Εν Δελφοίς Έψιλον! ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΕΛ!

ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 1 Δημοσίευση ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2009
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 13, 2009 10:42 pm 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Ιούλ 23, 2008 11:25 pm
Δημοσιεύσεις: 1361
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2009

ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ

Aπό το Θωμά Γαζή και τη Μάρω Ιωαννίδου

Πηγή: http://astro.getforum.org/forum/viewtopic.php?t=449

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Σ.Σ. Οι προβλέψεις αυτές βασίζονται στις ετήσιες προβλέψεις 2009 του Θωμά Γαζή
και της Μάρως Ιωαννίδου που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό "Τηλέραμα".
---------------------------------------------------------------------------------------------------


ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ

Σαν μία χρονιά ανάπτυξης και εξέλιξης διαγράφεται το 2009 για σας τους Κριούς, τόσο σε ατομικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Σε αντίθεση με την προηγούμενη χρονιά ο ευεργετικός πλανήτης Δίας θα είναι αρμονικός φέτος απέναντι στο ζώδιο σας. Αυτό το στοιχείο μπορεί να κάνει την αλλαγή και να φέρει κάποιες θετικές εξελίξεις στα σημαντικά ζητήματα της ζωής σας. Παράλληλα, ο Δίας θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από διάφορες περιοριστικές και πιεστικές καταστάσεις που ενδεχομένως αντιμετωπίζετε στη ζωή σας. Σε κοινωνικό επίπεδο θα σας δοθούν σημαντικές ευκαιρίες φέτος για να δικτυωθείτε και για να κάνετε καινούργιες φιλίες και συμμαχίες. Ευνοούνται ιδιαίτερα όσοι από εσάς ασχολούνται με τα κοινά ή έρχονται σε επαφή με συλλόγους, σωματεία, οργανώσεις κ.λ.π. Όσοι από σας είναι γεννημένοι το Μάρτιο θα πρέπει να κινηθούν πολύ ώριμα και συνετά φέτος, γιατί θα δεχτούν άμεσα τις επιδράσεις δύο «αυστηρών» πλανητών, του Πλούτωνα και του Κρόνου (ο οποίος στους 2 τελευταίους μήνες της χρονιάς θα περάσει στο διαμετρικά αντίθετο σας ζώδιο του Ζυγού, θέτοντας υπό εξέταση τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας).

ΕΡΩΤΑΣ Το ζώδιο σας ευνοείται ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα την καινούργια χρονιά. Και αυτό γιατί από μία σχετικά σπάνια συγκυρία ο πλανήτης του έρωτα - η Αφροδίτη - θα παραμείνει για ασυνήθιστα μεγάλο διάστημα (σχεδόν σε όλο το πρώτο μισό της χρονιάς) μέσα στο ζώδιο του Κριού! Οι πολύ ευνοϊκές επιδράσεις που θα δεχτείτε θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή. Ειδικά η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας (από 2 Φεβρουαρίου μέχρι 5 Ιουνίου) αναμένεται να σας φέρει κάποια πολύ ευχάριστα γεγονότα. Αν είσαστε μόνοι σας έχετε πολλές πιθανότητες να συναντήσετε φέτος τον κατάλληλο άνθρωπο και να ξεκινήσετε μία μακροχρόνια σχέση μαζί του. Αν είσαστε ήδη δεσμευμένοι η σχέση σας με το σύντροφο σας θα πάρει μία πιο ευχάριστη τροπή μια και θα ανοίξουν καινούργια κανάλια επικοινωνίας μαζί του - ιδιαίτερα στο πρώτο μισό της χρονιάς. Βέβαια, η χρονιά μπορεί να μην ξεκινήσει εντυπωσιακά, αφού στις πρώτες εβδομάδες της θα δεχτείτε κάποιες δυσαρμονικές επιδράσεις. Από το Φλεβάρη όμως και έπειτα οι χτύποι της καρδιάς σας θα ανέβουν ιλιγγιωδώς. Πολύ ευνοϊκές επιδράσεις θα δεχτείτε ειδικά κοντά στα γενέθλια σας, ενώ το Μάη ίσως μπει στη ζωή σας ένας μεγάλος έρωτας. Αρκετά ευνοϊκές επιδράσεις θα δεχθείτε και στο διάστημα 27 Αυγούστου - 20 Σεπτεμβρίου, αλλά και τον Δεκέμβριο που η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε μία ιδιαίτερα αρμονική απέναντί σας θέση. Αντίθετα δύσκολες επιδράσεις θα δεχτείτε στις αρχές του Αυγούστου και στα τέλη Δεκέμβρη. Ίσως δημιουργηθεί τότε μία απόσταση ανάμεσα σε σας και στο πρόσωπο που θα σας ενδιαφέρει.

ΕΡΓΑΣΙΑ - ΧΡΗΜΑ Αν και η γενικότερη συγκυρία είναι μάλλον αρνητική, σε εσάς τους Κριούς ίσως δοθούν φέτος κάποιες σημαντικές ευκαιρίες. Θα πρέπει όμως να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό, για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε αυτές τις ευκαιρίες. Μην αφήσετε να σας καταβάλουν κάποιες δυσκολίες και εμπόδια που θα εμφανιστούν ειδικά στο ξεκίνημα της χρονιάς. Να ξέρετε ότι αν επιμείνετε στις προσπάθειες σας θα σημειώσετε επιτυχίες και θα μπορέσετε να κάνετε πραγματικότητα κάποια όνειρα σας (θα σας βοηθήσει σε αυτό ο ευεργετικός πλανήτης Δίας, που θα περάσει τώρα σε μία αρμονική απέναντι σας θέση). Σημαντική βοήθεια στις επαγγελματικές σας προσπάθειες ίσως έρθει μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι δραστηριότητες εκείνες που έχουν να κάνουν με την τεχνολογία, την πληροφορική, την έρευνα κ.λ.π. Προτιμήστε να κάνετε συναλλαγές και να πάρετε πρωτοβουλίες στις ευνοϊκές για σας περιόδους 26 Μαρτίου – 9 Απριλίου, 24 Ιουλίου – 3 Αυγούστου, 17 Νοεμβρίου – 5 Δεκεμβρίου. Αντίθετα αποφύγετε τα ανοίγματα στις ημερομηνίες 22 Γενάρη – 2 Φλεβάρη, 8 – 18 Σεπτεμβρίου και 27 - 31 Δεκεμβρίου που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος.

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΕΝΤΑΣΗΣ: Αν είσαστε γεννημένοι το μήνα Μάρτιο θα πρέπει να είσαστε γενικά επιφυλακτικοί (σας επηρεάζει δυσαρμονικά ο Πλούτωνας). Δείξτε προσοχή κοντά στις ημερομηνίες 7 και 22 Ιουλίου, που θα συμβούν κρίσιμες για σας εκλείψεις. Φροντίστε να μείνετε μακριά από ριψοκίνδυνες καταστάσεις στα διαστήματα 4 Μαρτίου - 9 Μαΐου και 19 Αυγούστου - 4 Οκτωβρίου.

ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου - 20 Μαΐου)

ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Αν και στην καινούργια χρονιά θα επικρατήσουν γενικά δύσκολοι πλανητικοί σχηματισμοί, το δικό σας ζώδιο δέχεται φέτος αρμονικές επιδράσεις από αρκετούς πλανήτες. Ο Κρόνος - που βρίσκεται στο φιλικό σας ζώδιο της Παρθένου - θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε πιο αποτελεσματικά τα πρακτικά ζητήματα της ζωής σας και τις διάφορες υποχρεώσεις σας. Γενικά, ο πλανήτης αυτός αναμένεται να σας φέρει σημαντικές ευκαιρίες και κάποιου είδους καταξίωση σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Ο Πλούτωνας - από το φιλικό σας ζώδιο του Αιγόκερου - θα σας βοηθήσει να προσαρμοστείτε στα καινούργια δεδομένα, θα σας χαλυβδώσει ψυχικά, θα σας δικτυώσει καλύτερα και θα φέρει θετικές εξελίξεις σε κάποιες οικονομικές σας υποθέσεις. Δυσαρμονικές επιδράσεις θα δεχτείτε κυρίως από τους πλανήτες Δία και Ποσειδώνα. Οι πλανήτες αυτοί δίνουν στον άνθρωπο μεγάλο ιδεαλισμό, πίστη και οράματα. Από την άλλη όμως μπορούν να του δημιουργήσουν άκαιρους ενθουσιασμούς και διαφόρων ειδών ψευδαισθήσεις. Φροντίστε, λοιπόν, να ελέγξετε τυχόν τέτοιες τάσεις, να μείνετε προσγειωμένοι και να εκμεταλλευτείτε με θετικό τρόπο τις ενέργειες των πλανητών.

ΕΡΩΤΑΣ Πιο τολμηροί και απελευθερωμένοι αναμένετε να γίνετε φέτος στον ερωτικό τομέα, μια και θα δεχτείτε έντονα τις επιδράσεις κάποιων αντισυμβατικών πλανητών. Θα επιδιώξετε να κάνετε πραγματικότητα τις βαθύτερες ερωτικές σας επιθυμίες και θα βιώσετε γενικά συναρπαστικές εμπειρίες (ειδικά αν έχετε γεννηθεί Απρίλιο). Όσοι από εσάς είσαστε ελεύθεροι είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε στους ερχόμενους μήνες τον άνθρωπο που σας ταιριάζει πραγματικά. Αν είσαστε ήδη δεσμευμένοι, τότε θα βελτιωθούν σημαντικά οι συνθήκες στη σχέση σας και η επαφή σας με το σύντροφο σας θα γίνει πιο αληθινή και αυθόρμητη. Πάντως, οι καλύτερες προοπτικές φαίνεται να ανοίγονται και φέτος μέσα στο φιλικό σας περιβάλλον και στις παρέες σας. Άνθρωποι με τους οποίους συνδέεστε κοινωνικά - φιλικά μπορεί να μετατραπούν απροσδόκητα σε ερωτικούς σας συντρόφους. Και κάτι τέτοιο είναι πιθανότερο να συμβεί μέσα στο πρώτο δίμηνο της χρονιάς. Κάποιο πρόσωπο που συνδέεται με το παρελθόν σας ίσως σας απασχολήσει στο δίμηνο Μάρτη - Απρίλη. Γοητευτικές παρουσίες αναμένεται να μπουν στη ζωή σας κοντά στα γενέθλια σας. Η πιο ερωτική όμως περίοδος της χρονιάς για σας διαγράφεται εκείνη μεταξύ 7 Ιουνίου και 5 Ιουλίου. Ίσως βιώσετε τότε έναν καυτό και ταραχώδη καλοκαιρινό έρωτα. Επεμβάσεις τρίτων ή παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργήσουν ψυχρότητα στη σχέση σας με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει στο διάστημα 27 Αυγούστου - 20 Σεπτεμβρίου. Από τα τέλη του Σεπτέμβρη όμως το κλίμα θα αναθερμανθεί και η καρδιά σας θα αρχίσει να χτυπάει και πάλι δυνατά. Παραμονές Χριστουγέννων ίσως ξεκινήσετε μία σημαντική καινούργια σχέση.

ΕΡΓΑΣΙΑ - ΧΡΗΜΑ Όπως ήδη αναφέραμε, ειδικά στους 2 αυτούς τομείς ανοίγονται φέτος καλές προοπτικές. Με τον πλανήτη της επαγγελματικής καταξίωσης, τον Κρόνο, να είναι αρμονικός απέναντι σας θα μπορέσετε ενδεχομένως να πετύχετε σημαντικά πράγματα στον επαγγελματικό τομέα. Αρκεί να κάνετε ένα σωστό σχεδιασμό και να αφοσιωθείτε απόλυτα στο σκοπό σας. Τολμήστε τώρα περισσότερο, αλλάξτε το κλίμα γύρω σας και υιοθετήστε περισσότερες καινοτομίες στη δουλειά σας. Θα σας αποδώσουν πολύ περισσότερο από ότι νομίζετε. Γενικά, αυτή η χρονιά αυτή είναι κατάλληλη για να βάλετε σε εφαρμογή κάποιες ιδέες και οράματα σας. Αρκεί βέβαια να κινηθείτε συνετά και να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε να πετύχετε σημαντικά πράγματα, αλλά μην ξεχνάτε κιόλας ότι βρισκόμαστε σε κρίσιμη περίοδο. Κάντε ένα βήμα μπρος και ένα πίσω και πειραματιστείτε μέχρι εκεί που είσαστε απόλυτα βέβαιοι ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Χάρη στις αρμονικές επιδράσεις που θα δεχτείτε από τον Πλούτωνα θα υπάρξουν βελτιώσεις και στον οικονομικό τομέα. Ίσως συμβεί μία απροσδόκητη επιστροφή φόρων, δανεικών κ.λ.π. Ευνοϊκές περίοδοι για να κάνετε συναλλαγές: 22 Ιανουαρίου - 14 Φεβρουαρίου, 10 Απριλίου - 1 Μαΐου, 6 – 31 Δεκεμβρίου. Κινηθείτε επιφυλακτικά στο διάστημα 12 - 21 Γενάρη.

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΕΝΤΑΣΗΣ: Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες κοντά στις ημερομηνίες των δυσμενών απέναντι σας εκλείψεων (26 Γενάρη, 9 Φλεβάρη, 6 Αυγούστου). Περίοδοι έντασης – στις οποίες πρέπει να μείνετε μακριά από ριψοκίνδυνες καταστάσεις – αναμένεται να είναι οι εξής: 5 Φεβρουαρίου - 15 Μαρτίου και 17 Οκτωβρίου - 31 Δεκεμβρίου.


ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ

Το 2009 μπορεί να αποδειχτεί μία αρκετά ευνοϊκή χρονιά για σας. Θα δεχτείτε τώρα τις πολύ ευνοϊκές επιδράσεις του πλανήτη Δία, ενώ παράλληλα θα απαλλαγείτε από τις διαβρωτικές ακτινοβολίες του Πλούτωνα - που σας επηρέαζε για πολλά χρόνια και που μόλις τώρα άλλαξε ζωδιακή θέση, αφήνοντας σας επιτέλους έξω από το στόχαστρο του. Έτσι εσείς οι Δίδυμοι θα νοιώσετε απελευθερωμένοι φέτος, θα χαλαρώσετε και θα αποκτήσετε πίστη στη ζωή και μία γενικότερη αισιοδοξία - παρ’ όλο που οι συνθήκες γύρω σας θα είναι μάλλον δυσμενείς. Χάρη στην αρωγή του Δία θα πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας και θα γίνετε πιο κοινωνικοί και δημοφιλείς στους άλλους. Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες αλλά πρέπει να προσέξετε να μην παρασυρθείτε από τους ενθουσιασμούς και τις παρορμήσεις σας, να μην κάνετε βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις. Και αυτό γιατί θα κυριαρχεί ένα αυστηρό κλίμα γύρω σας και επομένως θα πρέπει να δείξετε τώρα ανάλογη υπευθυνότητα, εργατικότητα και συνέπεια για να πάτε μπροστά. Εξάλλου, συνεχίζει να σας επηρεάζει δυσαρμονικά και ο πλανήτης Κρόνος και αυτό σημαίνει ότι τυχόν λάθη και παραλείψεις δεν θα σας χαριστούν φέτος. Φροντίστε, λοιπόν, να προετοιμάζετε πολύ καλά και έγκαιρα την όποια δουλειά κάνετε.

ΕΡΩΤΑΣ Η οριστική αποχώρηση του διαβρωτικού Πλούτωνα από τον τομέα του ωροσκοπίου σας που εκπροσωπεί τις σχέσεις σας εγκαινιάζει μία καινούργια εποχή για τα ερωτικά σας. Μπορεί - για παράδειγμα - η αποχώρηση αυτή του Πλούτωνα να συμπέσει και με τη λήξη μίας σχέσης που είχε αρχίσει να λειτουργεί επιβαρυντικά για σας (κυρίως στον ψυχολογικό τομέα). Από την άλλη, οι σχέσεις εκείνες που βασίζονται σε γερά θεμέλια θα ισχυροποιηθούν ακόμη περισσότερο. Ο μεγάλος ευεργέτης σας, ο πλανήτης Δίας, θα σας κάνει πιο κοινωνικούς και δημοφιλείς, θα φέρει καινούργιες ευχάριστες παρέες στη ζωή σας και ίσως έλξει κοντά σας αρκετές γοητευτικές παρουσίες. Από γνωριμίες στην καινούργια χρονιά φαίνεται να έχετε άφθονες. Στο ξεκίνημα της βέβαια ίσως να μην ενθουσιαστείτε, αφού από τις 4 Ιανουαρίου μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη - ο πλανήτης του έρωτα - θα είναι σε μία δυσαρμονική απέναντι σας θέση. Κάποιες εξωτερικές πιέσεις θα έχουν τότε αρνητικό αντίκτυπο στην ερωτική σας ζωή. Στη συνέχεια όμως το σκηνικό αναμένεται να αλλάξει ριζικά και να δημιουργηθούν πολύ πιο ευχάριστες συνθήκες στην ερωτική σας ζωή. Ειδικά η άνοιξη αναμένεται να σας φέρει ζωηρά χτυποκάρδια. Το πιο ερωτικό για σας διάστημα της χρονιάς διαγράφεται εκείνο μεταξύ 6 Ιουλίου και 1 Αυγούστου, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας. Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού εσείς θα δέχεστε τα απανωτά βέλη του μικρού φτερωτού θεού. Αρκετά ευνοϊκό διαγράφεται και το δεύτερο μισό του Οκτώβρη, όπου μπορεί να ζήσετε μία έντονη ερωτική περιπέτεια.

ΕΡΓΑΣΙΑ - ΧΡΗΜΑ Πολύ καλές προοπτικές ανοίγονται την καινούργια χρονιά για σας τους Διδύμους στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα. Όπως ήδη εξηγήσαμε, ο ευεργετικός πλανήτης Δίας θα βρίσκεται φέτος σε έναν εξαιρετικά αρμονικό για σας χώρο του ζωδιακού και θα σας ανοίξει καινούργιους ορίζοντες στη δουλειά σας. Θα σας βοηθήσει πάνω από όλα να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας και να προβληθείτε. Στον οικονομικό τομέα θα δημιουργηθούν πιο γόνιμες συνθήκες φέτος και ίσως αυξηθούν σημαντικά τα έσοδα σας. Αυτή είναι μια χρονιά ευνοϊκή για να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε καινούργιους τομείς και για να επιχειρήσετε να κάνετε σημαντικές διαπραγματεύσεις ή και συμφωνίες. Αρκεί βέβαια να πατάτε γερά με τα πόδια σας στη γη και να προετοιμάζετε καλά τις κινήσεις σας, γιατί ο αυστηρός πλανήτης Κρόνος που σας επηρεάζει τώρα δυσαρμονικά δεν πρόκειται να σας χαριστεί στο ελάχιστο. Προτιμήστε να πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες και να κάνετε ανοίγματα στις σχετικά πιο ευνοϊκές για σας περιόδους: 2 - 11 Ιανουαρίου, 15 Ιουνίου - 3 Ιουλίου και 16 Οκτωβρίου ως 8 Νοεμβρίου (ο πλανήτης Ερμής θα είναι πιο αρμονικός τότε απέναντι σας). Αντίθετα αποφύγετε να κάνετε κρίσιμες κινήσεις στο διάστημα 8 - 14 Μαΐου (θα είναι ανάδρομος τότε ο Ερμής).

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΕΝΤΑΣΗΣ: Μείνετε μακριά από τυχόν ριψοκίνδυνες καταστάσεις στις ημερομηνίες: 16 Μαρτίου – 22 Απριλίου και 13 Ιουλίου 24 Αυγούστου (θα είναι τότε έντονα ενεργοποιημένος απέναντι στο ζώδιο σας ο εκρηκτικός πλανήτης Άρης).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

ΚΑΘΑΡΣΗ

Χρονιά αναγέννησης δείχνει να είναι το 2009 για σας τους Καρκίνους (ιδιαίτερα σε εσωτερικό επίπεδο). Ακόμη και αν δε σας φέρει εντυπωσιακά εξωτερικά γεγονότα αναμένεται να προκαλέσει βαθιές αλλαγές στον ψυχισμό σας και στην αντίληψη σας για τη ζωή. Κάποια στιγμή οι εσωτερικές αυτές αλλαγές θα πυροδοτήσουν γεγονότα και σε εξωτερικό επίπεδο, κυρίως με τη μορφή ξαφνικών και απροσδόκητων αλλαγών. Οι αλλαγές αυτές μπορεί αρχικά να σας προκαλέσουν κάποια αναστάτωση αλλά μακροπρόθεσμα θα αποδειχθούν ευεργετικές για σας. Οι βασικοί υποκινητές αυτής της διαδικασίας είναι οι πλανήτες Δίας και Ουρανός, που θα βρεθούν φέτος σε έναν κρίσιμο τομέα του ωροσκοπίου σας, ο οποίος σχετίζεται με τον βαθύτερο ψυχισμό σας, με τις στενές σας σχέσεις και τις κάθε είδους εξαρτήσεις σας (αισθηματικού, οικονομικού χαρακτήρα κ.λ.π.). Το σημαντικό είναι τώρα να απαλλαγείτε από πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις που έχουν φθαρεί και να ξεκινήσετε έναν καινούργιο κύκλο στη ζωή σας, πιο υγιή και ολοκληρωμένο. Όσοι από σας είσαστε γεννημένοι γύρω στις 25 Ιουνίου θα αρχίσετε από φέτος να δέχεστε κάποιες ιδιαίτερα σκληρές πλανητικές επιδράσεις. Θα πρέπει λοιπόν να κινηθείτε πολύ ώριμα, μεθοδικά και προγραμματισμένα και να δώσετε κυριολεκτικά τον καλύτερο σας εαυτό για να μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας.

ΕΡΩΤΑΣ Σαν ένας ορός αλήθειας θα λειτουργήσει το 2009 πάνω σας. Θα βγάλει στην επιφάνεια τα πραγματικά συναισθήματα και τις αληθινές προθέσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας. Και μπορεί τελικά να μην σας αρέσουν οι όποιες αποκαλύψεις γίνουν. Το βέβαιο είναι ότι οι σχέσεις εκείνες που δεν είναι αληθινές και ουσιαστικές θα μπουν τώρα σε φάση έντονης κρίσης (ειδικά αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 25 Ιουνίου). Κάθε τι το φθαρμένο και επιβαρυντικό για σας θα πρέπει να βγει από τη ζωή σας. Από την άλλη, αν έχετε τη διάθεση να δουλέψετε με το σύντροφο σας, οι επιδράσεις που θα δεχτείτε φέτος θα σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε ριζικά τη σχέση σας, να την κάνετε κυριολεκτικά καινούργια. Η χρονιά ξεκινάει ευνοϊκά για σας, αφού μέχρι τις αρχές Φλεβάρη ο πλανήτης του έρωτα - η Αφροδίτη - θα βρίσκεται σε έναν εξαιρετικά αρμονικό απέναντι σας τομέα. Στη συνέχεια, όμως, φαίνεται να παρουσιάζονται κάποια προβλήματα, καθώς η Αφροδίτη μετακινείται σε ένα δυσαρμονικό χώρο. Κάποιες εξωτερικές πιέσεις μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την επαφή σας με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Μία ψυχρότητα ίσως κυριαρχήσει στην ερωτική σας ζωή μέχρι τις αρχές Ιουνίου. Από κει και πέρα, βέβαια, οι συνθήκες βελτιώνονται θεαματικά, με θεαματική κορύφωση το διάστημα 2 – 26 Αυγούστου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας. Ίσως ξεκινήσετε τότε μία σημαντική καινούργια σχέση. Αρκετά ευνοϊκό διαγράφεται για σας και το πρώτο μισό του Νοέμβρη.

ΕΡΓΑΣΙΑ - ΧΡΗΜΑ Χρονιά σημαντικών αλλαγών και ξεκαθαρισμάτων προβλέπεται ότι θα είναι το 2009 για σας στον χώρο της εργασίας σας. Ίσως προκύψουν ολότελα καινούργια δεδομένα εκεί και θα πρέπει να είσαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να τα αντιμετωπίσετε αυτά. Σκεφθείτε εναλλακτικές λύσεις. Παράλληλα, χρειάζεται να δικτυωθείτε καλύτερα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον φέτος γιατί κάποια πρόσωπα αντίθετα με τα δικά σας συμφέροντα μπορεί να έρθουν σε αντιπαράθεση μαζί σας (ειδικά αν έχετε γεννηθεί Ιούνιο). Ίσως βγουν στο φως καταστάσεις που αγνοούσαστε ή και κάποιες σε βάρος σας παρασκηνιακές ενέργειες. Θα πρέπει να δράσετε με αποφασιστικότητα και να ξεριζώσετε από τη ζωή σας τυχόν πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις που σας φθείρουν και σας επιβαρύνουν. Στον οικονομικό τομέα ίσως έρθουν φέτος στα χέρια σας χρήματα ή περιουσιακά στοιχεία μέσα από τρίτες πηγές (όπως ένα δάνειο, μία κληρονομιά κ.λ.π.). Προτιμήστε να κάνετε σημαντικές κινήσεις στις εξής ευνοϊκές για σας ημερομηνίες: 15 - 25 Μαρτίου, 2-26 Αυγούστου και 9 Νοεμβρίου – 2 Δεκεμβρίου (θα είναι αρμονικός τότε απέναντι σας ο πλανήτης Ερμής). Αντίθετα, αποφύγετε να κάνετε ανοίγματα στα διαστήματα 8 - 18 Σεπτέμβρη και 27 - 31 Δεκέμβρη (ο Ερμής θα είναι ανάδρομος).

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΕΝΤΑΣΗΣ: Κινηθείτε πολύ προσεκτικά κοντά στις ημερομηνίες 7 και 22 Ιουλίου, που θα συμβούν δύο σημαντικές για το ζώδιο σας εκλείψεις. Μείνετε γενικά μακριά από προκλήσεις στα διαστήματα 1 Γενάρη – 4 Φλεβάρη, 23 Απρίλη – 31 Μάη και 26 Αυγούστου – 16 Οκτώβρη (θα είναι έντονα ενεργοποιημένος τότε απέναντι σας ο εκρηκτικός πλανήτης Άρης).

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

Μεγάλη κινητικότητα παρουσιάζει φέτος ο τομέας του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, με τις συνεργασίες και τις συμμαχίες σας. Φαίνεται ότι στη φετινή χρονιά θα μπορέσετε να πετύχετε πιο εύκολα τους στόχους σας αν καταφέρετε να δημιουργήσετε ισχυρές συμμαχίες και συνεργαστείτε με κάποιους κατάλληλους ανθρώπους. Το εγγυάται αυτό ο ευεργετικός πλανήτης Δίας που σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του 2009 θα βρίσκεται στο διαμετρικά αντίθετο σας ζώδιο του Υδροχόου. Ο Δίας με τις απελευθερωτικές του ενέργειες αναμένεται να έλξει τώρα κάποιους πολύ ευχάριστους και καλοπροαίρετους ανθρώπους στη ζωή σας. Παράλληλα, θα βελτιώσει την ποιότητα των σχέσεων σας και των συνεργασιών σας. Και σεις από τη δική σας πλευρά αναμένεται να γίνεται πιο δημοφιλείς φέτος στους φίλους σας και στις παρέες σας. Κάποιες δυσκολίες, καθυστερήσεις και αναβολές ίσως προκύψουν στις περιόδους των κρίσιμων για το ζώδιο σας εκλείψεων (της ηλιακής που θα συμβεί στις 26 Γενάρη και της σεληνιακής που θα συμβεί στις 9 Φλεβάρη). Φανείτε γενικά επιφυλακτικοί σε αυτές τις περιόδους, γιατί οι εκλείψεις δημιουργούν συνθήκες αστάθειας.

ΕΡΩΤΑΣ Σαν μία ιδιαίτερα ερωτική χρονιά, με πολλές συναρπαστικές εμπειρίες δείχνει να είναι το 2009 για σας τους Λέοντες. Ο ευεργετικός πλανήτης Δίας θα βρίσκεται φέτος στο τομέα των σχέσεων και υπόσχεται να σας φέρει δυνατά χτυποκάρδια! Θα σας κάνει πιο εξωστρεφείς, κοινωνικούς και αγαπητούς στις παρέες σας και θα φέρει κοντά σας γοητευτικούς και ενδιαφέροντες εκπροσώπους του άλλου φύλου. Αν είσαστε ήδη σε μία σχέση ο Δίας θα σας βοηθήσει να την ανανεώσετε και να αποκτήσετε πολλά καινούργια ενδιαφέροντα με το σύντροφο σας. Εξάλλου, φέτος ευνοούνται όσοι από εσάς έχουν σοβαρές προθέσεις και επιθυμούν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Ειδικά το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς περιέχει κάποιες πολύ αρμονικές επιδράσεις για σας τους Λέοντες. Το ερωτικό σας ενδιαφέρον ίσως στραφεί τότε σε περισσότερα άτομα. Κάποια στιγμή μπορεί να κάνετε σχέση με ένα από αυτά, που έχει σχέση με το εξωτερικό ή είναι ο ίδιος ξένης εθνικότητας ή θρησκεύματος. Η πιο ερωτική πάντως περίοδος της χρονιάς για σας φαίνεται να είναι εκείνη μεταξύ 27 Αυγούστου και 20 Σεπτέμβρη, που θα βρίσκεται στο ζώδιο σας ο πλανήτης του έρωτα η Αφροδίτη. Ίσως κεραυνοβοληθείτε τότε από τα βέλη του έρωτα (προσέξτε όμως αν είσαστε γεννημένοι κοντά στις 13 Αυγούστου να μην εξαπατηθείτε). Εάν είσαστε μόνοι σας είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσετε μία καινούργια σχέση. Ο φτερωτός θεός αναμένεται να σας ξαναβάλει στο σημάδι και το Δεκέμβριο. Ο μήνας αυτός διαγράφεται σαν μήνας πάθους και έντονων εμπειριών. Στη διάρκεια του ίσως ζήσετε μία συναρπαστική ερωτική περιπέτεια και βιώσετε γενικά κάποιες πρωτόγνωρες εμπειρίες.

ΕΡΓΑΣΙΑ - ΧΡΗΜΑ Όπως ήδη αναφέραμε, η δύναμη σας φέτος θα είναι - σε πολύ μεγάλο βαθμό - οι συμμαχίες και οι συνεργασίες που θα κάνετε. Αν αυτές αποδειχτούν πετυχημένες τότε μπορεί να προκύψουν πολύ θετικά αποτελέσματα στον επαγγελματικό τομέα. Ο ευεργετικός απέναντι σας πλανήτης Δίας θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε καλύτερες σχέσεις στον χώρο της εργασίας σας και να κάνετε πολλές και χρήσιμες επαφές. Γενικά, η καινούργια χρονιά θα σας δώσει ευκαιρίες για να προωθήσετε το έργο σας και για να επεκταθείτε. Προσέξτε, όμως, αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 12 Αυγούστου. Εσάς σας επηρεάζει έντονα ο πλανήτης Ποσειδώνας ο οποίος μπορεί να σας καλλιεργήσει κάποια ανεδαφικά και ουτοπιστικά οράματα και γενικά να σας οδηγήσει σε κάποιου είδους εξαπάτηση. Θα ευνοηθούν ιδιαίτερα τώρα όσοι από εσάς ασχολούνται με τα ελεύθερα και καλλιτεχνικά επαγγέλματα, με τα κοινά και τις δημόσιες σχέσεις. Προτιμήστε να κάνετε συναλλαγές και να πάρετε πρωτοβουλίες στις ευνοϊκές για σας περιόδους 26 Μαρτίου – 9 Απριλίου, 24 Ιουλίου – 3 Αυγούστου, 17 Νοεμβρίου – 5 Δεκεμβρίου. Αντίθετα αποφύγετε τα ανοίγματα στα διαστήματα 10 Απριλίου – 1 Μαΐου και 29 Οκτωβρίου – 16 Νοεμβρίου, που ο Ερμής θα είναι δυσαρμονικός απέναντι σας.

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΕΝΤΑΣΗΣ: Κινηθείτε πολύ επιφυλακτικά κοντά στις δύο κρίσιμες για σας εκλείψεις (26 Γενάρη και 9 Φλεβάρη). Μείνετε μακριά από ριψοκίνδυνες καταστάσεις στις περιόδους 5 Φεβρουαρίου - 15 Μαρτίου και 17 Οκτωβρίου - 31 Δεκεμβρίου (θα είναι έντονα ενεργοποιημένος απέναντι στο ζώδιο σας τότε ο εκρηκτικός πλανήτης Άρης).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ

Δεχτήκατε τα τελευταία χρόνια κάποιες πολύ ισχυρές πλανητικές επιδράσεις, που σας έχουν αλλάξει προς το καλύτερο. Έχετε γίνει πιο ώριμοι, υπεύθυνοι και αποτελεσματικοί. Και αναμένεται να γίνετε ακόμη περισσότερο στη διάρκεια της καινούργιας χρονιάς. Και αυτό γιατί θα σας επηρεάσουν πιο έντονα τώρα οι δύο μεγάλοι «δάσκαλοι», οι πλανήτες Κρόνος και Δίας. Ο Κρόνος συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιο σας και να σας δίνει καθημερινά τα μαθήματα του. Ταυτόχρονα όμως περνάει τώρα σε μία στρατηγική για σας θέση και ο μεγάλος ευεργέτης, ο πλανήτης Δίας. Ο Δίας αναμένεται να δημιουργήσει πολύ πιο ευχάριστες συνθήκες μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον και να βελτιώσει σημαντικά τη σχέση σας με τους συναδέλφους σας. Αυτό θα έχει πολύ ευεργετικές συνέπειες σε σας. Αν και γενικά οι Παρθένοι αποφεύγουν να βγαίνουν στο προσκήνιο ίσως φέτος αναγνωριστούν ο μόχθος σας και η γενικότερη προσφορά σας και δεχτείτε κάποιου είδους καταξίωση ή μία προαγωγή. Όσοι από σας είσαστε γεννημένοι Αύγουστο θα δεχτείτε τώρα τις ευνοϊκές επιδράσεις του Πλούτωνα, ο οποίος θα σας δυναμώσει ψυχικά και θα σας δικτυώσει καλύτερα στο επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο.

ΕΡΩΤΑΣ Αν και η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σας δημιουργεί ένα μάλλον αυστηρό κλίμα γενικότερα, ωστόσο ο ερωτικός τομέας δείχνει αρκετά ενεργός και φέτος. Θα σας δοθούν ευκαιρίες εκεί, αρκεί όμως να είσαστε πιο προσεκτικοί στις επιλογές και στις συμπεριφορές σας. Με τη ματιά του Κρόνου θα είσαστε πιο ρεαλιστές θα βλέπετε πιο καθαρά τα πράγματα. Γενικά φέτος θα κάνετε πιο ώριμες επιλογές στα ζητήματα της καρδιάς. Αν βρίσκεστε σε μία σχέση που σας καλύπτει τότε φέτος η σχέση σας αυτή θα μπει σε μία πιο ώριμη φάση. Αρκετοί από σας ίσως αποφασίσουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Αν είσαστε μόνοι σας, τότε η παρουσία του Κρόνου θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποια βιώματα του παρελθόντος και να γίνετε πιο απλοί και αληθινοί στην προσέγγιση σας με τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου. Πάντως το πρώτο μισό της χρονιάς διαγράφεται σαν μία περίοδος έντονου πάθους για σας. Ίσως βρεθείτε στα δίκτυα ενός – ενδεχομένως «παράνομου» - έρωτα και βιώσετε έντονες ΄ξ ακόμη και ακραίες εμπειρίες. Θα πρέπει να κινηθείτε ώριμα και επιφυλακτικά τότε, για να μην πληρώσετε στο τέλος ακριβά αυτό το ενδεχόμενο πάθος σας. Το πιο ερωτικό διάστημα της χρονιάς για σας αναμένεται να είναι εκείνο μεταξύ 21 Σεπτεμβρίου και 15 Οκτωβρίου, που θα βρίσκεται στο ζώδιο σας ο πλανήτης του έρωτα, η Αφροδίτη. Αρκετά ευνοϊκές επιδράσεις θα δεχτείτε επίσης στο δεύτερο μισό του Νοέμβρη και στα τέλη Δεκέμβρη. Ίσως ζήσετε τότε μία πικάντικη ιστορία.

ΕΡΓΑΣΙΑ - ΧΡΗΜΑ Αν και η γενικότερη συγκυρία είναι δυσμενής, εσείς θα δεχτείτε ευνοϊκές επιδράσεις φέτος σε αυτούς τους δύο τομείς. Και μόνο το γεγονός ότι ο ευεργετικός πλανήτης Δίας θα βρίσκεται φέτος στον τομέα του ωροσκοπίου σας που εκπροσωπεί την εργασία σας αποτελεί πολύ καλό οιωνό για σας. Το 2009 μπορεί να αποδειχτεί χρονιά υψηλής παραγωγικότητας και επιτυχιών. Ο Κρόνος, βέβαια, είναι αυστηρός και απαιτητικός πλανήτης και θα σας ζητήσει και φέτος να είσαστε άκρως εργατικοί και να αντιμετωπίζετε πολύ ώριμα και υπεύθυνα τα ζητήματα στη δουλειά σας και τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Από τη φύση σας όμως εσείς είσαστε άξιοι και ικανοί και στα δύο. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Κρόνος - εκτός από το βαρύ και αυστηρό του πρόσωπο - είναι και ο πλανήτης της καταξίωσης και αναγνώρισης. Ίσως σας φέρει μία σημαντική αναγνώριση ή και προαγωγή τώρα. Επιπλέον ο Δίας θα σας δώσει ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημα σας μέσα από τη δουλειά σας και για να κάνετε γενικά πετυχημένες συναλλαγές. Προτιμήστε να κάνετε σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις στις ευνοϊκές για σας περιόδους: 22 Ιανουαρίου – 14 Φεβρουαρίου, 10 Απριλίου – 1 Μαΐου, 6 – 31 Δεκεμβρίου. Αντίθετα, κινηθείτε επιφυλακτικά στο διάστημα 8 – 31 Μαΐου.

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΕΝΤΑΣΗΣ: Αποφύγετε τυχόν ριψοκίνδυνες καταστάσεις στις ημερομηνίες: 16 Μαρτίου – 22 Απριλίου και 13 Ιουλίου 24 Αυγούστου (θα είναι έντονα ενεργοποιημένος τότε απέναντι στο ζώδιο σας ο εκρηκτικός πλανήτης Άρης).

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)

ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΖΩΗ

Το ζώδιο σας θα βρεθεί στο επίκεντρο της επιρροής αρκετών πλανητών μέσα στην καινούργια χρονιά. Κάποιοι από αυτούς θα είναι έντονα αρμονικοί και κάποιοι δυσαρμονικοί απέναντι σας. Το σίγουρο είναι δηλαδή ότι κάθε άλλο παρά άχρωμο και αδιάφορο παρουσιάζεται το 2009 για σας. Μπορεί να σας φέρει μεγάλες χαρές αλλά και δοκιμασίες (ειδικά αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 25 Σεπτεμβρίου. Εσείς βρίσκεστε τώρα στο στόχαστρο του Πλούτωνα και πρέπει να κινηθείτε πιο εύκαμπτα, αποφασιστικά και ώριμα από ότι άλλες χρονιές). Γενικά, το 2009 είναι μία χρονιά στη διάρκεια της οποίας θα αλλάξετε ριζικά πολλές από τις συνήθειες και τις συμπεριφορές σας. Μη διστάσετε να απαλλαγείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που στην πραγματικότητα σας φθείρουν και να χαράξετε καινούργια πορεία στη ζωή σας. Το δυνατό σας χαρτί θα είναι φέτος οι πλανήτες Δίας και Ποσειδώνας. Αμφότεροι βρίσκονται σε αρμονικές απέναντι στο Ζυγό τροχιές και σας προσφέρουν απλόχερα τα δώρα τους. Οι δύο αυτοί πλανήτες θα σας στείλουν πολύ ευνοϊκές επιδράσεις και θα σας κάνουν πιο αισιόδοξους, ενεργητικούς, παραγωγικούς και αποτελεσματικούς. Έτσι, παρά τη γενικότερη δυσμενή συγκυρία, εσείς ίσως καταφέρετε φέτος να πετύχετε κάποιους πολύ σημαντικούς στόχους σας, να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας και να κάνετε γενικά πετυχημένες κινήσεις σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Θα ευνοηθούν ιδιαίτερα τώρα όσοι από σας ασχολούνται με καλλιτεχνικά επαγγέλματα. Τις πιο δύσκολες επιδράσεις θα τις δεχτούν οι γεννημένοι το Σεπτέμβριο. Αυτοί θα πρέπει να κινηθούν πολύ ώριμα και προσεκτικά στη διάρκεια της καινούργιας χρονιάς.

ΕΡΩΤΑΣ Παρ’ όλες τις αρνητικές συγκυρίες, το 2009 διαγράφεται για σας τους Ζυγούς σαν μία αρκετά ερωτική χρονιά. Και αυτό γιατί ο ευεργετικός πλανήτης Δίας θα περάσει φέτος σε έναν εξαιρετικά ευνοϊκό για τα χτυποκάρδια τομέα του ωροσκοπίου σας. Παράλληλα, ο επίσης αρμονικός απέναντι σας Ποσειδώνας αναμένεται να σας αναβιβάσει φέτος σε ρομαντικές και ονειρικές διαστάσεις. Αν είσαστε μόνοι σας μπορεί να ξεκινήσετε μία καινούργια σχέση ή να ζήσετε ένα δυνατό έρωτα. Αν είσαστε ήδη δεσμευμένοι δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε επισημοποίηση της σχέσης σας. Πολύ ευνοϊκό διαγράφεται ολόκληρο το πρώτο μισό της χρονιάς, στη διάρκεια του οποίου είναι πιθανό να ξεκινήσετε μία πολύ σημαντική σχέση, από αυτές που λέμε σχέσεις ζωής. Κάπως επιφυλακτικοί βέβαια θα πρέπει να είναι οι γεννημένοι τον Σεπτέμβριο, γιατί αυτοί μπορεί να εξαπατηθούν τώρα και να βρεθούν άθελα τους μπλεγμένοι σε ακραίες καταστάσεις. Μία ακόμη ερωτική περίοδος για σας τους Ζυγούς αναμένεται να είναι εκείνη μεταξύ 16 Οκτωβρίου – 8 Νοεμβρίου. Θα βρίσκεται τότε στο ζώδιο σας ο πλανήτης του έρωτα, η Αφροδίτη, η οποία θα σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς και θα έλξει κοντά σας ενδιαφέροντες εκπροσώπους του άλλου φύλου. «Καυτό» διαγράφεται για σας και το δεύτερο μισό του Οκτώβρη, όπου ενδέχεται να συναντήσετε κάποιο ζωντανό και γεμάτο μπρίο πρόσωπο και να περάσετε συναρπαστικές στιγμές μαζί του. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα ενδέχεται να κάνετε άλλη μία σημαντική ερωτική γνωριμία.

ΕΡΓΑΣΙΑ - ΧΡΗΜΑ ΄Εστω και μέσα από δύσκολες, αντικρουόμενες και συχνά οριακές συνθήκες, θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προυποθέσεις φέτος για να πετύχετε τους στόχους που επιθυμείτε και να φτάσετε ψηλά επαγγελματικά. Αρκεί να κινηθείτε με ρεαλισμό, να δουλέψετε σκληρά και να μην πέσετε στη παγίδα τυχόν ενθουσιασμών και βιαστικών κινήσεων. Στο πρώτο μισό της χρονιάς μπορεί να σας γίνει μία πρόταση για συνεργασία η οποία ενδέχεται να αποδειχθεί αρκετά συμφέρουσα για σας. Μην την προσπεράσετε έτσι αλλά φροντίστε πρώτα να κατοχυρώσετε τα ατομικά σας συμφέροντα προτού περάσετε σε οποιουδήποτε είδους συνεργασία. Φέτος θα πρέπει, γενικά, να γίνετε πιο τολμηροί μια και οι πλανήτες εκδηλώνουν δυναμικότερες ενέργειες απέναντι σας. Χάρη στην ευνοϊκοί επίδραση του Δία ίσως καταφέρετε να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας σε καινούργιους τομείς. Παράλληλα, αναμένεται να δημιουργηθούν τώρα αρκετά γόνιμες συνθήκες και στον οικονομικό τομέα και ίσως αυξηθούν τα έσοδα σας. Αυτή είναι μια χρονιά πρόσφορη για επενδύσεις. Εσείς όμως που είσαστε γεννημένοι γύρω στις 26 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να είσαστε εξαιρετικά επιφυλακτικοί φέτος. Διαφορετικά οι δύσκολες πλανητικές επιδράσεις που θα δεχτείτε είναι ικανές να σας προκαλέσουν μεγάλες ζημιές. Προτιμήστε να κάνετε συναλλαγές και να πάρετε πρωτοβουλίες στις ευνοϊκές για σας περιόδους 26 Μαρτίου – 9 Απριλίου, 24 Ιουλίου – 3 Αυγούστου, 17 Νοεμβρίου – 5 Δεκεμβρίου. Αντίθετα αποφύγετε τα ανοίγματα στις ημερομηνίες 22 Γενάρη – 2 Φλεβάρη, 8 – 18 Σεπτεμβρίου και 27 - 31 Δεκεμβρίου που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος.

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΕΝΤΑΣΗΣ: Δείξτε μεγάλη προσοχή κοντά στις ημερομηνίες 7 και 22 Ιουλίου, που θα συμβούν κρίσιμες για σας εκλείψεις. Φροντίστε να μείνετε μακριά από ριψοκίνδυνες καταστάσεις και προκλήσεις στα διαστήματα 4 Μαρτίου - 9 Μαΐου και 19 Αυγούστου - 4 Οκτωβρίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Το ζώδιο σας έχει έναν έντονο και βαθύ ψυχισμό. Συχνά βιώνει ακραία τα συναισθήματα του και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μπλοκάρεται κάποιες φορές και να μην είναι αρκετά επικοινωνιακό στην επαφή του με τους ανθρώπους γύρω του. Οι πλανητικές επιδράσεις όμως που θα δεχτείτε στη διάρκεια της καινούργιας χρονιάς θα λειτουργήσουν θετικά πάνω σε αυτό το σημείο. Θα σας κάνουν πιο ευέλικτους, καλοπροαίρετους και εκδηλωτικούς με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σας. Παράλληλα, μία ευνοϊκή συγκυρία από πλανήτες που διάκεινται φιλικά φέτος απέναντι σας θα ξεμπλοκάρει συνολικά το δυναμικό σας και θα ανοίξει καινούργιες μεγάλες δυνατότητες για σας. Είναι γνωστό άλλωστε ότι οι Σκορπιοί αποδίδουν καλύτερα σε περιόδους κρίσης και μία τέτοια φαίνεται να περνάμε τώρα. Αυτοί που πρέπει να φανούν ιδιαίτερα προσεκτικοί τώρα είναι οι γεννημένοι γύρω στις 12 Νοεμβρίου. Εσείς δέχεστε δυσαρμονικές επιρροές από τον πλανήτη Ποσειδώνα, οι οποίες μπορεί να σας δημιουργήσουν σύγχυση και να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Φροντίστε λοιπόν να πατάτε γερά με τα πόδια σας στη γη.

ΕΡΩΤΑΣ Οι επιδράσεις που θα δεχτείτε φέτος θα σας κάνουν πιο ανοιχτούς, ευέλικτους και κοινωνικούς. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να έρθετε σε επαφή με πολλή και διαφορετικό κόσμο και φυσικά με κάποιους γοητευτικούς εκπροσώπους του άλλου φύλου. Χάρη στην παρουσία του κυβερνήτη πλανήτη σας, του Πλούτωνα, στον Τρίτο Οίκο του ωροσκοπίου σας οι γνωριμίες φέτος δεν θα σας λείψουν. Έρωτες θα προκύψουν τώρα στα πλαίσια μίας παρέας και γενικά μέσα στο φιλικό σας περιβάλλον. Δεν αποκλείεται όμως να προκύψει και κάποια ιστορία πάθους με πρόσωπο από το συγγενικό σας περιβάλλον ή που κατοικεί στη γειτονιά σας. Το πάθος θα είναι ο οδηγός σας. Αν και πάντοτε έχετε ισχυρό προσωπικό μαγνητισμό και έντονο σεξ-απίλ ειδικά φέτος τα στοιχεία αυτά θα είναι ακόμη πιο έντονα πάνω σας, καθιστώντας σας ισχυρότερους στο παιχνίδι της γοητείας και της κατάκτησης. Και σε αυτό το παιχνίδι δύσκολα θα μπορέσουν να σας συναγωνιστούν. Η χρονιά φαίνεται να ξεκινάει θετικά για σας. Μέχρι τις 3 Φλεβάρη θα δέχεστε αρμονικές επιδράσεις στον ερωτικό τομέα. Μετά όμως τα πράγματα δείχνουν να αλλάζουν απότομα. Ίσως προκύψουν διαφορές τότε με το πρόσωπο που θα σας ενδιαφέρει. Σχετικά πιο ευνοϊκές επιδράσεις θα αρχίσετε να δέχεστε από το Μάη. Καυτός διαγράφεται για σας και ο Αύγουστος. Η πιο ερωτική όμως περίοδος της χρονιάς αναμένεται να είναι εκείνη μεταξύ 9 Νοεμβρίου και 2 Δεκεμβρίου, που θα βρίσκεται στο ζώδιο σας ο πλανήτης του έρωτα η Αφροδίτη. Είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε τότε αυτό που λέμε «την αδελφή σας ψυχή» και να βιώστε στιγμές μοναδικής έξαψης και πάθους μαζί της.

ΕΡΓΑΣΙΑ - ΧΡΗΜΑ Οι γενικότερα ευνοϊκές επιδράσεις που θα δεχτείτε στο μεγαλύτερο μέρος της καινούργιας χρονιάς αναμένεται να φέρουν θετικά αποτελέσματα στους δύο αυτούς τομείς. Φέτος θα σας δοθούν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για να υλοποιήσετε τα σχέδια σας, για να προωθήσετε την καριέρα σας και για να εξελιχτείτε γενικά. Πολύ καλά αναμένεται να πάτε και στον οικονομικό τομέα, αφού από ένστικτο ξέρετε να διαχειρίζεστε τις καταστάσεις σε περιόδους κρίσεων. Όσοι από εσάς είσαστε ήδη σε κάποια δουλειά μπορεί να την δείτε τώρα να ανανεώνεται και να γίνετε (απροσδόκητα) πιο ενδιαφέρουσα για σας. Αν είσαστε χωρίς δουλειά είναι πιθανό να βρείτε σύντομα μία, ίσως και στο ξεκίνημα της χρονιάς. Αν θέλετε να γίνονται οι συναλλαγές σας με την εύνοια των άστρων προτιμήστε να κινηθείτε στις ευνοϊκές για σας περιόδους: 22 Ιανουαρίου – 14 Φεβρουαρίου, 10 Απριλίου – 1 Μαΐου, 6 – 31 Δεκεμβρίου (ο Ερμής, ο πλανήτης των συναλλαγών, θα βρίσκεται τότε σε αρμονικές απέναντι στο ζώδιο σας θέσεις του ζωδιακού) . Αντίθετα, κινηθείτε επιφυλακτικά στο διάστημα 12 – 21 Γενάρη, που ο πλανήτης Ερμής θα είναι ανάδρομος και μπορεί να σας φέρει καθυστερήσεις και αναβολές.

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΕΝΤΑΣΗΣ: Κινηθείτε πολύ συνετά κοντά στις ημερομηνίες των δυσμενών απέναντι σας εκλείψεων (26 Γενάρη, 9 Φλεβάρη, 6 Αυγούστου). Παράλληλα, μείνετε μακριά από ριψοκίνδυνες καταστάσεις στις περιόδους: 5 Φεβρουαρίου - 15 Μαρτίου και 17 Οκτωβρίου - 31 Δεκεμβρίου (θα σας επηρεάζει δυσαρμονικά ο εκρηκτικός Άρης).

ΤΟΞΟΤΗΣ (23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)

Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

Η πιο σημαντική για σας είδηση είναι βέβαια η οριστική αποχώρηση του πλανήτη Πλούτωνα από το ζώδιο σας. Είναι σα να έφυγε από πάνω σας ένα βάρος (που σέρνατε για πολλά χρόνια), σα να ξαναβρήκατε τον παλιό καλό σας εαυτό. Αν δεν ήταν και αυτός ο δυσαρμονικός απέναντι σας πλανήτης Κρόνος κυριολεκτικά θα πετάγατε τώρα. Στην καινούργια χρονιά, λοιπόν, θα δεχτείτε κάποιες δύσκολες αλλά και κάποιες ευνοϊκές πλανητικές όψεις. Αυτές προέρχονται κυρίως από τον επεκτατικό πλανήτη Δία, που βρίσκεται τώρα στον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τις μετακινήσεις και επικοινωνίες, με τις καθημερινές σας συναλλαγές, τους γείτονες σας και τα τυχόν αδέλφια σας. Ο Δίας προαναγγέλλει θετικά γεγονότα σε όλους αυτούς τους τομείς. Θα σας δώσει ευκαιρίες για να κάνετε χρήσιμες επαφές και γνωριμίες και για να δικτυωθείτε κοινωνικά. Αυτή είναι μία ιδανική χρονιά για να για να προχωρήσετε σε μία γενικότερη ανανέωση στη ζωή σας, για να ανακαινίσετε τον χώρο σας ή για να μετακομίσετε. Και επειδή κυριαρχεί εύκολα πάνω σας ο ενθουσιασμός σας υπενθυμίζουμε ότι στο μεγαλύτερο μέρος της καινούργιας χρονιάς θα σας επηρεάζει αρνητικά ο αυστηρός και περιοριστικός πλανήτης Κρόνος, ο οποίος ζητάει από σας να κινηθείτε τώρα με τη μέγιστη ωριμότητα και υπευθυνότητα.

ΕΡΩΤΑΣ Απροσδόκητα ευνοϊκές επιδράσεις θα δεχτείτε φέτος σε αυτόν τον τομέα, χάρη σε μία σπάνια πλανητική συγκυρία (την παραμονή του πλανήτη Αφροδίτη για 4 σχεδόν μήνες σε έναν πολύ ερωτικό τομέα του ωροσκοπίου σας). Μπορούμε να χαρακτηρίσουμε λοιπόν το 2009 αρκετά ερωτική χρονιά για σας τους Τοξότες. Ευκαιρίες να ζευγαρώσετε θα σας δοθούν αρκετές. Από την άλλη, όμως, η έντονη επενέργεια του Κρόνου πάνω στο ζώδιο σας ζητάει από σας να δείξετε μεγαλύτερη ωριμότητα και σοβαρότητα τώρα στις επιλογές σας και στις όποιες σχέσεις κάνετε. Άλλωστε και στην πιο επιπόλαιη και ανέμελη σχέση επενδύονται κάποια συναισθήματα τα οποία πρέπει να σεβόμαστε, όπως πρέπει να σεβόμαστε και τον άνθρωπο που βρέθηκε έστω για λίγο στο πλευρό μας. Έτσι, με την επήρεια του Κρόνου ίσως χρειαστεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις φέτος γύρω από μία σχέση σας. Από την άλλη, κάποιες εξωτερικές επεμβάσεις μπορεί να επηρεάσουν πολύ αρνητικά την πορεία μίας σχέσης σας. Λιγάκι δύσκολα φαίνεται να ξεκινά η χρονιά για σας. Μετά τις 3 Φλεβάρη όμως αρχίζετε να δέχεστε πολύ πιο ευνοϊκές επιδράσεις και ίσως ζήσετε τότε μία έντονη ερωτική ιστορία, που θα έχει και κάποια διάρκεια. Τα μέσα του καλοκαιριού φαίνεται να σας βρίσκουν ζευγαρωμένους, με έναν άνθρωπο με τον οποίο επικοινωνείτε πάρα πολύ καλά. Η πιο ερωτική όμως περίοδος της χρονιάς για σας αναμένεται να είναι εκείνη μεταξύ 3 και 26 Δεκεμβρίου. Θα βρίσκετε τότε στο ζώδιο σας η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα.

ΕΡΓΑΣΙΑ - ΧΡΗΜΑ Κάποιες πολύ καλές προοπτικές ανοίγονται την καινούργια χρονιά στα επαγγελματικά σας. Ο ευεργετικός πλανήτης Δίας που θα βρίσκεται σε έναν αρμονικό για σας χώρο του ζωδιακού θα σας δώσει σημαντικές ευκαιρίες για να κάνετε πετυχημένα ανοίγματα στους τομείς που σας ενδιαφέρουν, για να διαφημίσετε και να γνωστοποιήσετε το αντικείμενο της δουλειάς σας και για να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα όσοι από εσάς είναι ελεύθεροι επαγγελματίες ή ασχολούνται με τη διαφήμιση, το εμπόριο, τη δημοσιογραφία και γενικά με τις συναλλαγές και τις δημόσιες σχέσεις. Στον οικονομικό τομέα χρειάζεται φέτος να κινηθείτε συνετά και συγκρατημένα μια και σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα σας «εποπτεύει» ο αυστηρός πλανήτης Κρόνος. Ελέγξτε λοιπόν τυχόν σπατάλες και περιττές αγορές και χειριστείτε πιο υπεύθυνα τα οικονομικά σας. Προτιμήστε να πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες και να κάνετε ανοίγματα στις περιόδους εκείνες που είναι αστρολογικά πιο ευνοϊκές για σας: 2 - 11 Ιανουαρίου, 15 Ιουνίου - 3 Ιουλίου και 16 Οκτωβρίου ως 8 Νοεμβρίου (ο πλανήτης Ερμής θα είναι πιο αρμονικός τότε απέναντι σας). Αντίθετα αποφύγετε να κάνετε κρίσιμες κινήσεις στο διάστημα 8 - 14 Μαΐου (γιατί θα είναι ανάδρομος τότε ο Ερμής).

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΕΝΤΑΣΗΣ: Κινηθείτε συνετά και αποφύγετε ακρότητες και προκλήσεις στις ημερομηνίες: 16 Μαρτίου – 22 Απριλίου και 13 Ιουλίου 24 Αυγούστου (θα είναι τότε έντονα ενεργοποιημένος απέναντι στο ζώδιο σας ο εκρηκτικός πλανήτης Άρης).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

ΘΕΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Σαν μία ιδιαίτερα δυναμική και ενδιαφέρουσα χρονιά διαγράφεται το 2009 για σας τους Αιγόκερους. Το ζώδιο σας θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές αυτής της χρονιάς, εξαιτίας των ισχυρών πλανητικών ενεργειών που θα εστιαστούν πάνω του. Η πιο σημαντική βέβαια είδηση είναι η οριστική εγκατάσταση του μυστηριώδους πλανήτη Πλούτωνα στο ζώδιο σας. Ο Πλούτωνας θα επηρεάσει προς το παρόν τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί Δεκέμβριο. Εσείς μπαίνετε τώρα σε μία ολότελα καινούργια φάση της ζωής σας, σε μία διαδικασία βαθιάς μεταμόρφωσης του εαυτού σας. Θα πρέπει να αποβάλετε επειγόντως ότι έχει φθαρεί στη ζωή σας και σας δημιουργεί απλά βάρος. Μία ιδιαίτερα ευνοϊκή για σας συγκυρία δημιουργεί ο πλανήτης Κρόνος (ο πλανήτης που σας κυβερνάει). Θα βρίσκεται σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της χρονιάς σε μία πολύ ευνοϊκή απέναντι στο ζώδιο σας θέση. Τέλος, φέτος θα συμβούν δύο ιδιαίτερα κρίσιμες απέναντι στο ζώδιο σας εκλείψεις (μία σεληνιακή στις 7 και μία ηλιακή στις 22 Ιουλίου) τις οποίες πρέπει να προσέξετε. Αποφύγετε να κάνετε σημαντικές κινήσεις κοντά στις ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν αυτές οι εκλείψεις.

ΕΡΩΤΑΣ Ένα καινούργιο στοιχείο που θα μπει ορμητικά τώρα στη ζωή σας (ειδικά αν έχετε γεννηθεί το Δεκέμβριο) είναι το «πάθος». Το πάθος εξοντώνει τον άνθρωπο και γι’ αυτό το υψηλά πειθαρχημένο ζώδιο σας δεν το έχει σε υπόληψη. Τώρα όμως με την είσοδο του Πλούτωνα, του πλανήτη του πάθους, στο ζώδιο σας θα γνωρίσετε αυτή την κατάσταση και από την καλή της και από την κακή της πλευρά. Το άσχημο βέβαια είναι ότι το πάθος οδηγεί συχνά τους ανθρώπους σε ακραίες συμπεριφορές και σε ακραία γενικά περιβάλλοντα. Ενδεχομένως θα το υποστείτε κι αυτό, ειδικά αν είσαστε του Δεκέμβρη. Σε μία άλλη εκδοχή, Πλούτωνας σημαίνει εξαιρετικά βαθύ δέσιμο ψυχών. Κάτω από την επήρεια του ίσως αρχίσετε να λειτουργείτε τώρα σε πιο συναισθηματικές συχνότητες και να δίνετε μεγαλύτερο βάρος στη σχέση σας με τον σύντροφο σας. Αν είσαστε μόνοι σας ίσως κάνετε στο ξεκίνημα της χρονιάς μία σημαντική γνωριμία. Μετά τις 3 Φλεβάρη αρχίζουν να δημιουργούνται δυσκολότερες συνθήκες στον ερωτικό τομέα, οι οποίες μπορεί να οφείλονται σε κάποια συγγενικά σας πρόσωπα που αυθαίρετα θα επεμβαίνουν στην ερωτική σας ζωή. Αυτό είναι πιθανό να κρατήσει όλη την άνοιξη. Τα πρώτα πιο ενθαρρυντικά μηνύματα θα φανούν από τον Ιούνη και έπειτα. Το τέλος του καλοκαιριού είναι πιθανό να σας βρει με έναν σταθερό σύντροφο στο πλευρό σας. Αν όχι, δεύτερη ευκαιρία θα σας δοθεί στο διάστημα 21 Σεπτεμβρίου – 15 Οκτωβρίου. Εξαιρετικά ερωτικές διαγράφονται οι τελευταίες μέρες της χρονιάς, όταν η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας.

ΕΡΓΑΣΙΑ - ΧΡΗΜΑ Η καινούργια χρονιά μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά παραγωγική και εποικοδομητική για σας τους Αιγόκερους σε αυτούς τους δύο τομείς. Ο κυρίαρχος πλανήτης σας, ο Κρόνος, σχηματίζει (από το ζώδιο της Παρθένου, στο οποίο βρίσκεται εδώ και καιρό) μία πολύ αρμονική πλανητική όψη απέναντι στον Ήλιο σας. Κάτω από αυτή την τόσο ευνοϊκή επιρροή του Κρόνου αναμένεται να προκύψουν κάποιες θετικότατες για σας εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Εάν εργάζεστε στο δημόσιο ίσως σας δώσουν ένα καλύτερο πόστο ή ακόμη και μία προαγωγή. Αν είσαστε ελεύθερος επαγγελματίας θα δείτε το τζίρο σας να ανεβαίνει και το όνομα σας να ακούγεται όλο και περισσότερο στην αγορά. Αρκετά αισιόδοξα δείχνουν τα πράγματα και στον οικονομικό τομέα. Με τον τυχερό πλανήτη Δία να βρίσκεται τώρα στον τομέα των οικονομικών σας είναι πιθανό να αυξηθούν σημαντικά μέσα στο 2009 τα έσοδα σας. Προτιμήστε να κάνετε επαγγελματικές κινήσεις στις εξής ευνοϊκές για σας ημερομηνίες: 15 - 25 Μαρτίου, 2-26 Αυγούστου και 9 Νοεμβρίου – 2 Δεκεμβρίου (θα είναι αρμονικός τότε απέναντι σας ο πλανήτης Ερμής). Αντίθετα, αποφύγετε να κάνετε ανοίγματα στα διαστήματα 8 - 18 Σεπτέμβρη και 27 - 31 Δεκέμβρη (θα είναι ο Ερμής ανάδρομος).

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΕΝΤΑΣΗΣ: Κινηθείτε πολύ προσεκτικά κοντά στις ημερομηνίες 7 και 22 Ιουλίου, που θα συμβούν δύο σημαντικές για το ζώδιο σας εκλείψεις. Μείνετε γενικά μακριά από προκλήσεις στα διαστήματα 1 Γενάρη – 4 Φλεβάρη, 23 Απρίλη – 31 Μάη και 26 Αυγούστου – 16 Οκτώβρη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΣΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ

Με τον πιο τυχερό και ευεργετικό πλανήτη (τον Δία) να βρίσκεται σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της καινούργιας χρονιάς στο ζώδιο σας τα πράγματα δεν θα μπορούσαν παρά να είναι αισιόδοξα για σας. Το 2009 διαγράφεται για τους Υδροχόους σα μία χρονιά μεγάλων ευκαιριών και ανάπτυξης. Προβλέπεται να συμβούν πολύ ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική και στην επαγγελματική σας ζωή. Θα πιστέψετε έτσι περισσότερο στον εαυτό σας και θα αποκτήσετε μία πιο αισιόδοξη άποψη πάνω στα πράγματα. Επίσης θα ανοιχτείτε περισσότερο απέναντι στους άλλους ανθρώπους και θα γίνετε πιο δημοφιλείς στις φιλικές σας παρέες. Ίσως ταξιδέψετε στο εξωτερικό και έρθετε σε επαφή με κάποιους ξεχωριστούς και υψηλά συνειδητοποιημένους ανθρώπους. Γενικά θα κινηθείτε τώρα σε πιο ιδεαλιστικά και πνευματικά επίπεδα. Μερικές από τις εκλείψεις που θα γίνουν φέτος θα επηρεάσουν έντονα το ζώδιο σας (ιδιαίτερα η ηλιακή έκλειψη που θα γίνει στις 26 Ιανουαρίου στο ζώδιο σας και η δεύτερη ηλιακή έκλειψη που θα γίνει στις 6 Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα). Χρειάζεται να είσαστε πολύ προσεκτικοί στη διάρκεια αυτών των εκλείψεων και να αποφύγετε να κάνετε τότε τυχόν σημαντικά ανοίγματα ή κινήσεις.

ΕΡΩΤΑΣ Οι γενικότερα ευνοϊκοί απέναντι στο ζώδιο σας πλανητικοί σχηματισμοί θα δημιουργήσουν ένα πολύ ερωτικό κλίμα γύρω σας φέτος. Εδικά ο ευεργετικός πλανήτης Δίας θα σας κάνει πιο εξωστρεφείς, κοινωνικούς και δημοφιλείς. Θα αυξήσει τον προσωπικό σας μαγνητισμό, πράγμα που σημαίνει ότι θα γίνετε τώρα πιο επιθυμητοί στο άλλο φύλο. Στην καινούργια χρονιά θα βιώσετε κάποια εξαιρετικά συναισθήματα (χάρη στην παρουσία και του Ποσειδώνα στο ζώδιο σας), ρομαντικές ατμόσφαιρες και στιγμές γεμάτες με πάθος. Αναμφίβολα θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να έρθετε κοντά σε γοητευτικούς εκπροσώπους του αντίθετου φύλου και για να ζευγαρώσετε μαζί τους. Η μεγαλύτερη δυσκολία σας ίσως αποδειχτεί τελικά εκείνη της επιλογής! Προσέξτε, όμως, αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 10 Φεβρουαρίου γιατί εσείς έχετε τώρα ροζ συννεφάκια στα μάτια και μπορεί να εξαπατηθείτε από κάποιον άνθρωπο που θα φαντάζει ιδανικός σε εσάς - αλλά δεν θα είναι. Αν είσαστε ήδη δεσμευμένοι, η επαφή σας με το σύντροφο σας θα γίνει φέτος πιο αληθινή, φιλική και αυθόρμητη. Αν είσαστε μόνοι σας τότε δύσκολα θα ξεφύγετε από τα βέλη του έρωτα. Στο πρώτο εξάμηνο της χρονιάς θα δεχτείτε αρμονικές επιδράσεις αλλά τα πράγματα θα είναι τότε κάπως ρευστά. Ίσως έλξουν ταυτόχρονα το ενδιαφέρον σας διαφορετικοί άνθρωποι, με σας να μην μπορείτε να καταλήξετε σε κάποιον συγκεκριμένο από αυτούς. Κάποια έντονη ερωτική ιστορία, από αυτές που μένουν στην ψυχή, ενδέχεται να ζήσετε στα μέσα περίπου του καλοκαιριού. Το πεσμένα φύλλα του ερχόμενου φθινοπώρου είναι πολύ πιθανό να σας βρουν με έναν καινούργιο σημαντικό σύντροφο στο πλευρό σας.

ΕΡΓΑΣΙΑ - ΧΡΗΜΑ Καλές προοπτικές ανοίγονται φέτος στους δύο αυτούς τομείς. Ο ευεργετικός πλανήτης Δίας θα δημιουργήσει γόνιμες συνθήκες τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό τομέα. Θα σας φέρει επιτυχίες και κέρδη και θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε κάποια σημαντικά σχέδια σας. Η χρονιά που ανοίγεται μπροστά μας προσφέρεται για να κάνετε ανοίγματα τους τομείς που σας ενδιαφέρουν, για να ταξιδέψετε και για να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας (προσέξτε, όμως, να μην παρασυρθείτε από τυχόν ενθουσιασμούς σας και κινηθείτε επιπόλαια και άστοχα). Θα ευνοηθούν ιδιαίτερα φέτος όσοι από εσάς σχετίζονται με εκπαιδευτικά, θρησκευτικά και νομικά ιδρύματα, με τους ξένους και το εξωτερικό. Επίσης, όσοι περιμένουν να δικαιωθούν για κάποια υπόθεση τους σε δικαστήριο. Οι πιο ευνοϊκές περίοδοι για να πάρετε πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό τομέα θα είναι οι: 26 Μαρτίου - 9 Απριλίου, 24 Ιουλίου - 3 Αυγούστου, 17 Νοεμβρίου - 5 Δεκεμβρίου. Αποφύγετε αντίθετα ανοίγματα στα διαστήματα 10 Απριλίου - 1 Μαΐου και 29 Οκτωβρίου - 16 Νοεμβρίου, που ο Ερμής θα είναι δυσαρμονικός απέναντι σας.

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΕΝΤΑΣΗΣ: Κινηθείτε πολύ επιφυλακτικά κοντά στις δύο κρίσιμες για σας εκλείψεις (26 Γενάρη και 9 Φλεβάρη). Μείνετε επίσης μακριά από ριψοκίνδυνες καταστάσεις στις περιόδους 5 Φεβρουαρίου - 15 Μαρτίου και 17 Οκτωβρίου - 31 Δεκεμβρίου (θα είναι έντονα ενεργοποιημένος απέναντι σας τότε ο εκρηκτικός πλανήτης Άρης).

ΙΧΘΕΙΣ (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ

Εσείς οι Ιχθείς έχετε μπει σε μία καινούργια και πιο ώριμη φάση της ζωής σας. Υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο πλανήτης Κρόνος ο οποίος σας επηρεάζει έντονα τα δύο τελευταία χρόνια. Ο Κρόνος βρίσκεται στον τομέα του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Από τη στιγμή που η φύση αυτού του πλανήτη είναι γήινη και ρεαλιστική έχει προσδώσει έναν τέτοιο χαρακτήρα στο συγκεκριμένο τομέα. Σίγουρα έχετε αποκτήσει μία πιο ρεαλιστική άποψη πάνω στα πράγματα, το οποίο είναι θετικό για σας. Από την άλλη βέβαια σας επηρεάζει έντονα τα τελευταία χρόνια και ο πλανήτης Ουρανός, ο οποίος (ευρισκόμενος μέσα στο ζώδιο σας) λειτουργεί σαν αντίβαρο στις γήινες, συμβατικές και συρρικνωτικές ενέργειες του Κρόνου. Ο Ουρανός είναι από την πλευρά του ανήσυχος, ανατρεπτικός και επαναστατικός. Επομένως, είναι σαν να πατάει κάποιος ταυτόχρονα σε ένα αυτοκίνητο γκάζι και φρένο. Όντως αναπτύσσονται δύο αντίθετες τάσεις μέσα στο ζώδιο σας αλλά η εξελιγμένη, δυαδική φύση του ζωδίου σας δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα από αυτό. Ο Πλούτωνας άλλωστε που πέρασε πρόσφατα σε μία ευνοϊκή όψη εξαγώνου απέναντι στους Ιχθείς σας δίνει γενικά τώρα μία καλύτερη ψυχική συγκρότηση.

ΕΡΩΤΑΣ Ο έρωτας έχει εξελιχθεί σε έναν πολύ δύσκολο για σας τομέα, τα τελευταία χρόνια. Με τους δύο πλανήτες Κρόνο και Ουρανό να σας επηρεάζουν έντονα και να δημιουργούν αντίθετες τάσεις μέσα σας είναι τελικά τιτάνιο έργο το να προσδιορίσετε τι ακριβώς θέλετε και πάνω απ’ όλα ποιον άνθρωπο θέλετε κοντά σας. Από τη φύση σας θα λέγαμε ότι δεν θέλετε κανέναν! Με την επήρεια του εκκεντρικού και ανεξάρτητου πλανήτη Ουρανού πάνω σας επίσης δεν θέλετε κανέναν. Τέλος, με την Κρόνεια λογική και πάλι βρίσκετε δεκάδες αδυναμίες και ατέλειες σε κάθε δυνητικό σας σύντροφο, με αποτέλεσμα να προτιμάτε τη μοναξιά (ο Κρόνος στον Έβδομο Οίκο σας = εν δυνάμει στέρηση συντρόφου ή διαφορετικά καταπιεστικός και περιοριστικός σύντροφος). Πλην όμως οι Ιχθείς είναι το ζώδιο της Συμπαντικής Αγάπης και της απόλυτης Ένωσης. Χωρίς έρωτα δεν ζείτε. Γι’ αυτό και πρέπει να βρείτε τώρα μία ισορροπία ανάμεσα στην απόλυτη ανεξαρτησία σας και στην ανάγκη σας για συντροφικότητα. Το πρώτο εξάμηνο της καινούργιας χρόνιας πάντως είναι πολύ πιθανό να σας φέρει έναν σημαντικό σύντροφο στο πλευρό σας (ειδικά στο διάστημα 3 Ιανουαρίου - 3 Φεβρουαρίου, που θα βρίσκεται στο ζώδιο σας η Αφροδίτη - ο πλανήτης της αγάπης). Στη συνέχεια της χρονιάς, πολύ ευνοϊκές επιδράσεις στον ερωτικό τομέα θα δεχτείτε και τον Αύγουστο. Ίσως ζήσετε τότε ένα μεγάλο καλοκαιρινό έρωτα. Ένα έντονο φλερτ είναι πιθανό να αναπτυχθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο ανάμεσα σε εσάς και άτομο που σχετίζεται με το εξωτερικό ή ανήκει σε ξένο θρήσκευμα.

ΕΡΓΑΣΙΑ - ΧΡΗΜΑ Σα μία χρονιά σημαντικών αλλαγών και ξεκαθαρισμάτων διαγράφεται το 2009 στον επαγγελματικό τομέα. Κάποια πράγματα και καταστάσεις φαίνεται ότι δεν σας ικανοποιούν πια και είσαστε έτοιμοι να κάνετε τη μεγάλη ρήξη (αυτό σας επιτάσσει ο επαναστατικός πλανήτης Ουρανός που βρίσκεται στο ζώδιο σας). Προτού πάρετε οποιαδήποτε πρωτοβουλία είναι σημαντικό να σταθμίσετε καλά τα πράγματα, γιατί οι αποφάσεις που θα πάρετε τώρα μπορεί να αποδειχτούν αποφάσεις ζωής. Σε κάθε περίπτωση, με τον Κρόνο να σας επηρεάζει έντονα είναι σημαντικό να μην βιαστείτε και να εξετάσετε πρώτα πολύ καλά όλα τα δεδομένα γύρω σας – έτσι ώστε να μην κινηθείτε από μία επιπόλαιη παρόρμηση της στιγμής, Οι καιροί εξάλλου είναι δύσκολοι. Αν θέλετε πάντως να κάνετε σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις προτιμήστε τις ευνοϊκές για σας περιόδους: 22 Ιανουαρίου – 14 Φεβρουαρίου, 10 Απριλίου – 1 Μαΐου, 6 – 31 Δεκεμβρίου. Αντίθετα, κινηθείτε πολύ επιφυλακτικά στο διάστημα 8 – 31 Μαΐου.

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΕΝΤΑΣΗΣ: Μείνετε μακριά από κάθε είδους ριψοκίνδυνη κατάσταση στις συγκεκριμένες ημερομηνίες: 16 Μαρτίου – 22 Απριλίου και 13 Ιουλίου 24 Αυγούστου (θα είναι τότε έντονα ενεργοποιημένος απέναντι σας ο εκρηκτικός πλανήτης Άρης).
--------------------------------------------------------------------
@ Θωμάς Γαζής - Μάρω Ιωαννίδου

_________________
Maro karma
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Είμαστε όλοι εδώ και τίποτα δεν μας σκιάζει.. Με όπλο την Αγάπη μας η ώρα πλησιάζει!
Είμαστε όλοι εδώ, Ουράνιοι απεσταλμένοι... Το δίκιο για να φέρουμε σε όλη την Οικουμένη!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 1 Δημοσίευση ] 


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων :: Επαναφορά μπλοκ

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Create a Forum | Terms of Service | Privacy Policy | Report the forum