Εν Δελφοίς Έψιλον! ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΕΛ!

ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 2 Δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Η ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιαν 11, 2009 12:02 am 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Έφυγα... χάθηκα... και ταξίδεψα σ' έναν κόσμο άγνωστο....

Το τοπίο φιλικό... όμορφη φύση με πολλά δέντρα που μοιάζαν να στέκονταν αιώνες τώρα ακίνητα κι' αγέρωχα.....

Περπατώ στον ίδιο δρόμο, που η φύση από μόνη της λες και είχε σμιλεύσει, τόσο λείο και ευκολοδιάβατο....

Εικόνα

Καθώς περπατώ, διακρίνω στο βάθος του δρόμου δυο γέροντες, καθισμένους σε έναν κορμό δέντρου να συζητούν...

Κρατούν στο χέρι τους έναν μεγάλο πάπυρο και τον μελετούν...

Ευθύς, ζυγώνω κοντά τους και με έκπληξη αναφωνώ...

- Ιωάννη, Πέτρο!!!!!

- Καλώς ήρθες αγαπημένη μας...

- Μήπως ήρθα σε ακατάλληλη ώρα; Tους ρωτώ...

- Όχι παιδί μου, μου απαντούν, έλα, κάθισε μαζί μας...

- Πρώτη φορά σας βλέπω εδώ μαζί! Θα σας ρωτούσα αν γνωριζόσαστε, αλλά ξέρω ότι οι ψυχές που έχουν αφήσει το σημάδι τους στη Γη, εκεί ψηλά στον Ουρανό είναι οικείες...

- Ναι, παιδί μου, ανήκουμε στην ίδια οικογένεια...

- Ξέρω ότι και οι δύο έχετε ενσαρκωθεί αυτή τη στιγμή στη Γη, εκεί κάτω γνωριζόσαστε;

Τους βλέπω να γελούν και να κοιτάζονται μεταξύ τους...

- Σιγά - σιγά θα μαζευτούμε όλοι, όταν έρθει η ώρα... μου απαντά ο Ιωάννης...

- Είσαστε πολλοί εκεί κάτω στη Γη;

- Όχι, αγαπημένη μου, μου απαντά ο Πέτρος, είμαστε μετρημένοι στα δάχτυλα ενός χεριού!

- Υπάρχουν, όμως, πολλοί στρατιώτες εκεί, που θα βοηθήσουν το έργο μας, συμπληρώνει ο Ιωάννης...

- Δεν ξέρετε πόσο χάρηκα που σας είδα μαζί, άραγε σημαίνει κάτι αυτό;

- Ναι παιδί μου, σημαίνει ότι η ώρα για δράση έφθασε...

- Α, γι' αυτό και κρατάτε αυτό τον πάπυρο, οργανώνετε τη δράση σας φαντάζομαι...

- Ναι, έτσι είναι... μου λέει ο Ιωάννης... ξέρεις κάτι; Εμείς με τον Πέτρο μπορεί να είμαστε όμοιες οντότητες, αλλά λειτουργούμε συμπληρωματικά. Αυτό θα βοηθήσει πολύ την αποστολή μας στη Γη. Όταν έρθει η ώρα, ο καθένας θα θέσει σε εφαρμογή τα καλύτερά του στοιχεία!

- Υπέροχο μου ακούγεται αυτό και μου δίνει κουράγιο... αλήθεια, πόσοι είσαστε στη Γη, είναι κανείς στην Ελλάδα;

- Εμείς έχουμε ενσαρκωθεί στην Ελλάδα μαζί με άλλες δέκα όμοιες οντότητες... υπάρχουν, όμως και άλλες διασκορπισμένες σε όλη τη Γη...

- Γιατί αγαπημένοι μου επιλέξατε την Ελλάδα;

- Γιατί είναι ένας τόπος δύναμης, μου απαντούν και οι δύο με μια φωνή! Μόνο που οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν, βιάζουν αυτό τον τόπο και τον καταπατούν...

- Εννοείτε τις άγουρες ψυχές που τον κατοικούν;

- Ναι, αυτές εννοούμε, γιατί υπάρχει οργανωμένο σχέδιο από τους άλλους, τους αρνητικούς, να αφανίσουν τον τόπο αυτό και με την επιρροή τους, καθοδηγούν και τις άγουρες ψυχές...

- Έχω ακούσει πολλά για αυτούς τους αρνητικούς, είναι αλήθεια ότι έχουν καταλάβει τον πλανήτη;

- Αλήθεια είναι παιδί μου και όσο περνάει ο καιρός αυτό θα βγαίνει περισσότερο στην επιφάνεια και ο έλεγχος της μάζας θα είναι και πιο εμφανής...

- Για ποιο λόγο θέλουν να ελέγξουν τη μάζα; Αυτό θα ενδιαφέρει και τα άτομα που θα μεταφέρω τα λεγόμενά σας στη Γη...

- Για τον απλούστατο λόγο ότι θέλουν να μετατρέψουν τους ανθρώπους σε σκλάβους και να τους κάνουν υποχείρια τους, να μη διαθέτουν καθόλου ατομική βούληση και αντιστάσεις...

- Και τι θα κερδίσουν με αυτό;

- Θα σου απαντήσουμε με ένα παράδειγμα... οι άνθρωποι που εκτρέφουν ζώα, δεν τα έχουν υπό τον πλήρη έλεγχό τους; Έτσι και αυτοί, αυτό προσπαθούν να κάνουν... θέλουν να έχουν έτοιμη την τροφή τους και να μη χρειάζεται κανένας κόπος για να την αποκτήσουν!

- Πολύ σημαντικά αυτά που μου αναφέρατε! Ναι, έχετε δίκιο... έτσι που το σκέφτομαι, έτσι είναι... Σας ευχαριστώ για μία ακόμη φορά για τις πληροφορίες... έχω τόσα πολλά να ρωτήσω ακόμα, όμως θα σας αφήσω να συνεχίσετε τη μελέτη σας... άλλωστε θα ξανάρθω και πάλι...

- Ναι παιδί μου, να ξανάρθεις... μη ξεχνάς, πως στη Γη που βρισκόμαστε ο καθένας κάνει και εκεί τη δική του μελέτη, κατόπιν Θεϊκής και δικής μας καθοδήγησης...

Είμαστε όλοι εδώ και τίποτα δεν μας σκιάζει.. Με όπλο την Αγάπη μας η ώρα πλησιάζει!
Είμαστε όλοι εδώ, Ουράνιοι απεσταλμένοι... Το δίκιο για να φέρουμε σε όλη την Οικουμένη!

Κορυφή
 Προφίλ  

Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 19, 2009 4:02 am 
Χωρίς σύνδεση
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Αφιερωμένη στους δύο αγαπημένους μου διδασκάλους!

Σας ευχαριστώ...

Εικόνα

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 2 Δημοσιεύσεις ] 

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση