Εν Δελφοίς Έψιλον! ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΕΛ!

ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 5 Δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ!
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Οκτ 31, 2008 10:13 pm 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Ιούλ 23, 2008 11:25 pm
Δημοσιεύσεις: 1361
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ!

Κάποτε... κάποιες μεγάλες ομάδες ψυχών αποσκίρτησαν από τη Θεϊκή, Συμπαντική ενέργεια και αποφάσισαν να γίνουν αυτόνομες.

Έτσι το Σύμπαν χωρίστηκε στα δύο... στις ΘΕΤΙΚΕΣ και τις ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ οντότητες. Στις οντότητες εκείνες που έχουν λάβει θέση προς τη θετική ή την αρνητική ενέργεια.

Σε αυτή την κατηγορία δεν ανήκουν οι νέες, άγουρες και προς εξέλιξη ψυχές.

Οι αρνητικές οντότητες, μη δυνάμενες να συντηρηθούν από την Πηγή, τρέφονται, από άλλες θετικές (ενσαρκωμένες ή μη) για να επιβιώσουν...

Το κύριο χαρακτηριστικό τους, είναι η πονηριά και ο δόλος. Έχουν μετατραπεί σε κυνηγούς και έχουν ξεχυθεί στο Σύμπαν προς αναζήτηση τροφής...

Όπως ο έμπειρος κυνηγός, που χρησιμοποιεί τεχνάσματα και τεχνικές για να πιάσει το θήραμά του, έτσι και αυτές λειτουργούν με αυτό τον τρόπο. Γι' αυτό, συνήθως και η δράση τους δεν είναι φανερή.

Μέσα, λοιπόν, σε αυτή την αναζήτηση... συνάντησαν και τη Γη...

Ήταν γι’ αυτούς ένας βολικός χώρος για να εγκατασταθούν, μια και οι άγουρες ψυχές που την κατοικούσαν, δεν έδειχναν να διαθέτουν ιδιαίτερες αντιστάσεις....

Οι μέρες, τα χρόνια, οι αιώνες πέρασαν και αυτές εδραιώθηκαν για τα καλά, που μέσα από τις καταστάσεις που δημιούργησαν, απολάμβαναν ένα πλούσιο γεύμα...

Και φθάνουμε στις μέρες μας.... με μία γη να παραπαίει...

Οι θετικές οντότητες, γεμάτες με φως και Αγάπη από την Πηγή, είναι αυτόνομες και η δράση τους είναι πάντα φανερή.

Στις θετικές οντότητες, υπάγονται οι Αρχάγγελοι, οι Άγγελοι, οι Άγιοι, οι Μύστες, οι αναμορφωτές, οι Οδηγοί προστάτες και ένας μακρύς κατάλογος ψυχών που προσπαθούν να μεταδώσουν το φως και την Αγάπη σε όλο το Σύμπαν!

Έχει κατέβει τώρα στη γη ένα μεγάλο κύμα εξελιγμένων ψυχών - διδασκάλων, που μέσα από την προσωπική τους εργασία, θα μεταδώσουν το φως, θα διώξουν τις αρνητικές οντότητες... και παράλληλα, μέσα από τη δική τους δόνηση, θα ανεβάσουν και τη δόνηση του πλανήτη...

_________________
Maro karma
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Είμαστε όλοι εδώ και τίποτα δεν μας σκιάζει.. Με όπλο την Αγάπη μας η ώρα πλησιάζει!
Είμαστε όλοι εδώ, Ουράνιοι απεσταλμένοι... Το δίκιο για να φέρουμε σε όλη την Οικουμένη!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 09, 2009 5:08 pm 
Χωρίς σύνδεση
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Σεπ 24, 2008 3:07 am
Δημοσιεύσεις: 99
Ίσως μπορεί κανείς να πει ότι η ζωή είναι γεμάτη γκρίζες ζώνες και όχι ασπρόμαυρη, και οι περισσότεροι από εμάς είμαστε κατά καιρούς είτε "καλοί" είτε "καθάρματα", ανάλογα με τις συνθήκες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και το βαθμό ψυχραιμίας που μας επιτρέπεται για να σκεφτούμε την κάθε περίπτωση που έχουμε μπροστά μας. Ποιος είναι αλήθεια ΠΑΝΤΑ και ΜΟΝΟ είτε εριστικός είτε ψύχραιμος κλπ κλπ?


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιαν 11, 2009 7:28 pm 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Ιούλ 23, 2008 11:25 pm
Δημοσιεύσεις: 1361
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
Γεια σας αγαπητοί μου φίλοι

Πολύ ενδιαφέρουσες οι απόψεις όλων, συνθέτουν έτσι, μία ενδιαφέρουσα συζήτηση!

Η δική μου άποψη στο θέμα είναι κάπως διαφορετική και πηγάζει από την προσωπική μου έρευνα και μελέτη στα ζητήματα της ψυχής.

Πιστεύω, πως το Σύμπαν, στη δεδομένη του κατάσταση, αποτελείται από τη ΘΕΣΗ - ΑΝΤΙΘΕΣΗ, τους ΚΑΘΑΡΟΥΣ - ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ, ενσαρκωμένους ή μη.

Ας έρθουμε τώρα στη γη να δούμε τι συμβαίνει.

Η γη, όπως έχω αναφέρει και σε άλλες δημοσιεύσεις μου, ανήκει στην τρίτη βαθμίδα εξέλιξης. Αυτό σημαίνει, ότι ενσαρκώνονται εδώ άγουρες ψυχές προς μάθηση και εξέλιξη.

Μία άγουρη ψυχή, δεν έχει λάβει ακόμη θέση, λόγω έλλειψης εμπειρίας και γνώσης, στο ποια πλευρά θα ακολουθήσει, τη θετική ή την αρνητική. Σε κάθε της ενσάρκωση, γίνεται μία πάλη, ένας αγώνας και από τις δύο πλευρές, να κερδίσουν την ψυχή αυτή με το μέρος τους.

Ο αγώνας, όμως, αυτή τη στιγμή είναι άνισος. Η γη έχει κατακλειστεί από τους ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ, όπου έχουν ευκολότερη πρόσβαση στις ψυχές αυτές, μέσα από το κλίμα που έχουν δημιουργήσει. Σαν παράδειγμα, θα δώσω την ανέχεια. Μέσα από αυτή την κατάσταση, πολύ εύκολα μία ατελής ψυχή θα συμμαχήσει με αυτούς για να κερδίσει μία πιο άνετη διαβίωση.

Οι ΘΕΤΙΚΟΙ προσπαθούν μέσα από τους διδασκάλους και τους Εργάτες του Φωτός που έχουν στείλει στη γη, τους Οδηγούς και τους Αγγέλους στο αόρατο επίπεδο να προφυλάξουν τις ψυχές αυτές και να τις βοηθήσουν στο δύσκολο αυτό δρόμο της εξέλιξης.

Μέσα από την ελεύθερη βούληση, λοιπόν, οι ψυχές καλούνται να επιλέξουν το μονοπάτι που θα ακολουθήσουν, της Αρετής ή της Κακίας, καλούνται να επιλέξουν ποια φωνή θα ακούσουν που ψιθυρίζει στο αυτί τους, των Καθαρών ή των Σκοτεινών...

Δύσκολος ο δρόμος αυτός και γεμάτος με αγκάθια... Στο τέλος του, όμως, υπάρχει ένα υπέροχο ΦΩΣ που λάμπει με τις χρυσές του ακτίνες από την ΠΗΓΗ...

_________________
Maro karma
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Είμαστε όλοι εδώ και τίποτα δεν μας σκιάζει.. Με όπλο την Αγάπη μας η ώρα πλησιάζει!
Είμαστε όλοι εδώ, Ουράνιοι απεσταλμένοι... Το δίκιο για να φέρουμε σε όλη την Οικουμένη!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 12, 2009 12:31 am 
Χωρίς σύνδεση
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Πέμ Ιούλ 24, 2008 12:59 am
Δημοσιεύσεις: 450
Τοποθεσία: Το αχανές... διάστημα
Πολύ όμορφο θέμα!

Θα ήθελα να συμπληρώσω κάτι στα λεγόμενα της καλής μου karma για τους ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ.

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και χρίζει ιδιαίτερης προσοχής...

Οι ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ, εκτός απ' όλα τα άλλα, πολεμούν άγρια και σκληρά τις ψυχές που ανήκουν στους ΚΑΘΑΡΟΥΣ ή αυτές που έχουν λάβει θέση ή είναι έτοιμες να λάβουν θέση προς τη θετική πλευρά. Τα σημεία που "χτυπούν" περισσότερο είναι οι προσκολλήσεις μας και οι αδυναμίες μας.

Οι προσκολλήσεις και οι αδυναμίες αυτές είναι, κυρίως, οι εξής:

- Ο αγαπημένος μας άνθρωπος
- Η οικογένεια
- Η επιβίωση

Όσο εξελιγμένη και να είναι μία ψυχή, εδώ στη γη που ζει έχει ανάγκη και από Αγάπη και από τη μονιασμένη οικογένεια, αλλά και να τα βγάλει πέρα στις συνθήκες της ζωής.

Με τη στέρηση του ενός ή και των τριών αυτών παραγόντων ωθούν τους ανθρώπους στην απόγνωση, το θυμό, την απαισιοδοξία και τις αρνητικές σκέψεις... Τους αποθαρρύνουν και πολλές φορές, ανάλογα τις αντιστάσεις που διαθέτουν, τους εξουδετερώνουν.

Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να αποκολληθούμε απ' όλα αυτά, γι' αυτό αν έχετε παρατηρήσει, οι περισσότεροι από εμάς εκεί είμαστε "χτυπημένοι". Χρειάζεται πολλή δύναμη, ατομική εργασία και κουράγιο η απεξάρτηση αλλά αν τα καταφέρουμε, έχουμε ήδη στα χέρια μας ένα πανίσχυρο όπλο που τους ακινητοποιεί και τους αποδυναμώνει... την ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ μας!

_________________
space heart Εικόνα
Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν... όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου, δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...!!!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Απρ 10, 2009 1:57 am 
Χωρίς σύνδεση
Διακριθέν μέλος
Διακριθέν μέλος
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Πέμ Δεκ 25, 2008 6:15 pm
Δημοσιεύσεις: 151
Τοποθεσία: Ονειροφαντασία
Οπως συχνα εχει ειπωθει φυλλο δεν κουνιεται χωρις να το θελει ο Θεος, οποτε ολα προφανως εχουν καποιο λογο που συμβαινουν. Ισως ο Θεος θελει να μας δοκιμασει η απλα να μας δωσει την δυνατοτητα νακολουθησουμε τον δρομο που θελουμε ακομα και αν αυτος ειναι σε αντιθετο δρομο απ αυτον που οδηγει σε Εκεινον τον Ενα και Μοναδικο. Μιας και εδωσε στον ανθρωπο ελευθερη βουληση.

Οσο για το αν το κακο μπορει να παρει και καλο προσωπο εννοειται πως ναι. Προκειμενου ο πονηρος να πετυχει τον σκοπο του μπορει να κανει πολλα. Να φορεσει προβια αρνιου. Απο μεσα ομως παντα θα παραμονευει ο λυκος. Και ποιος ειναι ο σκοπος του???? Μα να παρει με το μερος του οσο πιο πολλους μπορει. Αλλωστε πως λεγεται οτι θα παρουσιαστει ο αντιχριστος? Με την μορφη Μεσσια και σωτηρα πριν βγαλει την μασκα του και αποκαλυφθει το γλυωδες αποκρουστικο προσωπο του. Ταζει παλατια προκειμενου να στρατολογησει οσο πιο πολλους μπορει.

Και εδω που τα λεμε δεν ειναι και λιγοι που εχουν πεσει στην παγιδα του. Γιατι τα παλατια αντε και ταπεκτησαν. Με τι τιμημα ομως? Την ψυχη τους την ιδια. Εδω υπαρχει μια διαφορα. Οτι τα παλατια δεν θα τα παρουν μαζι τους οι καλες τους πραξεις ομως θα τους συνοδευουν παντα. Και αν η ψυχη ειναι γυμνη απο αυτες....... τοτε δεν την σωζει το χρυσαφι ολου του κοσμου.

_________________
Κανεις δεν ειναι τοσο πλουσιος που να μην εχει αναγκη απο ενα χαμογελο. Κανεις δεν εναι τοσο φτωχος που να μην μπορει να το δωσει


Κορυφή
 Προφίλ  
 


Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 5 Δημοσιεύσεις ] 


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων :: Επαναφορά μπλοκ

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Create a Forum | Terms of Service | Privacy Policy | Report the forum