίσθηση, η πνευματική ακοή, και είναι εντονότατη όταν κανείς βρίσκεται σε πεσμένη ψυχική κατάσταση.

Η τηλεπάθεια περιλαμβάνει:

Τη διαίσθηση: την ικανότητα, δηλαδή, του να αντιληφθούμε ένα γεγονός χωρίς να παριστάμεθα σ' αυτό και χωρίς να μας το έχουν περιγράψει με οποιονδήποτε τρόπο άλλοι. Στην Αυστραλία υπάρχουν ακόμη και σήμερα φυλές, που χωρίς να έχουν καμιά επικοινωνία, γνωρίζουν γεγονότα που έχουν συμβεί πολύ μακριά.

Τη διόραση, δια της οποίας «βλέπει» κανείς αντικείμενα ή συλλαμβάνει ιδέες, μη «ορατά» υπό των άλλων. Εκπομπή ακτινών και επιστροφή στο είναι μας όπου γίνεται η διαπίστωση (ένα είδος ραντάρ) που μπορεί να συλλαμβάνει και το μέλλον.

Την τηλεκίνηση: την ικανότητα δηλαδή να κινούμε αντικείμενα, χωρίς να έχουμε την παραμικρή υλική επαφή μ' αυτά. 'Η να τα λυγίζουμε μόνο με την εκπομπή ραδιοκυμάτων.

Την πρόρρηση. Την ικανότητα να μαντεύουμε γεγονότα που πρόκειται να γίνουν. Κάθε γεγονός, οφείλεται στην προδιαγεγραμμένη κίνηση των πλανητών. Σε αυτή οφείλονται τα προφητικά γεγονότα. Δηλαδή, το σώμα μας είναι ένα είδος ραντάρ, που επισκοπεί τα πάντα στο διάστημα και συλλαμβάνει μηνύματα και βγάζει συμπεράσματα. Με την τηλεπάθεια δεν μεταδίδονται μόνο ιδέες, αλλά και συναισθήματα και κινήσεις. Μεταδίδονται πολλά στοιχεία όπως συμβαίνει και με την τηλεόραση.

Συναγερμός του οργανισμού

Η διαίσθηση είναι ο συναγερμός του ανθρώπινου οργανισμού, η οποία εγκαίρως μας ειδοποιεί για κάτι, αρκεί να το λάβουμε υπ' όψη μας. Η τηλεπάθεια (δια των ραδιοκυμάτων) δημιουργεί τη νόηση, τον έρωτα, την έλξη, την απώθηση κ.λπ. Σ' αυτήν οφείλεται και η ραδιαίσθηοη με την οποία ορισμένα άτομα βρίσκουν που έχει νερό στη Γη. Ο άνθρωπος αντιδρά ευκολότερα στους ερεθισμούς των πέντε αισθήσεων, δυσκολότερα όμως, στην τηλεπάθεια διότι του δημιουργεί το «κάτι καλό» που το θέλει και το «κάτι κακό» που δεν το θέλει, αλλά του επιβάλλεται.

Φυσικά η τηλεπαθητική επικοινωνία επιτυγχάνεται όταν τα ραδιοκύματα δύο ατόμων είναι στην αυτή συχνότητα, που φαίνεται να εξαρτάται από τη ζωδιακή κατασκευή και ταύτιση. Τα ζώα που ζουν περισσότερο ενστικτωδώς, έχουν αυξημένη την έκτη αίσθηση. Και μ' αυτό το προνόμιο καταλαβαίνουν τον άνθρωπο και «ακούν» τηλεπαθητικά τις σκέψεις του και τις προθέσεις του, ενώ ο άνθρωπος δεν μπορεί να καταλάβει τίποτε από αυτά. Φανατικός υποστηρικτής της γνώμης ότι τα ζώα έχουν τρομερή διαίσθηση - τηλεπάθεια, ο Δρ. Χανς Μπέντερ, καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Φράιμπουργκ υποστήριξε ότι ο κόσμος θα σωζόταν από πολλά δεινά αν άκουγε τα κατοικίδιά του.

Στο διάστημα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, στην πόλη Φράιμπουργκ της Δυτικής Γερμανίας, στη λίμνη του πάρκου της πόλης ζούσαν αρκετές πάπιες. Ανάμεσα στις πάπιες υπήρχαν, φυσικά και μερικοί αρσενικοί, ένας από τους οποίους ήταν αξιοσημείωτος. Γρήγορα μάλιστα, οι κάτοικοι της πόλης έμαθαν ότι συμφέρον τους ήταν να μην αγνοούν τις κραυγές που έβγαζε από καιρό σε καιρό. Πραγματικά, η πάπια εκείνη έβγαζε διαπεραστικές κραυγές σε ορισμένες περιπτώσεις. Αρκετή ώρα μετά τις κραυγές της πάπιας, λοιπόν, άρχιζαν να ηχούν οι σειρήνες του συναγερμού και λίγο πιο ύστερα έρχονταν τα συμμαχικά αεροπλάνα, που βομβάρδιζαν την πόλη.

Η πάπια λοιπόν ήταν πραγματικά πολύτιμη, επειδή άρχιζε να φωνάζει πολύ πριν φανούν τα αεροπλάνα, δίνοντας καιρό σε όλους να τρέξουν στα καταφύγια. Στις 27 Νοεμβρίου του 1944, η πάπια άρχισε να φωνάζει και, μολονότι οι σειρήνες δεν ειδοποίησαν, εκατοντάδες κάτοικοι έτρεξαν στα καταφύγια. Δέκα πέντε λεπτά αργότερα, η πόλη σείστηκε από τις συμμαχικές βόμβες. Μετά τον πόλεμο, οι κάτοικοι του Φράιμπουργκ έκαναν ένα άγαλμα στην πάπια, που κατά ειρωνεία της τύχης, είχε σκοτωθεί στο βομβαρδισμό εκείνο. Θα μπορούσαν να αναφερθούν πάρα πολλές τέτοιες περιπτώσεις, και πιστεύω ότι καθένας μας θα έχει και κάποια τέτοια ιστορία να αφηγηθεί, με το σκύλο του ή κάποιο άλλο ζώο. Τηλεπάθεια έχουν και τα φυτά. Υπάρχουν διάφορα πειστικά περιστατικά.

Η Φωνή του Θεού

Η τηλεπάθεια λοιπόν είναι σχετική με τις ακτινοβολίες, που αποτελούν τον Θεό. Γιατί ο Θεός δεν είναι τίποτε άλλο από το σύνολο της ύλης και της ενέργειας στην τελική «πνευματική» του μορφή. Και γι' αυτό ο Θεός είναι ένας. Είναι εκείνος, ανθρωπόμορφος στην τελική του μορφή, που προκαλεί και ελέγχει με τον τρόπο του τα πάντα. Αυτός που ο Μωϋσής και άλλοι «άκουσαν» τη «φωνή του. Δηλαδή μπόρεσαν να εννοήσουν τα μηνύματα των ακτινοβολιών και την εξέλιξη των γεγονότων. Έτσι δόθηκαν και οι δέκα εντολές στο Μωϋσή, που γράφτηκαν στους δύο λοβούς πλάκες του εγκεφάλου του.

Ακόμη πρέπει να παρατηρήσουμε ότι οι μέλισσες και άλλα ζώα προσανατολίζονται με τις γήινες ακτινοβολίες, τον γήινο μαγνητισμό. Κι ακόμη ότι ο Τσόρτσιλ δεν μπορούσε να κοιμηθεί αν δεν έβαζε το κεφάλι του, προς την κατεύθυνση της μαγνητικής βελόνας. Όσοι έχουν αϋπνίες μπορεί να αλλάξουν τη θέση του μαξιλαριού τους και να κοιμηθούν πιο εύκολα. Όμως για να τα αναλύσουμε όλα αυτά, διότι κάθε λέξη θέλει ανάπτυξη, χρειάζονται πολλές σελίδες. Κι αυτό θα γίνει σιγά - σιγά.

Τηλεπάθεια και συναισθήματα

Δεδομένης της τηλεπάθειας, δηλαδή της ηλεκτρομαγνητικής επικοινωνίας των ανθρώπων, είναι δυνατή η μετάδοση ιδεών, σκέψεων, συναισθημάτων (αγάπης, μίσους, θυμού, άγχους, νευρικότητας, θλίψης, κατάπτωσης, μελαγχολίας, κ.λπ.) με ανάλογο επηρεασμό του δέκτη από τον πομπό, και με ανάλογες επιπτώσεις στο ενδοκρινολογικό του σύστημα, και τη δημιουργία νέων συναισθημάτων στο δέκτη. Συχνά αν απομακρυνθούμε από τον πομπό, η κατάσταση αλλάζει.

Ακόμη μπορεί να συμβεί απόλυτη «μετάγγιση» συναισθημάτων, ιδεών και απόψεων από τον πομπό στο δέκτη, ώστε ο δέκτης να τελέσει ακόμα και αξιόποινες πράξεις, βρίσκοντας τες σωστές, όπως τις βρίσκει και ο δέκτης. Παράδειγμα ο φύλακας του γκαράζ που πυροβόλησε τη φίλη του οδοντίατρο Γιόλα Βαγενά για να πεθάνει, επειδή εκείνη το επιθυμούσε. Τη «μετάγγιση» είχε δεχτεί και το δικαστήριο.

ΠΗΓΗ: http://okloios.blogspot.gr/2012/10/th_23.html

_________________
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιούλ 12, 2014 11:05 pm 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Ιούλ 23, 2008 11:25 pm
Δημοσιεύσεις: 1361
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ

Εικόνα

Ο όρος Τηλεπάθεια ετυμολογείται από τις λέξεις τήλε (= μακράν) και πάσχω (παθαίνω). Άρα τηλεπάθεια είναι η μεταβίβαση από μακριά, πόνου, συγκίνησης, συναισθηματικής οδύνης, χαράς κ.λπ. από ένα πρόσωπο σε ένα άλλο, χωρίς να μεσολαβήσει κάποιο υλικό μέσον. Μια ειδική περίπτωση τηλεπάθειας είναι η μεταβίβαση της σκέψεως.

Τα άτομα στα οποία εκδηλώνονται τέτοιου είδους φαινόμενα ονομάζονται «Πομπός» και «Δέκτης» αντίστοιχα. Σε ορισμένα άτομα οι ικανότητες αυτές είναι πολύ ισχυρές και τα φαινόμενα είναι ολοκληρωμένα. Συνήθως όμως είναι ασθενικές (όπως συμβαίνει στους περισσότερους ανθρώπους) και η εκδήλωση του φαινομένου είναι μία απλή ή ασαφής προαίσθηση, χωρίς να ολοκληρώνεται η εικόνα.
Οι δύο κυριότερες θεωρίες οι οποίες έχουν προταθεί για την ερμηνεία των τηλεπαθητικών φαινομένων είναι του Πνευματισμού και της Παραψυχολογίας.

Σύμφωνα με τη θεωρία του Πνευματισμού, κατά την εμφάνιση του φαινομένου της τηλεπάθειας ή της μεταβίβασης της σκέψης, ανάμεσα στα δύο άτομα - Πομπό και Δέκτη - μεσολαβεί ένα αόρατο πνεύμα (μία πνευματική οντότητα). Το πνεύμα αυτό σαν «αγωγός» συνδέει τα δύο άτομα και πραγματοποιεί την μεταβίβαση της σκέψης ή του πάθους από το ένα προς το άλλο. Αυτή η διαμεσολάβηση του πνεύματος, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την εκδήλωση του φαινομένου. Η ένταση και έκταση της εμφάνισης του φαινομένου, εξαρτάται από την ισχυρή ή μη διαμεσότητα του ατόμου και από την δυναμικότητα του πνεύματος που μεσολαβεί.

Αντίθετα η θεωρία της Παραψυχολογίας (ή Ψυχο-φυσιολογίας), εξηγεί τα φαινόμενα αυτά με την ύπαρξη ειδικών ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, τα οποία εκπέμπονται από τον εγκέφαλο του Πομπού και συλλαμβάνονται από τον εγκέφαλο του Δέκτη. Δεν μεσολαβεί κανένα αόρατο πνεύμα, αφού μάλιστα η Παραψυχολογία δεν αποδέχεται την ύπαρξη πνευμάτων. Η ενέργεια αυτή αποκαλείται και «ψυχοβολία».

Το φαινόμενο της τηλεπάθειας δεν έχει μελετηθεί αρκετά σε πειραματικό επίπεδο. Τα είδη της τηλεπάθειας θα μπορούσαν να ενταχθούν σε τέσσερες ομάδες.

- Τρέχουσα
- Διαισθητική
- Οραματική
- Προδιαγεγραμμένη

Στη βιβλιογραφία υπάρχουν καταγεγραμμένες πάρα πολλές περιπτώσεις ατόμων τα οποία βεβαιώνουν ότι είχαν προσωπική εμπειρία της μιας ή της άλλης κατηγορίας.

1) Τρέχουσα τηλεπάθεια ή «της στιγμής»: Όταν ένα γεγονός λαμβάνει χώρα, γίνεται ταυτόχρονα η εκπομπή του συγκεκριμένου πάθους από τον πομπό και η λήψη του από τον δέκτη. Όταν π.χ. εγχειρίζεται ο πομπός, την ίδια στιγμή ο πόνος των τραυμάτων μεταβιβάζεται στον δέκτη, χωρίς αυτός να υφίσταται κάποια επέμβαση, ή αισθάνονται μαζί το ήμισυ του πόνου ο καθένας.

2) Διαισθητική τηλεπάθεια. Αρκετά συνηθισμένη περίπτωση κατά την οποία διαισθανόμαστε ότι κάτι κακό συμβαίνει την στιγμή εκείνη, ή πρόκειται να συμβεί. Δηλαδή δεν μεταδίδεται το ίδιο το πάθος (όπως στην προηγούμενη περίπτωση), αλλά η εικόνα του ως συμβάν, η οποία γίνεται αισθητή από τον δέκτη σαν ψυχικό βάρος ή έντονη ανησυχία. Με την διαισθητική τηλεπάθεια μεταβιβάζονται συνήθως τα δυσάρεστα γεγονότα. Διότι όταν σε κάποιον συμβαίνει κάτι ευχάριστο, απολαμβάνει χαρούμενος το γεγονός, χωρίς να σκέπτεται εκείνη τη στιγμή γνωστούς ή φίλους, οπότε δεν λειτουργεί ως πομπός της εικόνας του γεγονότος. Όταν όμως του συμβαίνει κάτι κακό ή θλιβερό, τότε μόνον αναλογίζεται άλλα στενά συνδεδεμένα προς αυτόν πρόσωπα.

3) Οραματική τηλεπάθεια. Ο δέκτης οραματίζεται ό,τι βλέπει ο πομπός, λόγω αντανακλάσεως των εικόνων από το οπτικό νεύρο του πομπού προς το οπτικό νεύρο του δέκτη. Δηλαδή, δεν μεταδίδεται μόνον η διαισθητική εντύπωση, αλλά και αυτούσια η σκηνή του γεγονότος. Για παράδειγμα, ο Απολλώνιος ο Τυανέας, ευρισκόμενος στην Έφεσσο, είδε τη σκηνή της δολοφονίας του αυτοκράτορα Δομιτιανού στη Ρώμη.

4) Προδιαγεγραμμένη τηλεπάθεια. Ο δέκτης βλέπει, για σύντομο χρονικό διάστημα, εικόνες οι οποίες πρόκειται να συμβούν μελλοντικά. Μπορεί να αφορούν γνωστά του πρόσωπα, ή άλλα άγνωστα, πού μερικές φορές τα συναντά αργότερα και εάν δεν θυμάται το όραμα, απορεί πού τα έχει ιδεί. Οι εικόνες μεταδίδονται από το υποσυνείδητο του πομπού, χωρίς αυτός να αντιληφθεί το παραμικρό.

Το φαινόμενο της μεταβίβασης της σκέψεως έχει μελετηθεί αρκετά και έχουν γίνει πάρα πολλά πειράματα. Διακρίνουμε δύο κύριες κατηγορίες: Μεταβίβαση σκέψεως χωρίς πρόθεση και εσκεμμένη μεταβίβαση σκέψεως, κατά την διεξαγωγή πειραμάτων.

1) Στην πρώτη περίπτωση ο πομπός δεν έχει πρόθεση, ούτε καταβάλλει κάποια προσπάθεια για να μεταδώσει τις σκέψεις του. Εκ των υστέρων διαπιστώνει ότι τις ίδιες ακριβώς σκέψεις ή παραπλήσιες είχε και κάποιο άλλο άτομο, κυρίως του στενού του περιβάλλοντος. Πολύ συνηθισμένη περίπτωση είναι να σκεφθούμε κάποιον γνωστό μας και μετά από λίγο να τον συναντήσουμε ή να μας επισκεφθεί. Αυτό γίνεται επειδή εκείνος μας είχε στη σκέψη του, η οποία μεταβιβάστηκε στο νου μας.

2) Στη δεύτερη περίπτωση υπάγονται τα ποικίλα πειράματα μεταβίβασης σκέψεως μεταξύ μεσαζόντων, οι οποίοι βρίσκονται ή κοντά (σε διπλανά δωμάτια) ή σε πολύ μακρινές αποστάσεις μεταξύ τους. Τα πειράματα αυτά άλλοτε σημειώνουν εκπληκτική επιτυχία και άλλοτε αποτυγχάνουν παταγωδώς, ενώ οι συνθήκες διεξαγωγής είναι ακριβώς οι ίδιες. Σύμφωνα με τη θεωρία του Πνευματισμού η εξήγηση της αποτυχίας είναι ότι στην περίπτωση αυτή το μεσολαβητικό πνεύμα δεν μπόρεσε ή δεν θέλησε να συνεργαστεί για την μεταβίβαση των σκέψεων του πομπού προς τον δέκτη. Αντίστοιχα η Παραψυχολογία θεωρεί ότι παρενέβησαν διάφοροι αστάθμητοι παράγοντες ως προς τις οργανικές φυσιολογικές λειτουργίες των ατόμων που συμμετείχαν στο πείραμα οι οποίοι παράγοντες εμπόδισαν τη μετάδοση της ψυχοβολίας.

Τα στενά συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα αναπτύσσουν μέχρις ενός βαθμού τηλεπαθητικούς δεσμούς, κυρίως όταν αισθάνονται ψυχικά συνδεδεμένοι μεταξύ τους. Εφ’ όσον σκέπτονται συχνά ο ένας τον άλλον, μπορούν να γίνονται εναλλάξ πομποί ή δέκτες, ώστε ο καθένας να διαισθάνεται τις καταστάσεις του άλλου.

Ιδιαίτερα ανεπτυγμένος όμως είναι ο τηλεπαθητικός δεσμός μεταξύ των διδύμων που προέρχονται από το ίδιο γονιμοποιημένο κύτταρο. Οι δίδυμοι αυτοί είναι πάντοτε του αυτού φύλου, διότι έχουν τα ίδια ακριβώς γονίδια. Παρουσιάζουν μεγάλες ομοιότητες στις σκέψεις, ιδέες, προτιμήσεις, ευπάθεια στις ασθένειες, συγκινήσεις κ.λ.π. Εκτός αυτού όμως επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό ο ένας από τον άλλον από τα ίδια πράγματα, σαν δύο συντονισμένες συσκευές, λόγω του ισχυρού τηλεπαθητικού δεσμού των.

Πηγή: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE% ... E%B9%CE%B1

_________________
Maro karma
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Είμαστε όλοι εδώ και τίποτα δεν μας σκιάζει.. Με όπλο την Αγάπη μας η ώρα πλησιάζει!
Είμαστε όλοι εδώ, Ουράνιοι απεσταλμένοι... Το δίκιο για να φέρουμε σε όλη την Οικουμένη!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιούλ 12, 2014 11:08 pm 
Χωρίς σύνδεση
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Κυρ Δεκ 28, 2008 12:23 am
Δημοσιεύσεις: 81
Τοποθεσία: Στην έρημο... της γνώσης!
ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ: Η ΚΥΠ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Του Βασίλη Κουτουζή, Δημοσιογράφου - Ερευνητή

Η ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ, η έκτη αίσθηση, είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μας. Για να μην πούμε ότι είναι η ίδια η ζωή μας. Τηλεπάθεια είναι η λήψη και η εκπομπή ηλεκτρομα­γνητικών κυμάτων του περιβάλλοντος -μέσα στο οποίο και το σύνολο των ανθρώπων της κάθε περιοχής που βρισκόμαστε-, της ανθρώπινης «αύρας», που έχει ήδη φωτογραφηθεί με τη μέθοδο Κιρλιάν, αλλά και των διαφόρων ακτινοβολιών του σύμπαντος. Σήμερα είναι παραδεκτό ότι ακόμη και όλες οι άλλες γνωστές πέντε αισθήσεις έχουν σχέση με τα ηλεκτρόνια.

Η ηλεκτρονική ατμόσφαιρα ενός ατόμου μιας ύλης(περιπυρηνικά ηλεκτρόνια) παίζει ουσιώδη ρόλο στη χημική συμπεριφορά του ατόμου. Η χημική αυτή συμπεριφορά εξαρτάται από τον αριθμό των ηλεκτρονίων (αλλαγή οσμής, γεύσης κ.λ.π.). Όλα τα όργανα των αισθήσεων είναι χημικοί αναλυτές, αφού ξεχωρίζουν τις οσμές και τις γεύσεις, δηλαδή αναγνωρίζουν τον αριθμό των ηλεκτρονίων. Ιδιαίτερα θα πρέπει να τονίσουμε την ιδιότητα του κυττάρου να αντιδρά στο φως και τον ηλεκτρομαγνητισμό, θετικά όταν εκδηλώνεται σαν έλξη του πρωτοπλάσματος, κατά την πρόσπτωση των ακτινοβολιών και αρνητικά όταν αυτές απομακρύνονται.

Κάθε μια τάση δίνει διαφορετικά μηνύματα στον εγκέφαλο με τους νευρώνες του δέρματος. Η συνηθισμένη φωτεινή ακτινοβολία, που μας περιβάλλει καθημερινά, αποτελείται από φωτόνια διαφόρων μηκών κύματος και συχνότητας. Η ακτινοβολία αυτή, ως γνωστόν, δεν είναι η ίδια όλες τις ώρες της ημέρας. Το περιβάλλον μας διαχέε­ται από σωρεία ηλεκτρομα­γνητικών κυμάτων. Πολύ συ­χνά - συχνότατα ο άνθρωπος έχει την ικανότητα να τα αντι­λαμβάνεται, να τα ξεχωρίζει, να τα συνειδητοποιεί. Βέβαια δεν έχουν όλα τα άτομα την ίδια «τηλεπάθεια». Αλλά κι αυ­τά τα άτομα που έχουν, δεν έχουν τις ίδιες ικανότητες όλες τις ώρες.

Ο άνθρωπος είναι και αυτός μια πολύπλοκη ηλεκτρική μηχανή. Κάθε μέλος του σώματός μας παράγει ηλεκτρικό ρεύμα και το εκπέμπει. Κατά τον ίδιο τρόπο εκπέμπονται και οι επιθυμίες μας και οι σκέψεις μας. Κάποια άλλα μέλη του συλλαμβάνουν αυτές τις εκπομπές. Είναι δηλαδή ένας πομπο-δέκτης. Εκτός από αυτά τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα, "συλλαμβάνει" και τα κύματα του περιβάλλοντός του. Αλλα στο ένα περιβάλλον, άλλα στο άλλο. Και μη μου πείτε ότι δεν σας έτυχε, το πιο απλό, να σκεφθείτε κάποιον και να τον δείτε ξαφνικά μπροστά σας. Η να θέλετε να πείτε κάτι, και να προλάβει να το πει κάποιος άλλος και να του πείτε: από το στόμα μου το πήρες.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΜΟΥΛΟΥΓΚΟΥΒΑ

Περισσότερη πάντως τηλεπάθεια έχουν οι άνθρωποι που το χρώμα τους είναι μαύρο. Ιδίως οι άγριες φυλές. 'Οσο πιο άγρια είναι μια φυλή, όσο πιο πρωτόγονη, τόσο μεγαλύτερη τηλεπάθεια έχει, τόσο περισσότερο δεμένη με τα κύματα του Σύ­μπαντος είναι. Στην Αυστραλία π.χ. τα μέλη της φυλής "Μουλουγκούβα", που ζει σε παρθένα δάση, συνεννοούνται με τηλεπάθεια και νοήματα. Επικοινωνούν μεταξύ τους με τηλεπαθητικούς τρόπους - δηλαδή σκέπτονται κάτι και το μεταδίδουν στον άλλο κι ο δεύτερος καταλαβαίνει τι θέλουν να του πουν και πάει λέγοντας. Ελάχιστοι από αυτούς ξέ­ρουν μερικές αγγλικές λέξεις, ενώ συνήθως οι Μουλουγκούβα συνεννοούνται μεταξύ τους με μια περιορισμένη διάλεκτο, με νοήματα, με τα ίχνη των ποδιών τους στο έδαφος και με άλλους παρόμοιους τρόπους.

Οταν ένας Μουλουγκούβα πεινάει αγγίζει το στόμα του, όταν διψάει αγγίζει με το δάχτυλό του τα μαγουλά του. Τους είναι δύσκολο να σχηματίσουν μια ολοκληρωμένη σκέψη στο μυαλό τους, ενεργούν όπως τους έρχεται, αλλά ξέρουν πράγματα που έχουν γίνει πολλές δεκάδες χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο που βρίσκονται. Αυτό το φαινόμενο της ομαδικής τηλεπάθειας που μοιάζει με κείνη των ζώων, δεν έχει εξηγηθεί μέχρι στιγμής από την επιστήμη. Η Τηλεπάθεια και ο υπνωτισμός είναι γνωρίσματα που χαρακτηρίζουν έντονα τη φυλή τους. Είναι μυστήριο πως τέτοιες ιδιότητες έχουν πάρει ομαδική έκταση.

Γιατί κατά τα άλλα οι Μουλουγκούβα είναι μάλλον ηλίθιοι. Προτιμούν να συνεννοούνται με τις κινήσεις των δακτύλων των χεριών τους. Και είναι αρκετά εύγλωττοι μ αυτόν τον τρόπο. Αλλά γιατί; Πρώτον γιατί αυτό τους βολεύει πνευματικά. Αποφεύγουν τις δυσκολίες του έναρθρου λόγου. Αλλά, κυρίως, γιατί με την παντομίμα των δακτύλων τα κακά πνεύματα -όπως πιστεύουν- δε μπορούν να καταλάβουν τι λένε μεταξύ τους οι άνθρωποι και επομένως δεν μπορούν να τους βλάψουν. Ειδικοί ανθρωπολόγοι που μελέτησαν τη ζωή των ιθαγενών της Αυστραλίας λένε ότι τις ίδιες ιδιότητες τηλεπάθειας και εξαιρετικής ευαισθησίας είχαν και οι άνθρωποι της λίθινης εποχής του Ευρωπαϊκού χώρου.

Μ' αυτόν τον τρόπο κατόρθωναν να αντιμετωπίζουν τις αντιξοότητες και τους χίλιους εχθρούς που τους τριγύριζαν. Όπως σήμερα οι Μουλουγκούβα. Ιδιότητες που διατηρούν σήμερα τα ζώα, ενώ ο άνθρωπος με την εξέλιξη και τη δημιουργία άλλων τρόπων συνεννόησης, έχασε αυτή την ικανότητα χρήσης της τηλεπάθειας, ή την άφησε να ατονίσει. Οσο, δε πιο απολίτιστη είναι μια φυλή, τόσο μεγαλύτερη τηλεπάθεια έχει.

*** Δεν είναι τυχαίο ότι από τους λαούς οι οποίοι ζουν στις ακτές που χτυπήθηκαν από το τσουνάμι των Χριστουγέννων του 2004 στην Ινδονησία, - όπως έγραψε η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 24/12/05 - μία φυλή ψαράδων σε ένα νησί της Ινδίας ήταν η μόνη ομάδα που ένιωσε τον κίνδυνο έγκαιρα και έτρεξε να βρει καταφύγιο στους λόφους. Οι πιο πρωτόγονοι άνθρωποι της περιοχής, όπως και τα άγρια ζώα, ήταν αυτοί που είχαν τη σωτήρια αίσθηση του κινδύνου.

Η ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΣΠΟΥΔΑΖΕΤΑΙ

Η τηλεπάθεια δεν σπουδάζεται, είναι φυσική, όμως, εξελίσσεται. Και δεν αναφέρεται μόνο στα υπό των συνανθρώ­πων μας αποστελλόμενα μη­νύματα, αλλά και σε εκείνα που ξεκινούν από τα διάφορα ουράνια σώματα (ηλεκτρομα­γνητικές ροπές-ραδιοκύματα- φως) στο μήκος κύματος που αντιστοιχεί η κάθε κύμανση! Η τηλεπάθεια είναι το μέσο επικοινωνίας του Θεού με τα πλάσματά του και σ' αυτό στη­ρίζονται τα μυστήρια της Θρη­σκείας μας. Είναι ενεργητικής μορφής ή παθητικής: ανάλογα με την επίδραση που την δημιουργεί. Δηλαδή, σε εκείνη που επι­βάλλει και σε εκείνη που υπο­βάλλει. 'Ετσι υπάρχουν οι υπερέχοντες και οι υποβαλλό­μενοι. Η τηλεπάθεια είναι η έκτη αίσθηση, η πνευματική ακοή, και είναι εντονότατη όταν κα­νείς βρίσκεται σε πεσμένη ψυ­χική κατάσταση.

Η τηλεπάθεια περιλαμβάνει:

Τη διαίσθηση: την ικανότη­τα, δηλαδή, του να αντιλη­φθούμε ένα γεγονός χωρίς να παριστάμεθα σ' αυτό και χω­ρίς να μας το έχουν περιγρά­ψει με οποιονδήποτε τρόπο άλλοι. Οπως οι Μουλουγκούβα.

Τη διόραση, δια της οποίας «βλέπει» κανείς αντικείμενα ή συλλαμβάνει ιδέες, μη «ορατά» υπό των άλλων. Εκπο­μπή ακτίνων και επιστροφή στο είναι μας όπου γίνεται η διαπίστωση (ένα είδος ραντάρ) που μπορεί να συλλαμβάνει και το μέλλον.

Την τηλεκίνηση: την ικανό­τητα δηλαδή να κινούμε αντι­κείμενα, χωρίς να έχουμε την παραμικρή υλική επαφή μ' αυ­τά. 'Η να τα λυγίζουμε μόνο με την εκπομπή ραδιοκυμάτων.

Την πρόρρηση. Την ικανό­τητα να μαντεύουμε γεγονότα που πρόκειται να γίνουν. Κάθε γεγονός, οφείλεται στην προ­διαγεγραμμένη κίνηση των πλα­νητών. Σε αυτή οφείλονται τα προ­φητικά γεγονότα. Δηλαδή, το σώμα μας είναι ένα είδος ραντάρ, που επισκο­πεί τα πάντα στο διάστημα και συλλαμβάνει μηνύματα και βγάζει συμπεράσματα.

Με την τηλεπάθεια δεν με­ταδίδονται μόνο ιδέες, αλλά και συναισθήματα και κινήσεις. Πώς παραδείγματος χάρη καταλαβαίνει ένα μωρό λίγων μηνών ότι του λέμε "ελα", κινώντας ανάλογα τα χέρια μας. Γιατί να μη νομίσει ότι του λέμε "κάνε" και συ έτσι", όπως συμβαίνει με άλλες κινήσεις μας. Συμπέρασμα: το μωρό μαθαίνει τηλεπαθητικά, με εικόνα , λόγο συναίσθημα. Μεταδίδονται πολλά στοιχεία όπως συμβαίνει και με την τηλεόραση. Σε αυτή βασίζεται και το πεπρωμένο. Τα μηνύματα του σύμπαντος, οδηγούν το άτομο στην πορεία του.­

Η ΚΥΠ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Η διαίσθηση είναι η ΚΥΠ του ανθρώπινου οργανισμού, η οποία εγκαίρως μας ειδοποιεί για κάτι, αρκεί να το λάβουμε υπ' όψη μας. Η τηλεπάθεια (δια των ρα­διοκυμάτων) δημιουργεί τη νόηση, τον έρωτα, την έλξη, την απώθηση κ.λ.π. Σ' αυτήν οφείλεται και η ραδιαίσθηοη με την οποία ορισμένα άτομα βρίσκουν που έχει νερό στη Γη. Ο άνθρωπος αντιδρά ευκο­λότερα στους ερεθισμούς των πέντε αισθήσεων, δυσκολότε­ρα όμως, στην τηλεπάθεια διότι του δημιουργεί το «κάτι καλό» που το θέλει και το «κάτι κακό» που δεν το θέλει, αλλά του επιβάλλεται.

Φυσικά η τηλεπαθητική επι­κοινωνία επιτυγχάνεται όταν τα ραδιοκύματα δύο ατόμων είναι στην αυτή συχνότητα, που φαίνεται να εξαρτάται από τη ζωδιακή κατασκευή και ταύτιση. Τα ζώα που ζουν περισσότερο ενστικτωδώς, έχουν αυξημένη την έκτη αίσθηση. Και μ' αυτό το προνόμιο καταλαβαίνουν τον άνθρωπο και «ακούν» τηλεπαθητικά τις σκέψεις του και τις προθέσεις του, ενώ ο άνθρωπος δεν μπορεί να καταλάβει τίποτε από αυτά. Φανατικός υποστηρικτής της γνώμης ότι τα ζώα έχουν τρομε­ρή διαίσθηση - τηλεπάθεια, ο Δρ. Χανς Μπέ­ντερ, καθηγητής στο πανεπι­στήμιο του Φράιμπουργκ υποστήριξε ότι ο κόσμος θα σωζόταν από πολλά δεινά αν άκουγε τα κατοικίδιά του.

Στο διάστημα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, στην πό­λη Φράιμπουργκ της Δυτικής Γερμανίας, στη λίμνη του πάρ­κου της πόλης ζούσαν αρκετές πάπιες. Ανάμεσα στις πάπιες υπήρχαν, φυσικά και μερικοί αρ­σενικοί, ένας από τους οποίους ήταν αξιοσημείωτος. Γρήγορα μάλιστα, οι κάτοικοι της πόλης έμαθαν ότι συμφέρον τους ήταν να μην αγνοούν τις κραυγές που έβγαζε από καιρό σε καιρό. Πραγματικά, ο πάπιος εκείνος έβγαζε διαπεραστικές κραυγές σε ορισμένες περιπτώσεις. Αρ­κετή ώρα μετά τις κραυγές του πάπιου, λοιπόν, άρχιζαν να ηχούν οι σειρήνες του συναγερ­μού και λίγο πιο ύστερα έρχο­νταν τα συμμαχικά αεροπλάνα, που βομβάρδιζαν την πόλη. Ο πάπιος, λοιπόν ήταν πραγ­ματικά πολύτιμος, επειδή άρχιζε να φωνάζει πολύ πριν φανούν τα αεροπλάνα, δίνοντας καιρό σε όλους να τρέξουν στα κατα­φύγια. Στις 27 Νοεμβρίου του 1944, ο πάπιος άρχισε να φωνάζει και, μολονότι οι σειρήνες δεν ειδο­ποίησαν, εκατοντάδες κάτοικοι έτρεξαν στα καταφύγια. Δέκα πέντε λεπτά αργότερα, η πόλη σείστηκε από τις συμμαχικές βόμβες.

Μετά τον πόλεμο, οι κάτοικοι του Φράιμπουργκ έκαναν ένα άγαλμα στον πάπιο, που κατά ειρωνεία της τύχης, είχε σκοτωθεί στο βομβαρδισμό εκείνο. Θα μπορούσαν να αναφερθούν πάρα πολλές τέτοιες περιπτώσεις, και πιστεύω ότι καθένας μας θάχει και κάποια τέτοια ιστορία να αφηγηθεί, με το σκύλο του ή κάποιο άλλο ζώο. Τηλεπάθεια έχουν και τα φυτά. Υπάρχουν διάφορα πειστικά περιστατικά.

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Η τηλεπάθεια λοιπόν είναι σχετική με τις ακτινοβολίες, που αποτελούν τον Θεό. Γιατί ο Θεός δεν είναι τίποτε άλλο από το σύνολο της ύλης και της ενέργειας στην τελική «πνευματική» του μορφή. Και γι αυτό ο Θεός είναι ένας. Είναι εκείνος, ανθρωπόμορφος στην τελική του μορφή, που προκαλεί και ελέγχει με τον τρόπο του τα πά­ντα. Αυτός που ο Μωϋσής και άλλοι «άκουσαν» τη «φωνή του. Δηλαδή μπόρεσαν να εννοήσουν τα μηνύματα των ακτινοβολιών και την εξέλιξη των γεγονότων. 'Ετσι δόθηκαν και οι δέκα εντολές στο Μωϋσή, που γράφτηκαν στους δύο λοβούς ­-πλάκες- του εγκεφάλου του.

Ακόμη πρέπει να παρατηρή­σουμε ότι οι μέλισσες και άλλα ζώα προσανατολίζονται με τις γήινες ακτινοβολίες, τον γήινο μαγνητισμό. Κι ακόμη ότι ο Τσόρτσιλ δεν μπορούσε να κοι­μηθεί αν δεν έβαζε το κεφάλι του, προς την κατεύθυνση της μαγνητικής βελόνας. 'Οσοι δε έχουν αϋπνίες μπορεί να αλλά­ξουν τη θέση του μαξιλαριού τους και να κοιμηθούν πιο εύκολα. Όμως για να τα αναλύσουμε όλα αυτά, διότι κάθε λέξη θέλει ανάπτυξη, χρειάζονται πολλές σελίδες. Κι αυτό θα γίνει σιγά - σιγά.

ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

Δεδομένης της τηλεπάθειας, δηλαδή της ηλεκτρομαγνητικής επικοινωνίας των ανθρώπων, είναι δυνατή η μετάδοση ιδεών, σκέψεων, συναισθημάτων (αγάπης, μίσους, θυμού, άγχους, νευρικότητας, θλίψης, κατάπτωσης, μελαγχολίας, κλπ) με ανάλογο επηρεασμό του δέκτη από τον πομπό, και με ανάλογες επιπτώσεις στο ενδοκρινολογικό του σύστημα, και τη δημιουργία νέων συναισθημάτων στο δέκτη.

Συχνά αν απομακρυνθούμε από τον πομπό, η κατάσταση αλλάζει. Π.χ. Αν αγαπάμε κάποιον και δεν βρίσκουμε ανταπόκριση φεύγουμε μακριά για να ξεχάσουμε. Αλλάζουμε πνευματικό κύκλωμα. Ακόμη μπορεί να συμβεί απόλυτη «μετάγγιση» συναισθημάτων, ιδεών και απόψεων από τον πομπό στο δέκτη, ώστε ο δέκτης να τελέσει ακόμα και αξιόποινες πράξεις, βρίσκοντάς τες σωστές, όπως τις βρίσκει και ο πομπός. Παράδειγμα ο φύλακας του γκαράζ που πυροβόλησε τη φίλη του οδοντίατρο Γιόλα Βαγενά για να πεθάνει, επειδή εκείνη το επιθυμούσε. Τη «μετάγγιση» είχε δεχτεί και το δικαστήριο.

© KOUTOUZIS.GR ΒΑΣΙΛΗΣ Π. ΚΟΥΤΟΥΖΗΣ
Δημοσιογράφος- ερευνητής

Από το http://www.koutouzis.gr/tilepa8eia.htm

_________________
Είμαι πια δοσμένος στη Δύναμη που κυβερνά τη μοίρα μου...
Δεν προσκολλούμαι σε τίποτα, έτσι δεν έχω τίποτα να υπερασπιστώ...
Δεν έχω σκέψεις, έτσι μπορώ και βλέπω...
Δεν φοβάμαι τίποτα, έτσι μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου...
Είμαι... ελεύθερος!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Ιούλ 12, 2014 11:27 pm 
Χωρίς σύνδεση
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Πέμ Ιούλ 24, 2008 12:59 am
Δημοσιεύσεις: 450
Τοποθεσία: Το αχανές... διάστημα
Ένα άκρως απόρρητο βίντεο της KGB για την τηλεπάθεια! (VID)

Εικόνα

Μπορεί οι λέξεις, όπως τηλεκίνηση και τηλεπάθεια, να είναι πολύ της μόδας τελευταία, και πάνω τους να στηρίζονται ολόκληρα τηλεοπτικά show ανά τον κόσμο, αλλά η συγκεκριμένη τεχνική μόνο καινούργια δεν είναι.

Ένα από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η Nina Kulagina, μία Ρωσίδα με φοβερές πνευματικές δυνάμεις, που μπορούσε να κινήσει με το μυαλό της σχεδόν οτιδήποτε. Γεννήθηκε το 1926 και την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου εργάστηκε στο πανεπιστήμιο του Λένινγκραντ.

Ασχολήθηκε πειραματικά με τα φαινόμενα της παραψυχολογίας. Η τηλεκίνησή της αποδίδεται στο γεγονός ότι η Kulagina, κατά τη στιγμή της συγκέντρωσης, γινόταν πηγή υπεριώδους ακτινοβολίας. Ως αποτέλεσμα, ο έντονος ιονισμός που προκαλείτο στον αέρα μπορούσε να μετακινήσει τα διάφορα αντικείμενα.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L61RptUUEqU&feature=player_embedded[/youtube]

Πηγή: http://astrikiprovoli.blogspot.com/2011 ... z1hDeYYNdI

_________________
space heart Εικόνα
Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν... όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου, δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...!!!


Κορυφή
 Προφίλ  
 


Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 23 Δημοσιεύσεις ] 


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων :: Επαναφορά μπλοκ

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Create a Forum | Terms of Service | Privacy Policy | Report the forum