Εν Δελφοίς Έψιλον! ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΕΛ!

ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3 Δημοσιεύσεις ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 25, 2008 7:07 pm 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Ιούλ 23, 2008 11:25 pm
Δημοσιεύσεις: 1348
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

(της Μάρως Ιωαννίδου)


Στην αριθμολογία η προσωπική μας χρονιά είναι ένας χρήσιμος οδηγός που μας βοηθάει να κατευθύνουμε τις κινήσεις μας και τις επιλογές μας, σύμφωνα με τον αριθμό που αντιπροσωπεύει. Για να βρούμε την προσωπική μας χρονιά θα πρέπει να προσθέσουμε την ημέρα και τον μήνα που έχουμε γεννηθεί με την χρονιά που βρισκόμαστε. . Αν, για παράδειγμα, έχουμε γεννηθεί στις 12 Μαΐου, η προσωπική μας χρονιά για το 2006 θα είναι 12 + 5 + 2006 = 25, 2 + 5 = 7. Ας δούμε τώρα τον κάθε αριθμό ξεχωριστά.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 1

Η χρονιά 1 σηματοδοτεί έναν καινούργιο κύκλο πραγμάτων που ξεκινάει στη ζωή μας. Οι κινήσεις που θα κάνουμε και οι αποφάσεις που θα πάρουμε τώρα θα προκαθορίσουν τα επόμενα εννιά χρόνια. Εσείς που βρίσκεται σε μία τέτοια χρονιά, θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας πρόσωπα και καταστάσεις που έχουν φθαρεί και να προχωρήσετε δυναμικά μπροστά. Η χρονιά 1 είναι ιδανική για να κάνετε ανοίγματα στους τομείς που σας ενδιαφέρουν, για να αναλάβετε πρωτοβουλίες, για να υλοποιήσετε πολλά από τα σχέδια και τις ιδέες σας και για να προβάλετε το έργο σας. Ευνοούνται όσοι από εσάς ασχολούνται με τα ελεύθερα και τα στρατιωτικά επαγγέλματα, τον αθλητισμό, τα κοινά κ.λ.π.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2

Η χρονιά 2 είναι μία πολύ αρμονική, κοινωνική και παραγωγική χρονιά. Ότι σπείρατε πέρσι θα βγάλει καρπούς φέτος. Αντίθετα με τη χρονιά 1, που ευνοεί την ατομική δράση, θα μπορέσετε τώρα να πετύχετε πολλούς από τους στόχους σας και τα σχέδιά σας αν συνεργαστείτε με τους κατάλληλους ανθρώπους, παρά αν κινηθείτε μόνοι σας. Ίσως σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις, για να ανανεώσετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και για να κάνετε κάποιες χρήσιμες επαφές και συμμαχίες. Ευνοούνται όσοι από εσάς ασχολούνται με τα καλλιτεχνικά και τα νομικά επαγγέλματα, τις δημόσιες σχέσεις, τις επικοινωνίες, την αισθητική, κ.λ.π.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 3

Η χρονιά 3 είναι μία πολύ ευχάριστη, δημιουργική και τυχερή χρονιά. Θα σας βοηθήσει να βγάλετε προς τα έξω τον καλύτερό σας εαυτό και θα σας κάνει πιο εξωστρεφείς, δραστήριους και αισιόδοξους. Ίσως σας δοθούν σημαντικές ευκαιρίες τώρα για να υλοποιήσετε πολλούς από τους στόχους σας και τις ιδέες σας, για να ταξιδέψετε, να προβληθείτε και για να κάνετε καινούργια ξεκινήματα στους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Επίσης η χρονιά αυτή είναι ιδανική για να καλλιεργήσετε τις κλίσεις σας και τα ταλέντα σας και για να βελτιώσετε τις επαγγελματικές και τις κοινωνικές σας σχέσεις. Ευνοούνται όσοι από εσάς ασχολούνται με τα ελεύθερα και τα καλλιτεχνικά επαγγέλματα, τις εκδόσεις κ.λ.π.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 4

Η χρονιά 4 είναι μία χρονιά περισυλλογής, ηρεμίας και οργάνωσης. Θα πρέπει να γίνετε τώρα περισσότερο συντηρητικοί, ρεαλιστές και συγκροτημένοι, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σας ζωή. Είναι σημαντικό να κατοχυρώσετε τα πράγματα που μέχρι τώρα έχετε κατακτήσει, παρά να ξεκινήσετε άλλα καινούργια. Γενικά αποφύγετε τα ριψοκίνδυνα ανοίγματα, ειδικά στον οικονομικό τομέα. Η χρονιά 4 είναι ιδανική για να έρθετε πιο κοντά με τους δικούς σας ή με τον σύντροφό σας και για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας μαζί τους. Ευνοούνται όσοι από εσάς ασχολούνται με τα τραπεζικά επαγγέλματα, το εμπόριο, τις αγοραπωλησίες, την αρχιτεκτονική κ.λ.π.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 5

Η χρονιά 5 είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά, γεμάτη απρόοπτα, αλλαγές και απροσδόκητες εμπειρίες. Ίσως σας δοθούν πολλές ευκαιρίες τώρα για να βρεθείτε με κόσμο, για να ταξιδέψετε, για να ανανεώσετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και για να κάνετε κάποιες επαφές και συμμαχίες που θα σας φανούν πολύ χρήσιμες αργότερα. Η χρονιά 5 είναι ιδανική για να διαφημίσετε και για να γνωστοποιήσετε το έργο σας, ειδικά αν είσαστε ελεύθεροι επαγγελματίες, ερευνητές ή συγγραφείς, για να ανακαινίσετε τον χώρο σας ή για να μετακομίσετε. Ευνοούνται όσοι από εσάς ασχολούνται με τη διαφήμιση, τις δημόσιες σχέσεις, τα κοινά, τις εκδόσεις, το εμπόριο κ.λ.π.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 6

Η χρονιά 6 είναι μία πολύ γόνιμη, αρμονική και κοινωνική χρονιά, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα σας βοηθήσει να βγάλετε προς τα έξω τη δημιουργική πλευρά του εαυτού σας, να καλλιεργήσετε τις κλίσεις σας και τα ταλέντα σας και να ξεχωρίσετε στον κύκλο σας. Η χρονιά 6 είναι ιδανική για να ασχοληθείτε πιο αποτελεσματικά με ζητήματα του σπιτιού σας, για να έρθετε πιο κοντά με τους γονείς σας, τα παιδιά σας ή με τον σύντροφό σας και για να επισημοποιήσετε μία αισθηματική σας σχέση. Ευνοούνται όσοι από εσάς ασχολούνται με το θέατρο, τη μουσική, την αισθητική, την ζωγραφική, την ιατρική, τα ξενοδοχειακά επαγγέλματα κ.λ.π.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 7

Η χρονιά 7 είναι μία χρονιά αυτογνωσίας και γενικών ξεκαθαρισμάτων. Ίσως συμβούν τώρα κάποιες σημαντικές αλλαγές και ανακατατάξεις στη ζωή σας ή συναντήσετε αναβολές και καθυστερήσεις στις διάφορες υποθέσεις σας. Η χρονιά 7 δεν ευνοεί τα καινούργια ξεκινήματα και τις ατομικές πρωτοβουλίες. Αντίθετα είναι κατάλληλη για να χαλαρώσετε, να ηρεμήσετε και για να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε κάποια πνευματικά, θρησκευτικά ή μεταφυσικά ζητήματα. Γενικά αποφύγετε τα οικονομικά ανοίγματα και τα τυχερά παιχνίδια. Ευνοούνται όσοι από εσάς ασχολούνται με την έρευνα, την ιατρική, τα μαθηματικά, τις ασφάλειες, τη λογοτεχνία, τον κινηματογράφο κ.λ.π.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 8

Η χρονιά 8 είναι μία χρονιά που ευνοεί ιδιαίτερα τον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα. Προβλέπεται ότι θα γίνετε τώρα πιο φιλόδοξοι, εργατικοί, δραστήριοι και αποτελεσματικοί. Ίσως σας δοθούν σημαντικές ευκαιρίες για να κάνετε κάποιες γόνιμες επαφές και συμφωνίες, για να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας ή για λάβετε μία αναγνώριση, μία προαγωγή ή μία αύξηση στη δουλειά σας. Αν κινηθείτε συνετά και προγραμματισμένα θα μπορέσετε να υλοποιήσετε πολλούς από τους στόχους σας και τα σχέδιά σας. Ευνοούνται όσοι από εσάς ασχολούνται με ελεύθερα επαγγέλματα, το εμπόριο, τα κοινά, το χρηματιστήριο, τις εκδόσεις κ.λ.π.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 9

Η χρονιά 9 είναι μία πολύ σημαντική χρονιά. Κλείνει ο κύκλος τον οποίο ξεκινήσατε πριν εννέα χρόνια και φθάνετε στο τέλος μία περιόδου μάθησης, εμπειριών και εξέλιξης. Θα πρέπει να κάνετε τώρα έναν γενικό απολογισμό, να διώξετε από τι ζωή σας πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σας ωφελούν πια και να προετοιμαστείτε κατάλληλα για τον επόμενο εννεαετή κύκλο. Ίσως συμβούν κάποια απρόσμενα γεγονότα ή σας γίνουν ορισμένες αποκαλύψεις που θα σας βοηθήσουν να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Ευνοούνται όσοι από εσάς ασχολούνται με τα καλλιτεχνικά επαγγέλματα, την λογοτεχνία, την τηλεόραση, την πολιτική, την ψυχολογία κ.λ.π.

_________________
Maro karma
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Είμαστε όλοι εδώ και τίποτα δεν μας σκιάζει.. Με όπλο την Αγάπη μας η ώρα πλησιάζει!
Είμαστε όλοι εδώ, Ουράνιοι απεσταλμένοι... Το δίκιο για να φέρουμε σε όλη την Οικουμένη!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Σεπ 05, 2008 10:08 pm 
Χωρίς σύνδεση
Νέο μέλος
Νέο μέλος

Εγγραφή: Παρ Σεπ 05, 2008 10:05 pm
Δημοσιεύσεις: 6
Γεια σας και απο μενα
Λοιπον ο δικος μου αριθμος ειναι το 7 αλλα δεν καταλαβα ποια χρονια ειναι δλδ το 2007 ηταν;
Ευχαριστω πολυ


Κορυφή
 Προφίλ  
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Σεπ 06, 2008 12:37 am 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Ιούλ 23, 2008 11:25 pm
Δημοσιεύσεις: 1348
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
GIN έγραψε:
Γεια σας και απο μενα
Λοιπον ο δικος μου αριθμος ειναι το 7 αλλα δεν καταλαβα ποια χρονια ειναι δλδ το 2007 ηταν;
Ευχαριστω πολυ

Αγαπητή GIN

Η προσωπική χρονιά αφορά το έτος που διανύουμε!

Για το 2008, θα προσθέσεις την ημέρα, τον μήνα γέννησής σου και το 2008 (δίνω οδηγίες στην αρχική μου δημοσίευση).

Αν ο αριθμός πεπρωμένου σου είναι το 7 θα κοιτάξεις στο θέμα "ΟΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ".

_________________
Maro karma
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Είμαστε όλοι εδώ και τίποτα δεν μας σκιάζει.. Με όπλο την Αγάπη μας η ώρα πλησιάζει!
Είμαστε όλοι εδώ, Ουράνιοι απεσταλμένοι... Το δίκιο για να φέρουμε σε όλη την Οικουμένη!


Κορυφή
 Προφίλ  
 


Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 3 Δημοσιεύσεις ] 


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων :: Επαναφορά μπλοκ

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Create a Forum | Terms of Service | Privacy Policy | Report the forum