Εν Δελφοίς Έψιλον! ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΕΛ!

ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ

Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 1 Δημοσίευση ] 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 25, 2008 7:03 pm 
Χωρίς σύνδεση
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ Ιούλ 23, 2008 11:25 pm
Δημοσιεύσεις: 1348
Τοποθεσία: Κάπου... εκεί πέρα από τ' άστρα
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ

(της Μάρως Ιωαννίδου)

Ο αριθμός του σπιτιού που μένουμε, επηρεάζει συνήθως τον τρόπο με τον οποίο ζούμε, τις συνήθειες πού αποκτάμε και παράλληλα μας προσαρμόζει στις δικές του συνθήκες, απαιτήσεις και δονήσεις. Αν έχετε την ευκαιρία να μετακομίσετε ή ν' αγοράσετε κάποιο καινούργιο σπίτι, διαλέξτε ένα που ο αριθμός του να ταιριάζει με αυτά που κάνετε, με τον χαρακτήρα ή ακόμα με τους δικούς σας αριθμούς.

Παράδειγμα: Αν είστε κοινωνικοί και έχετε πολλές γνωριμίες, ένα σπίτι με αριθμό 7, που θέλει ησυχία και αυτοσυγκέντρωση, είναι ακατάλληλο για σας. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το χώρο της δουλειάς. Ο αριθμός που βρίσκεται αυτή παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και προκαθορίζει γενικά την καθημερινότητα εκεί. Παρακάτω σας δίνουμε τις ιδιότητες του κάθε αριθμού για το σπίτι.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ 1

Το σπίτι αυτό ταιριάζει σε ανεξάρτητα, αποφασιστικά και δυναμικά άτομα, που έχουν τη δική τους προσωπικότητα, θέληση και δυνατό χαρακτήρα. Ενθαρρύνει, παράλληλα, αυτούς που διαθέτουν πρωτοτυπία, δημιουργικές ιδέες, διάθεση να πάνε μπροστά και τους κάνει αξιοπρεπείς, περήφανους και φινετσάτους. Μέσα σ' ένα τέτοιο σπίτι πρέπει κανείς ν' αποφεύγει να είναι εγωιστής, ατομιστής ή εκκεντρικός και να κάνει επιπόλαιες φιλίες και παρέες. Πολλές απροσδόκητες ή ιδιόρρυθμες καταστάσεις είναι πιθανόν να παρουσιαστούν εκεί και να χρωματίσουν την καθημερινότητα.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ 2

Το σπίτι αυτό ταιριάζει σε φιλάνθρωπα, ευγενικά και κοινωνικά άτομα που τους αρέσει να μοιράζονται τον εαυτό ή τα πράγματά τους και να λαμβάνουν μέρος σε ομαδικές δραστηριότητες. Παράλληλα, ευνοεί αυτούς που έχουν αρκετά πνευματικά. θρησκευτικά και ηθικά ενδιαφέροντα, που τους αρέσει να ζουν απλά και να συνεργάζονται με τους άλλους. Μέσα σ' ένα τέτοιο σπίτι, πρέπει κανείς να αποφεύγει τη βιαιότητα, την αγριότητα ή την αδιαφορία και να μπορεί να εξασφαλίσει μία αρμονική ζωή με το τακτ, τη διπλωματία, την τάξη, την υπομονή, την προσοχή και την καλή συμπεριφορά.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ 3

Το σπίτι αυτό ταιριάζει σε χαρούμενα, ευδιάθετα, φιλικά, δημιουργικά και καλλιτεχνικά άτομα, που αγαπούν την πρόοδο και ξέρουν να ευχαριστούν και να περιποιούνται τους άλλους. Παράλληλα, έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει αυτούς που επιδιώκουν την επαγγελματική εξέλιξη, δίνοντάς τους φαντασία και αυτοπεποίθηση. Όσοι μένουν σε ένα τέτοιο σπίτι θα πρέπει να αποφεύγουν τις άσκοπες σπατάλες, τις επιφανειακές και εφήμερες σχέσεις, γιατί κινδυνεύουν να χάσουν την ισορροπία τους και να γίνουν αντικείμενα κουτσομπολιού. Αντίθετα, είναι πολύ θετικό για όσους είναι τίμιοι, πιστοί και ρομαντικοί.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ 4

Το σπίτι αυτό ταιριάζει σε σοβαρά, υπεύθυνα, νομοταγή και πρακτικά άτομα, που αγαπούν το καθήκον, την ασφάλεια και τις γερές βάσεις. Παράλληλα, είναι κατάλληλο γι' αυτούς που διαθέτουν κουράγιο, αγωνίζονται για κάποιο σκοπό ή για μια σταθερή επιτυχία και ζητούν ν' αποκτήσουν μια σωστή επαγγελματική αποκατάσταση και ένα καλό όνομα στην κοινωνία. Αυτοί που μένουν εκεί, θα πρέπει να είναι πραγματιστές, να μην πετάνε στα σύννεφα και να επιδιώκουν την ανάπτυξη, τη σταθερότητα, το μέτρο και την οικονομία. Γενικά, ευνοεί τους σοβαρούς ανθρώπους, που μπορεί κανείς εύκολα να εμπιστευτεί.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ 5

Τ ο σπίτι αυτό ταιριάζει σε προοδευτικά, ριψοκίνδυνα, δραστήρια, επινοητικά και τολμηρά άτομα, που αγαπούν τις αλλαγές, τις προκλήσεις και τις απρόσμενες ή διαφορετικές καταστάσεις. Είναι, επίσης, ιδιαίτερα ευνοϊκό γι' αυτούς που απεχθάνονται τη ρουτίνα, τα ίδια και τα ίδια και που τους αρέσει η ποικιλία, η ανάπτυξη και έχουν πολλά ενδιαφέροντα. Μένοντας κάποιος εκεί, θα πρέπει να προσαρμοστεί σε καθετί απρόσμενο που μπορεί να παρουσιαστεί, να μη γίνεται παθητικός ή διστακτικός και να βρίσκει πάντα χρόνο για ξεκούραση και ριλάξ. Μπορεί, ακόμα, ν' ασχοληθεί με τα κοινά ή με δημόσια θέματα.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ 6

Το σπίτι αυτό ταιριάζει σε γενναιόδωρα, υπεύθυνα, φιλότιμα και εξυπηρετικά άτομα, που αγαπούν την οικογένεια, τα παιδιά, τα ζώα και είναι συνήθως πιστά στις παραδόσεις, τα ήθη και έθιμα και τα ιδανικά τους. Έχει, παράλληλα, τη δυνατότητα να προσφέρει μια πλούσια και άνετη ζωή, γεμάτη από αξίες, ανθρωπιστικά αισθήματα και ενδιαφέρον για τους άλλους, γι' αυτούς που μένουν εκεί. Μέσα σ' ένα τέτοιο σπίτι θα πρέπει κανείς να προσέχει τη συμπεριφορά του, να μην είναι εγωκεντρική και εγωιστική, γιατί μπορεί να προκαλέσει δυσαρμονία, προβλήματα και γενικά άσχημες και δύσκολες σχέσεις με τους άλλους.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ 7

Το σπίτι αυτό ταιριάζει σε ήρεμα, προσγειωμένα, εκλεπτυσμένα, περήφανα και αξιοπρεπή άτομα, που διαθέτουν έναν υγιή και δυνατό ψυχισμό ή χαρακτήρα, αρκετή αυτοσυγκράτηση και γενικά να ξέρουν τι θέλουν και τι ζητούν. Είναι, επίσης, κατάλληλο γι' αυτούς που ασχολούνται με την εκπαίδευση, την επιστήμη, το γράψιμο, το διάβασμα και τη μελέτη και έχουν πολλά πνευματικά ενδιαφέροντα. Αντίθετα, δεν είναι καθόλου ευνοϊκό για όσους δεν αντέχουν τη μοναξιά, την απομόνωση και την ησυχία ή θέλουν να το χρησιμοποιήσουν σαν επαγγελματική στέγη που χρειάζεται κίνηση και πολύ κόσμο.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ 8

Το σπίτι αυτό ταιριάζει σε εργατικά, δίκαια, οργανωτικά, συγκροτημένα και επιτυχημένα άτομα, που διαθέτουν δυνατό χαρακτήρα, πιστεύουν στον εαυτό τους και θέλουν γρήγορα να εξελιχθούν ή να ανέβουν ψηλά. Παράλληλα, έχει τη δυνατότητα να φέρει αναγνώριση, επιτυχία, κοινωνική υπόληψη και σεβασμό γι' αυτούς που μένουν εκεί και να τους εξελίξει σημαντικά στον οικονομικό τομέα. Ένα τέτοιο σπίτι μπορεί θαυμάσια να χρησιμοποιηθεί και σαν επαγγελματική στέγη ήσαν χώρος εργασίας, να αποφέρει πολλά κέρδη, φήμη και ένα καλό όνομα. Είναι εντελώς δε ακατάλληλο για τους φυγόπονους ανθρώπους.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ 9

Τ ο σπίτι αυτό ταιριάζει σε καταδεκτικά, συμπονετικά, ανεκτικά και καλοπροαίρετα άτομα, γεμάτα από φιλανθρωπικά αισθήματα, ενδιαφέρον και καλές προθέσεις για τους άλλους. Ακόμα, είναι ευνοϊκό γι' αυτούς που αγαπούν την τέχνη, το θέατρο, τη φιλοσοφία και την ομορφιά ή που ασχολούνται με ανθρωπιστικά και κοινωνικά επαγγέλματα. Όποιος μένει σ' ένα τέτοιο σπίτι, θα πρέπει να παραμερίσει τα προσωπικά του συναισθήματα, τις επιθυμίες και τις προτιμήσεις και να μάθει να κοιτάει το καλό και το συμφέρον των άλλων γύρω του. Ετσι, θα γίνει περισσότερο αγαπητός και θα κερδίσει κοντά τους μια καλή ζωή.

Σημ.: Αν ο αριθμός του σπιτιού που μένετε είναι ίδιος με κάποιον από τους αριθμούς σας, τότε θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για να εκπληρώσετε τα όνειρά σας, να καλλιεργήσετε τα ταλέντα σας και τελικά να ασχοληθείτε με αυτά που πραγματικά θέλετε.

_________________
Maro karma
Αστρολόγος, καρμική ερευνήτρια
Εικόνα

Είμαστε όλοι εδώ και τίποτα δεν μας σκιάζει.. Με όπλο την Αγάπη μας η ώρα πλησιάζει!
Είμαστε όλοι εδώ, Ουράνιοι απεσταλμένοι... Το δίκιο για να φέρουμε σε όλη την Οικουμένη!


Κορυφή
 Προφίλ  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Απαντήστε στο θέμα  [ 1 Δημοσίευση ] 


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Mods Βάση δεδομένων :: Επαναφορά μπλοκ

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
phpBB SEO
Portal XL 5.0 ~ Plain 0.2
Create a Forum | Terms of Service | Privacy Policy | Report the forum